Uvoz snajki

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Pješčana

Post 06 Oct 2011, 18:48

Hrvatska je od 1950. do 1995. godine, uz Mađarsku, imala najmanji porast stanovništva u Europi .Od 1950. do 1954., u Hrvatskoj je prosječno godišnje rođeno 92.954 djece, a 1999. godine 45.179 djece . Prema nekim predviđanjima, za 200 godina nestat će posljednji Hrvat u Hrvatskoj
Problem nije samo u bebama, već sad ima manje žena od muškaraca.
Javno hr u članku pred godinu dana kaže kako
"U ovom trenutku u dobi između 25 i 29 godina ima 159 tisuća mladića, a samo 140 tisuća djevojaka u dobi od 20 do 24 godine.

Iako u ukupnoj populaciji ima više žena nego muškaraca, u dobi kad se sklapaju veze i brakovi se situacija zamijenila. Zbog rapidnog pada nataliteta trenutno ima 15 posto više mladoženja nego mladenki, tvrdi za Večernji list demograf dr. Ivan Čipin, asistent na katedri demografije na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.
... Kako su cure zadužene za natalitet, opet se spominje metoda don Ante Bakovića, koji je predlagao uvoz djevojaka iz Ukrajine i drugih istočnih zemalja."
Srbi imaju izraz za te uvežene žene (kosooke snajke), kod njih je ca. 250 000 solo muškaraca po selima,koji ne mogu naći ženu za udaju.
KAko gledate na uvoz žena za ženidbu? Mislite li da je to ispravno, moralno, razumno?
Mislite li da će dolaskom u RH pobjeći od gladi i sirotinje( nekom je i Hrvatska Zapad), ili se i njima oće ženit i djecu raditi?
Kako konzervativna hrvatska sredina gleda na to? Time miješamo genetski bazen. Kako će se budući klinci uklopiti u sredinu?
Ja znam primjer iz druge ruke, gdje se jedan dečko oženio Ukrajinkom. E sad, ovo što ona radi malo mi je čudno, ona poštuje pravila Ljilje Vokić :D ustajanje kad muškarac prilazi stolu, čeka se na večeru dok On ne dođe, ma koliko kasni i slično. Oblači se vrlo izazovno bilo kamo idu, jer njen muž nju voli takvu. Ne znam jel ona običan primjer, ili strahuje za vizu ili nešto treće, ali me mrvu podsjeća na Stepford Waves

eto, hvala na čitanju

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Potjeh

Post 06 Oct 2011, 18:55

Ispravno je, moralno i razumno. :)

Jedan moj prijatelj je takvo nešto pokušao prije jedno 6-7 godina. Ukrajinke uopće nisu impresionirane Hrvatskom. Zapadna europa je privlačna i Sjeverna amerika.

A sad malo ozbiljno:
Posve je sigurno da ćemo uskoro početi primati imigraciju radi naše ekonomije. Samo, to neće biti ukrajinke koliko imigracija sa istoka ili iz obližnih siromašnijih zemalja. Mislim da ćemo doživjeti istu sudbinu koju sada proživljavaju Francuska, Nizozemska ili Švedska.
Pješčana

Post 06 Oct 2011, 19:02

znam curu koja se jako kasno udala, s trideset, valjda su roditelji zapalili nekome svijeću kad je konačno rekla da se udaje. i onda, od svih muškaraca, ona odabere Srbina. već je i rodila, znači par godina je u braku, no njen pametni brat, koji je ženidbom postao član moje široke familije, još uvijek ne može preko toga prijeći.
Kako će se prema stranim snahama odnositi familije? hoću reći, neće sve biti katolkinje, možda neće htjeti nužno djecu, ili više njih, sam dolazak ne garantira natalitet.
Pitanje je kako se jedna takva žena može uklopiti u manju sredinu.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 06 Oct 2011, 19:07

Pješčana » wrote:znam curu koja se jako kasno udala, s trideset, ..
:rofl:

..sad si gotova kad navale. :D

i ja kazem, sve uvozi osim srpkinja. :mad:

puno bolje ovo sto potjeh kaze, uvozit avarke, iranke cak.. :ne zna:
aisling

Post 06 Oct 2011, 19:08

Pješčana » wrote: Pitanje je kako se jedna takva žena može uklopiti u manju sredinu.
Pričamo o ženama koje se nisu baš najbolje uklopile u sredine iz kojih dolaze? I o muškarcima koji također u toj sredini nisu našli ono što traže, pa traže van toga? Možda griješim, ali nekako mi se čini da netko tko se baš dobro uklopio u svoju sredinu iz nje ne odlazi.

Kako će se uklopiti u neku novu manju sredinu? Neke predivno, neke loše.

Što se same genetike tiče, ne može biti loše. Miješanje je lijepo :cerek:
Happy Easter!
Lastan

Post 06 Oct 2011, 19:09

Potjeh » wrote:Jedan moj prijatelj je takvo nešto pokušao prije jedno 6-7 godina. Ukrajinke uopće nisu impresionirane Hrvatskom. Zapadna europa je privlačna i Sjeverna amerika.
Erm… nisam ni ja impresioniran Hrvatskom, tako da razumijem Ukrajinke. :D

Srbi dobro kažu – kosooke snajke. Da krenemo uvoziti, morali bismo uvoziti iz Azije. Tako, istok-jugoistok.

Osobno nemam ništa protiv toga. Štoviše, mislim da bi bilo izvrsno da se to dogodi. Ako ni zbog čega drugoga, a ono zato da sljedeći nazovigenetičar poput Primorca objasni kako to da su Hrvati kosooki. :vidiga:
Pješčana

Post 06 Oct 2011, 19:10

..a unda » wrote: :rofl:

..sad si gotova kad navale. :D
poklonit ću ti Lastanov detektor :kava: :D
..a unda
Undaminator

Post 06 Oct 2011, 19:11

Lastan » wrote: Erm… nisam ni ja impresioniran Hrvatskom, tako da razumijem Ukrajinke. :D

Srbi dobro kažu – kosooke snajke. Da krenemo uvoziti, morali bismo uvoziti iz Azije. Tako, istok-jugoistok.

Osobno nemam ništa protiv toga. Štoviše, mislim da bi bilo izvrsno da se to dogodi. Ako ni zbog čega drugoga, a ono zato da sljedeći nazovigenetičar poput Primorca objasni kako to da su Hrvati kosooki. :vidiga:
pa da, osim toga te avarke znaju red, znaju kako se ponasat bolje nego ona ukrajinka s pocetka, znaju kako ugodit svom vrlo voljenom muzu, besprigovorno..rado, stovise..:raspa:
JPK

Post 06 Oct 2011, 19:11

Ja sasvim podržavam uvoz pičaka, pogotovo iz Ukrajine i Latinske Amerike.
Biti i mniti svemiropolisno
..a unda
Undaminator

Post 06 Oct 2011, 19:12

Pješčana » wrote: poklonit ću ti Lasatanov detektor :kava: :D
..ne zanima me. lastan je partibrejker. :D
..a unda
Undaminator

Post 06 Oct 2011, 19:13

JPK » wrote:Ja sasvim podržavam uvoz pičaka, pogotovo iz Ukrajine i Latinske Amerike.
:confused: ..ovo me podsjeca na rimske neke..bakanalije. :zubo:
aisling

Post 06 Oct 2011, 19:14

Znam jednu Ukrajinku koja je došla u Hrvatsku, ne zbog udaje, nego zbog posla. Kad je pitam kako joj je ovdje, kaže da joj se ne sviđa kako su ljudi zatvoreni, nepristupačni, sumnjičavi, hladni. Ne samo muškarci, ali oni pogotovo, ili bar njih više zamjećuje :D

Cura je lijepa, pametna, vesela, al od kad je ovdje nije imala dečka koji nije bio stranac kao i ona.
Happy Easter!
Eks

Post 06 Oct 2011, 19:18

Radije bih podržala uvoz muškaraca. Da se razvodni malo balkanština i da sigurne kuće bar malo odmore.
aisling

Post 06 Oct 2011, 19:20

ex_anais » wrote:Radije bih podržala uvoz muškaraca. Da se razvodni malo balkanština i da sigurne kuće bar malo odmore.
A neko im brani da dođu?

Nije da sam baš upoznata s problematikom tog tipa uvoza (ajme grozno), ja još naivno vjerujem da se ako netko želi doći da dođe.

edit: i ovo za sigurne kuće, jesu li kod nas stvarno punije nego drugdje? Imaš neki podatak? Znam da se svašta događa, al nikad nisam bila ni blizu tako nečeg pa mi je čudno da je kod nas baš toliko gore stanje nego negdje drugdje.
Happy Easter!
Eks

Post 06 Oct 2011, 19:22

aisling » wrote: A neko im brani da dođu?

Nije da sam baš upoznata s problematikom tog tipa uvoza (ajme grozno), ja još naivno vjerujem da se ako netko želi doći da dođe.
Zapravo nemam pojma na što tema cilja, mislila sam da je više zajebancija.
A da, ja se uvijek čudim onim strancima koji žele ovdje živjeti. Zašto? Prirodne ljepote. :rofl:
JPK

Post 06 Oct 2011, 19:22

ex_anais » wrote:Radije bih podržala uvoz muškaraca. Da se razvodni malo balkanština i da sigurne kuće bar malo odmore.
To bi završilo jednako kao i uvoz metričkog sistema u Ameriku.
Balkanka se jednostavno neće ovlažiti ako joj sirovina od mužjaka ne opizdi šamar.
Biti i mniti svemiropolisno
aisling

Post 06 Oct 2011, 19:24

Lastane, pošto onaj detektor? :facepalm:
Happy Easter!
Eks

Post 06 Oct 2011, 19:27

JPK » wrote: To bi završilo jednako kao i uvoz metričkog sistema u Ameriku.
Balkanka se jednostavno neće ovlažiti ako joj sirovina od mužjaka ne opizdi šamar.
Da šamar. Pravi Balkanac se ne bavi predigrom.
Eks

Post 06 Oct 2011, 19:29

aisling » wrote:Lastane, pošto onaj detektor? :facepalm:
:bicedobro:

I priručnik za trolere početnike, gratis. :D
Vidi se da nisi skupljala kartone.. tamo.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 06 Oct 2011, 22:24

Čekam Tajlanđanke. :zubeki:
Potpisi su za budale.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 06 Oct 2011, 22:59

Ta razlika u broju mladih žena i muškaraca - to je standardna demografska činjenica ili anomalija? Ja sam učila da je kod rođenja broj muške djece oko 5 posto veći od broja ženske djece i da se taj postotak s vremenom smanjuje, izjednači i preokrene (kod starijeg stanovništva).
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
vrrrlet

Post 07 Oct 2011, 10:22

To bi država trebala organizirati, da, jer ako će narod, pokupovati će maloljetne Tajlanđanke. Ako su i one uopće više impresionirane Hrvatskom.

Ne smeta što su kosooke, nego neobrazovane. Mi trebamo poticati uvoz ženki koje su ekonomski isplative, koje imaju znanja kojih nama fali. A fali nam koliko hoćeš.

Čak ne trebamo skupljati očajnice iz najočajnijih država. To ne bi bilo dobro i stoga što bi njima ovakva Hrvatska bila super, a nama treba netko tko ipak želi malo bolje.

Mislim da bi mogli privući čak i Japanke, klima nam je bolja, puno smo viši od prosječnog Japanca i imamo veće pišice. A bogami moremo i više popit'. Nije sve u novcu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Margarita

Post 24 Nov 2011, 12:43

Koja se udala, udala se....... gotovo je, .......izgleda..da dolaze one koje ..........

 nisu ljubomorne
 ne pričaju previše
 nemaju menstruaciju
 ne ljute se zbog gledanja utakmice
 ne idu u kupovinu
 nemaju majku
 nikada ih ne boli glava
 ne uljepšavaju se po salonima
 ne kupuju cipele i haljine
 ne debljaju se
 ne ljute se ako se zadržite sa prijateljima
 nikada ne stare
 uvijek su dobre volje
 uvijek su na raspolaganju

Zašto?
RIVALKE dolaze iz Švedske, od silikona su i izradjuju se u nekoliko veličina - od 150 do 175 cm.
Osjećaj dodira kože je 99,8% prirodan.
Imaju 30 erogenih zona i 100 senzora.
Svaki senzor mozž da izvrši preko 20 laganih uzbuđujućih pokreta.
U toku odnosa mogu reproducirati glasove i uzdahe koji se mogu regulirati.
Izvršavaju 16 različitih naređenja na maksimalnom rastojanju od 2 m.
Svaki senzor se na blagi dodir ovlaži.

Osnovne osobine:
- Imaju 3 otvora: usta, vaginalni i analni.
- Glavu okreću u svim pravcima.
- Mogu se dobiti u 7 različitih težina i visina.
- Može se birati boja kože, noktiju, kose, veličina stražnjice, grudi, kao i boja očiju.
Image

Jedina mana:

Mana je što koštaju 14.000 $, ali dobra strana je što nema razvoda i ne mogu vam pri tom odnijeti stan, kuću ili auto.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
vrrrlet

Post 24 Nov 2011, 12:56

A kaj nisu 6 000 dolara? Pa otkud mi 14 000? : otkud mi i šest?:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
blaze

Post 24 Nov 2011, 13:01

Pješčana » wrote:znam curu koja se jako kasno udala, s trideset,
eto, sad znaš i mene :rofl: :zubo:
ps: bojim se i pitati što je tebi jako rano :lol:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
  • Information