Uglavnom, odlutala sam. Kao što većina vas zna, prošlu srijedu moj predragi laptopič morao je ići na servis. Sa mnom je u pratnji bila i draga mi prijateljica sa sestrom (
Približavamo se mi servisu, a vani stoji on i puši. Kako sam ga vidjela, odmah sam ga spazila. Lijupav na prvi pogled. Ono, to je to. I tako smo mi popričali o mojoj ljubavi putnoj, ono, razumio me je u potpunosti. Da samo vidite kako ga je nježno primio u ruke i zavrtio. Joooj.
Oprostite, opet pretjerujem. Zvao me dan poslije da mi javi da treba promijeniti određene dijelove i da će me zvati danas kad ti dijelovi stignu. Divno smo popričali iako sam ja bila kod doktora.
Zvao me i danas i tu je sad problem. Rekao mi je da me zove tako da ne dolazim ranije i da ne čekam bez veze. Jel to odjeb? Jel me on to ostavio?! Mislim, mogao je reći da je gotovo i onda da se družimo. Ovo me pogodilo.
Ali nije to ono što pitam. Zanima me kako da ga zavedem sad kad dođem po laptopič u ponedjeljak.
Koje savjete mi dajete?
Rekli su mi da dođem gola ispod mantila, ali to mi se ipak čini pretjerano, a i sad je hladno postalo.
Stvarno sam na čudu, ali predobar je da bih ga prekrižila.
Molim pomoć!