Deprimiram sam...
...a lipo je krenilo sa rezervacijama...a zadnja 2 dana samo otkazivanja...ne znam sta ucinit 
Evo sada ce se objavit 3. svjetski rat na UNovoj sjednici pod nazivom Globalni rat.
Jeste li dobili pozive za regrutaciju?
Jeste li dobili pozive za regrutaciju?
Nazovi smjestaj drukcije... "Azil", recimo...
Ili nadogradi sklonista par metara pod zemljom pa se izreklamiraj kao Survivor school apartmani...
Ako ih kisa potopi sve predstavis kao dio ponude. Besplatan reality trening. Ono, kao, NNNI furku neku.
Aj jebote sad ti ja tu moram izmisljat. Poduzmi nesto poduzetnice, jebogati.
Ili nadogradi sklonista par metara pod zemljom pa se izreklamiraj kao Survivor school apartmani...
Ako ih kisa potopi sve predstavis kao dio ponude. Besplatan reality trening. Ono, kao, NNNI furku neku.
Mogao bi dodat i neki military training u sklopu ponude...karambol » wrote:Nazovi smjestaj drukcije... "Azil", recimo...
https://www.google.hr/search?q=military ... 0Q_AUIBigB
what we've got here is failure to communicate
Turizam mi je osta ka zadnja sansakarambol » wrote:Čekaj....![]()
Pa da! Ti nemaš plan B. Jasno ko dan. A nemaš ni plan C niti D....
Jebemu Miky...
Asti isusa, oli si me vidija tamo
Daj nemoj nikom rec...oli citas tamo politiku
Kako ti je doslo mailomMightyMe » wrote:E da samo čitan. I pišen.
Zajebajen se, ne gledan tamo, došlo mi je u mailu da tamo pišeš.
Šta kako? 
Došlo lipo na admin@trkeljanje.com jer je detektirana aktivnost. Ne znan šta oćeš da ti kažen.
Došlo lipo na admin@trkeljanje.com jer je detektirana aktivnost. Ne znan šta oćeš da ti kažen.
Ma ti mene sprdasMightyMe » wrote:Šta kako?
Kakva je to spjunska veza da ti znas kad ja di pisem
Aj nek ti budeMightyMe » wrote:Eto ja san pisa da triba puškama na sabor pa mene prate.
Aj zaboravi da san išta reka, tako je najbolje.
Nije deprimiram, nego deprimiran..a unda » wrote:..kakva je ovo tema, sta je ovo? deprimiram sam po kucama?
Jebala te psihologija..a unda » wrote: ..amo, na oglase premjestit temu ili je bacit na psihologiju.
Pogledaj naslov PDFa...gospodarstvo, a zbog toga sam deprimiran
Jebo te zatipak da te jebo, te me podsjeća na ono kad ti nokat uraste u meso...
I sad sam sav sjebaM zbog toga...
-
- Information
-