Vidim štandove i nekako ocvale i mlake volontere, a jedan je štand i napušten već dva dana. Nimalo nalik markićkinim psima.
Zašto da i zašto ne?
szta zasto..zasto su standovi napuseni? ..sori..napusteni..visekratni klon wrote:Pogubila sam se i ne da mi se ploviti kroz postove "zoka je kriv", dakle, što mislite o ovom referendumu?
Vidim štandove i nekako ocvale i mlake volontere, a jedan je štand i napušten već dva dana. Nimalo nalik markićkinim psima.![]()
Zašto da i zašto ne?
ne zanima me bankrot. bankrot drzave ne postoji. barem ne u onom klasicnom nekom smislu. dok imas negdje posudit lovu, bankrota nema, a hrvatska ce uvijek negdje moc posudit lovu.visekratni klon wrote:Ček, doći ćemo do love, ali ostaviti spaljenu zemlju? Kako to misliš?
Misliš da ćemo odgoditi bankrot time ili ga ubrzati?
spaljena zemlja je stanište koje godi zmijama...a unda wrote:
a na koga ti aludiraš?..a unda wrote: ..i sparogama..
Biće je gladan pa to prije večere.Nenia Salonitana wrote:
a na koga ti aludiraš?
i bananu na meko...a unda wrote: ..na glad i jaja utvrdo..![]()

Isusekriste, koji majmun.Nenia Salonitana wrote:
i bananu na meko.
Sta je da, a sta je nevisekratni klon wrote:Pogubila sam se i ne da mi se ploviti kroz postove "zoka je kriv", dakle, što mislite o ovom referendumu?
Vidim štandove i nekako ocvale i mlake volontere, a jedan je štand i napušten već dva dana. Nimalo nalik markićkinim psima.![]()
Zašto da i zašto ne?
A šta da ja kažem na to?..a unda wrote: ..ex, evo te nenija zajebaje da su kod tebe samo meke banane....
..a di bi ti..u skandinaviju medju vikinge?visekratni klon wrote:
A šta da ja kažem na to?Prije bih rekla da su meke glave. Baš sam jučer pričala o tome, tj. diskriminirala. Dalmatinci su u prosjeku zgodniji uključujuć i sve to o čemu lajete, ali brate, sve ostalo... uključujuć stavove.
Al Riječani su mi recimo užasno pederasti. Mislim da dosad nisam upoznala nijednog koji nije slabić kreštavog glasa i ne naročitog stasa. Možda jednog. Možda. Istrijani imaju pederski naglasak. Slavonci i Zagorci.
Purgeri.
![]()
Emigrirati.
Ma sta meni falivisekratni klon wrote:
A šta da ja kažem na to?Prije bih rekla da su meke glave. Baš sam jučer pričala o tome, tj. diskriminirala. Dalmatinci su u prosjeku zgodniji uključujuć i sve to o čemu lajete, ali brate, sve ostalo... uključujuć stavove.
Al Riječani su mi recimo užasno pederasti. Mislim da dosad nisam upoznala nijednog koji nije slabić kreštavog glasa i ne naročitog stasa. Možda jednog. Možda. Istrijani imaju pederski naglasak. Slavonci i Zagorci.
Purgeri.
![]()
Emigrirati.
E, ali ima tu kvaka, Dalmatinci nisu šutljivi...a unda wrote: ..a di bi ti..u skandinaviju medju vikinge?
pa blje ti je odaberi zgodnijeg. al ces sad s njim o estetici pricat..![]()
evo, pitaj neniju, pas vidit..![]()
Eto kako sam znala da ćeš se prepoznati.miky0 wrote:
Ma sta meni fali
Zasto je zalupan onaj koji potpisuje preferencijalno glasanje? Jeli ti i predcjednik zalupanvisekratni klon wrote:
E, ali ima tu kvaka, Dalmatinci nisu šutljivi.Otrpjela bi možda da šuti, ali da mi svaki dan kokodače i još da okolo potpisuje markićki referendume, si normalan?!
![]()
Znam samo jednog Zadranina koji nije tako zalupan. Taj ima curu i nije moj tip ionako.Ok, znam još jednog, ali taj je više pomodan i naporan nego što zaista nešto misli.
Toliko o Zadranima. A ovo dole, sori, ali što južnije to tužnije.
Nećemo o tome opet.miky0 wrote:
Zasto je zalupan onaj koji potpisuje preferencijalno glasanje? Jeli ti i predcjednik zalupan
Stvarnovisekratni klon wrote:
Eto kako sam znala da ćeš se prepoznati.![]()
![]()
Ne znam ja ni šta ti fali ni čega imaš nit me zanima.Ne padam na zauzete ni markićkine vojnike.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests