Prijedlozi ustavnih zakona

Koljite se i gložite!
karambol

Post 30 Mar 2015, 09:45

Ovo mi se baš svidjelo pa me zanima imate li vi, štovani puče podcjenjeni, štogod dodati kako bi nam ustavni zakon bio što potpuniji. Osvrnite se i napišite što bi iz vaše struke željeli u ustavnom zakonu.
:zubo:

Prijedlog HRS-ovaca

:zubo:

:raspa:

Splenda

Post 30 Mar 2015, 12:11

ne znam ti još točno reći koja će biti moja profesija, ali mogu ti reći za studente ZSHIT-a (ZSEM-a), zastupanog po dr.sc đuri njavri.

u ustav se treba uvesti pravo na doživotan besplatan botoks i filere!

botoks za smirivanje tikova dok obespravljenim studentima živac titra kad gledaju podlosti i laži gospode na jordanovcu, a znaju da jedino mogu šutjeti i trpjeti jer u ovoj desničarskoj močvarici imaju protekciju kao lički medvjedi. kao u one islamske četvrti u određenim zemljama, gdje policija zna što se događa, ali ne želi ući. :kava:

fileri da se popeglaju ožiljci od konstantnog stezanje face u grimasi gađenja i prijezira. i to doživotno jer, i nakon što bude sve to iza njih, uspomene ostaju do kraja života. :mama: to za drugove kolege, iako nisu zavrijedili jer su iz straha šutili ko pičke i nitko osim mene se nije imao muda suprostaviti. kao prave ovce, poslušne dok ih se gazi i poslušno na klanje! :cerek:

treće. doživotne zalihe terapeutskog wc papira. :raspa:

Image
  • Information