Kako zavesti frajera sa servisa?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
dejzi

Post 07 Oct 2011, 22:54

Dakle, imam ozbiljan problem. Mislim, ja uvijek imam ozbiljne probleme, ne može bit moj ako nije ozbiljan.
Uglavnom, odlutala sam. Kao što većina vas zna, prošlu srijedu moj predragi laptopič morao je ići na servis. Sa mnom je u pratnji bila i draga mi prijateljica sa sestrom ( :love: ), trebala mi je moralna podrška i netko tko će mi smirit paniku.
Približavamo se mi servisu, a vani stoji on i puši. Kako sam ga vidjela, odmah sam ga spazila. Lijupav na prvi pogled. Ono, to je to. I tako smo mi popričali o mojoj ljubavi putnoj, ono, razumio me je u potpunosti. Da samo vidite kako ga je nježno primio u ruke i zavrtio. Joooj. :cerek:

Oprostite, opet pretjerujem. Zvao me dan poslije da mi javi da treba promijeniti određene dijelove i da će me zvati danas kad ti dijelovi stignu. Divno smo popričali iako sam ja bila kod doktora.
Zvao me i danas i tu je sad problem. Rekao mi je da me zove tako da ne dolazim ranije i da ne čekam bez veze. Jel to odjeb? Jel me on to ostavio?! Mislim, mogao je reći da je gotovo i onda da se družimo. Ovo me pogodilo. :tuzni:

Ali nije to ono što pitam. Zanima me kako da ga zavedem sad kad dođem po laptopič u ponedjeljak.
Koje savjete mi dajete?
Rekli su mi da dođem gola ispod mantila, ali to mi se ipak čini pretjerano, a i sad je hladno postalo.
Stvarno sam na čudu, ali predobar je da bih ga prekrižila.

Molim pomoć!

Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 07 Oct 2011, 23:16

Nikakva golotinja, to bi moglo dovesti do pada sustava. Pitaj ga instalira li po kućama.
Potpisi su za budale.
Almost Rosey

Post 07 Oct 2011, 23:33

Dođi po laptop, sva fina i pristojna. Dekolte poželjan. Dok budeš plaćala uslugu, povlaš poliži prst kojim brojiš novčanice. Zahvali mu na odlično obavljenom poslu, komplimentiraj. Ne previše! Okrzni ga rukom dok preuzimaš laptop. Uzdahni, gledajući ga ispod oka, kako bi voljela imati tako dobrog servisera za još ponešto. Zanjiši bokovima na izlasku.
Margarita

Post 07 Oct 2011, 23:38

Mora li baš lizati taj prst? Mislim, ako se serviseru i ne gadi, novčanice ipak nisu čiste ni kad su oprane.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
dejzi

Post 07 Oct 2011, 23:39

Almost Rosey » wrote:Dođi po laptop, sva fina i pristojna. Dekolte poželjan. Dok budeš plaćala uslugu, povlaš poliži prst kojim brojiš novčanice. Zahvali mu na odlično obavljenom poslu, komplimentiraj. Ne previše! Okrzni ga rukom dok preuzimaš laptop. Uzdahni, gledajući ga ispod oka, kako bi voljela imati tako dobrog servisera za još ponešto. Zanjiši bokovima na izlasku.

Grozno, ne mogu polizat prste dok brojim novce ni pod cijenu penisa.

To bi trebalo bit to? Ono, misliš da će istrčat van za mnom?
Melody

Post 07 Oct 2011, 23:41

Sjo, ja sam jako dvodimenzionalna, meni ono s golotinjom ispod mantila zvuči super neočekivano i erocki skroz :ne zna: :tuzni:
Almost Rosey

Post 07 Oct 2011, 23:45

dejzi » wrote:Grozno, ne mogu polizat prste dok brojim novce ni pod cijenu penisa.

To bi trebalo bit to? Ono, misliš da će istrčat van za mnom?
Ma ne sad baš oblizati, nego onako ovlaš okrznuti. Onako, k'o fol seksi.

I naravno da neće istrčati; prije nego stigneš do vrata završit ćete na pultu... pa na kopirki... pa u ostavi... mislim, barem tako ude u filmovima :misli:

edit: zapravo, jedina pizdarija veća od mog davanja savjeta o seksu je slušanje mojih savjeta o seksu :zubo:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 Oct 2011, 23:49

..dodji mu po laptop sa sjekirom. :kava:
dejzi

Post 07 Oct 2011, 23:51

Almost Rosey » wrote: Ma ne sad baš oblizati, nego onako ovlaš okrznuti. Onako, k'o fol seksi.

I naravno da neće istrčati; prije nego stigneš do vrata završit ćete na pultu... pa na kopirki... pa u ostavi... mislim, barem tako ude u filmovima :misli:

Ne znam, morat ću vježbat sad dva dana to higijensko okrznuće palca.

Ne radi sam u servisu, ne možemo se jebat tamo. Ajd da ovaj kolega na nešto liči, al je neki starac od 40 godina.
Treba mi način koji će ga nagovorit da me pozove na kavu pa onda na seks. :o
dejzi

Post 07 Oct 2011, 23:53

Melody » wrote:Sjo, ja sam jako dvodimenzionalna, meni ono s golotinjom ispod mantila zvuči super neočekivano i erocki skroz :ne zna: :tuzni:
Al hladno je, pokamu. Jesu seksej ukrućene bradavice i to, ali ne sviđa mi se ideja da počnem kihat.

I ne želim ga seksat odmah na licu mjesta. Želim romansu! :cerek:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 07 Oct 2011, 23:54

Ne znam, ako se bavi računalima, geek je. Ako je geek, ni jedan suptilni znak neće pročitati kao poziv, jednostavno zato jer misli da umišlja jer se to geekovima ne događa.

Drugim riječima, morat ćeš ga direktno pozvati na kavu i seks kod sebe doma. O vezi možete nakon toga, ako ćeš imati volje i vremena.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
dejzi

Post 07 Oct 2011, 23:58

ElliQuinn » wrote:Ne znam, ako se bavi računalima, geek je. Ako je geek, ni jedan suptilni znak neće pročitati kao poziv, jednostavno zato jer misli da umišlja jer se to geekovima ne događa.

Drugim riječima, morat ćeš ga direktno pozvati na kavu i seks kod sebe doma. O vezi možete nakon toga, ako ćeš imati volje i vremena.
Tako sam nekako i ja razmišljala. Iako uopće ne djeluje kao geek. Sasvim je normalan. Čak nije ni blijed. :o

Ali kako upriličiti taj poziv na kavu? Samo blebnem? :ne zna:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 08 Oct 2011, 00:00

Pa da.

Pričuvni moderator.
JPK

Post 08 Oct 2011, 00:10

dejzi » wrote:
Odjeni premale hlace i onda se slucajno sagni tako da mu pokazes tange i pola guzice. Ako ne pogbjegne zapomazuci, tu vecer cete zavrsiti u strasnom zagrljaju.
Biti i mniti svemiropolisno
dejzi

Post 08 Oct 2011, 00:19

Vi mene ništa ne razumijete. :tuzni:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 08 Oct 2011, 00:22

Pa, ako ti on kaže ne, uvijek ti ostaje stariji kolega. Taj ima dovoljno mudrosti da zna reći da.

Pričuvni moderator.
Margarita

Post 08 Oct 2011, 00:26

dejzi » wrote:Vi mene ništa ne razumijete. :tuzni:
Ti bi romansu. Ali za romansu trebaš imati ili prevelike cipele pa da ti jedna ostane u dućanu ili narkolepsiju pa da te mora poljupcem budit. A, ne znam, hiti cipelu i onesvijesti se prek pulta, možda neš upali. E, da, ponesi i jabuku pa se zagrcni.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..a unda
Undaminator

Post 08 Oct 2011, 09:01

..ma.

..da ga je ona mogla zavest, vec bi to ucinila. dejzi samo ovdje zeli reci da je ona zavodzila, a ustvari radi se o time da serviser-frajer nije ni imao na sto past ili nije ni vidio tu neki izazov osim laptopa.

garantitam da ce se dejzi za jos pet, sest postova javit kiselogrozdjanim postom tipa..i onako je glup, nezanimljiv, vjerojatno mu je i mali..ali, zato sam vidjela jednog tako smisnog raznosaca pica..itd, itd..:rolleyes:

kazem ja..jedino sto ona treba jest ponijet sjekiru onu svoju..

:raspa:
Vodena

Post 08 Oct 2011, 09:29

Almost Rosey » wrote:Dođi po laptop, sva fina i pristojna. Dekolte poželjan. Dok budeš plaćala uslugu, povlaš poliži prst kojim brojiš novčanice. Zahvali mu na odlično obavljenom poslu, komplimentiraj. Ne previše! Okrzni ga rukom dok preuzimaš laptop. Uzdahni, gledajući ga ispod oka, kako bi voljela imati tako dobrog servisera za još ponešto. Zanjiši bokovima na izlasku.
Zaboravila je napisat da ga onako čvrsto na odlasku primiš za jaja. :cerek: Ak osjetiš reakciju pitaj ga za izlazak. Ne vjerujem da će odbiti. :rofl:

Valjda ne nosi neke jaaaako uske hlače. :misli:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 08 Oct 2011, 10:03

dejzi » wrote:
I ne želim ga seksat odmah na licu mjesta. Želim romansu! :cerek:
Pa rekoh ti da ga pozoveš k sebi. :kava:

Unda, opet brbljaš umjesto da budeš konstruktivan.
Potpisi su za budale.
dejzi

Post 08 Oct 2011, 10:14

..a unda » wrote:..ma.

..da ga je ona mogla zavest, vec bi to ucinila. dejzi samo ovdje zeli reci da je ona zavodzila, a ustvari radi se o time da serviser-frajer nije ni imao na sto past ili nije ni vidio tu neki izazov osim laptopa.

garantitam da ce se dejzi za jos pet, sest postova javit kiselogrozdjanim postom tipa..i onako je glup, nezanimljiv, vjerojatno mu je i mali..ali, zato sam vidjela jednog tako smisnog raznosaca pica..itd, itd..:rolleyes:

kazem ja..jedino sto ona treba jest ponijet sjekiru onu svoju..

:raspa:
Bila sam u društvu, nisam mogla ništa posebno osim smješkat se i vrtit kosom. Sad ću bit solo kad budem išla po laptop, prava prilika da ga pozovem na kavu.

Kako to misliš "nije imao na što past"?! Undaaaaaa. :mama:
ali

Post 08 Oct 2011, 10:38

Donesi mu usput vruć burek za marendu, pokupi lap, plati i reci da ga čekaš za 15 minuta preko ispred dućana da zajedno popijete kefir poslije bureka :ne zna:

Ako dođe - došao je, a ako nije - nije :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 08 Oct 2011, 10:40

Hekatonhir » wrote:
Pa rekoh ti da ga pozoveš k sebi. :kava:

Unda, opet brbljaš umjesto da budeš konstruktivan.
:rofl:

..pa sto zelis konstruktivnije..sto oces?..jesam li rekao da ponese sjekiru. :D

sta oces da kazem? da joj kazem pikap lajnu?..nesto kao ono..oh, kako se tu razumijes u harrrdverrr :cerek: , cuj, koji ti je fejsic, htjela bih lajkat tvoj profil, a i sjest malo na njega? :mota uvojak dvjesto na sat:

:D
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 08 Oct 2011, 10:46

Budi moj hard disk, spojimo se, predaj mi svoje terabajte* informacija. Ne brini, koristim dobar antivirus, ima okus jagode.

*Uvodni post sa starih gutanja, sjećate se sigurno.

Pričuvni moderator.
..a unda
Undaminator

Post 08 Oct 2011, 10:52

ElliQuinn » wrote:Budi moj hard disk, spojimo se, predaj mi svoje terabajte* informacija. Ne brini, koristim dobar antivirus, ima okus jagode.

*Uvodni post sa starih gutanja, sjećate se sigurno.
ne sjecam se i to je sigurno, ali..moglo bi npr pitanje..mozes li aplodat vise nego sto ja mogu daunlodat? ..ja ti, naime, imam super sabirnicu. :klopa:

ili..cuj, informaticki sam pismena. progutam fajl od dvajst giga bez problema..:zubo: :D
  • Information