Problem nije samo u bebama, već sad ima manje žena od muškaraca.
Javno hr u članku pred godinu dana kaže kako
"U ovom trenutku u dobi između 25 i 29 godina ima 159 tisuća mladića, a samo 140 tisuća djevojaka u dobi od 20 do 24 godine.
Iako u ukupnoj populaciji ima više žena nego muškaraca, u dobi kad se sklapaju veze i brakovi se situacija zamijenila. Zbog rapidnog pada nataliteta trenutno ima 15 posto više mladoženja nego mladenki, tvrdi za Večernji list demograf dr. Ivan Čipin, asistent na katedri demografije na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.
... Kako su cure zadužene za natalitet, opet se spominje metoda don Ante Bakovića, koji je predlagao uvoz djevojaka iz Ukrajine i drugih istočnih zemalja."
Srbi imaju izraz za te uvežene žene (kosooke snajke), kod njih je ca. 250 000 solo muškaraca po selima,koji ne mogu naći ženu za udaju.
KAko gledate na uvoz žena za ženidbu? Mislite li da je to ispravno, moralno, razumno?
Mislite li da će dolaskom u RH pobjeći od gladi i sirotinje( nekom je i Hrvatska Zapad), ili se i njima oće ženit i djecu raditi?
Kako konzervativna hrvatska sredina gleda na to? Time miješamo genetski bazen. Kako će se budući klinci uklopiti u sredinu?
Ja znam primjer iz druge ruke, gdje se jedan dečko oženio Ukrajinkom. E sad, ovo što ona radi malo mi je čudno, ona poštuje pravila Ljilje Vokić
eto, hvala na čitanju