Jel ja moram otvarat teme umjesto tebe, a?
Koja serija...
Ček,ajmo zaistač...Nije baš nekaj, ako je sudim po prvoj epizodi. Malo je kamilica od priče i gluma je kaj zagipsana. Stvarno ne kužim kak se uspiju tako ukočiti?judolino » wrote:Pa dobro, Glišo, pička ti materina!![]()
Jel ja moram otvarat teme umjesto tebe, a?
Koja serija...
Margarita » wrote:Kao da svi glume ljude s posebnim potrebama.
Pa šta?Margarita » wrote:Čega se ti prisjećaš? Imao si 10 godina.
judolino » wrote: Ali zato im humor teži ekstremima - katkad je upravo genijalan, a u većini slučajeva banalan i prizeman.
Margarita » wrote:Drugu epizodu nisam gledala, treću jesam. I previše mi je naguranog svega. Gle prvi kineski, pa unutra odmah Zalepugin i Đukica i sve nagurano ko u pretijesnom muzeju. Ili albumu
bili smo tu i tu, tu i tu, tu i tu, tu i tu,
bili smo tu i tu, tu i tu,
a poslije toga i tu i tu,
bili smo tu i tu, tu i tu, tu i tu, tu i tu,
bili smo tu i tu, tu i tu.
je, slažem se. nisu toliko loši koliko smo nekad mislili da jesu. može se od njih svašta napravit, sad smo se u to već svi uvjerili u barem pokojem filmu ili seriji.judolino » wrote:Baš me zanima do kada će trajati taj mit o hrvatskoj lošoj i srpskoj dobroj glumi?
Tko to u seriji glumi loše?
Realno gledano, i serije i filmovi su nam u konstantnom usponu otkako je prošao val turbohrvatstva s početka devedesetih.
A i prije toga nije bilo puno neukočene glume.
Srbi su, to im se mora priznati, skloniji filmskoj, ležernijoj glumi. Ali zato im humor teži ekstremima - katkad je upravo genijalan, a u većini slučajeva banalan i prizeman.
ovo ne kužim
Kaj ne kužiš - to nisu bile moje osamdesete nego nečije druge i ne mogu se poistovjetiti s njima.Chilimama » wrote: ovo ne kužim
A zašto ne, imao sam 20 godina, 30 kila manje, ništa mi nije bilo nemoguće. Opraštam im i čekanje u redovima za benzin.Chilimama » wrote: uostalom ne gledajte i ne komentirajte, vi hejteri jedni osamdesetih
Znaš kaj Čilimajko, ne pljucam ih jer me nisu ničim dotakli već zato što su drukali marketinški tako i toliko da sam očekivao zaista vrh seriju još neviđenu, a kad tamo - ćorak...
ne znam o kakvim greškama se priča. ok, jedan frajer mi je nabrajao neke propuste, al iskreno - šab me gabri za to, da budem u duhu osamdesetihChilimama » wrote:
ovo je serija o osamdesetima i ima par grešaka ali su zanemarive jerbo su ti detalji važni jer su postojali a ne kad točno, ionako ne mijenjaju smisao , pa nije ovo dokumentarna serija nit pretendira bit kultna
samo da kažem, osamdesete obožavamuostalom ne gledajte i ne komentirajte, vi hejteri jedni osamdesetih
karambol » wrote:Blisko mi je kaj vidim, narafski, ali onak fragmentarno. Moram priznat...bio sam u ekipi puno većih fakina i frajera od ovoga što se u seriji događa pa mi se ambijent uklapa, al spika baš i ne.![]()
Kvartovske spike, šore, cigle, podjebavanje murje, živa svirka na ulici tj. u parkovima i garažama, šveranje na koncerte...još mi ponešto nedostaje...sjetit ću se.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests