Caca je izasa...
Imam osjećaj da je ovo zamka. 
Uglavnom, mislim da je bezobrazno prema starijem gospodinu kao što je dr. Sanader uopće otvarati onakve ismijavačke fejzbučne stranice (npr. Ćaća se vraća) u kojima se pod krinkom lošeg humora zapravo besramno blati po njegovu liku, ali i obitelji te prijateljima. Ova je tema na istoj razini s tim fejzbučnim stranicama, dakle sramota je. Nitko, na kraju krajeva, nije kriv dok mu se krivnja ne dokaže.
Uglavnom, mislim da je bezobrazno prema starijem gospodinu kao što je dr. Sanader uopće otvarati onakve ismijavačke fejzbučne stranice (npr. Ćaća se vraća) u kojima se pod krinkom lošeg humora zapravo besramno blati po njegovu liku, ali i obitelji te prijateljima. Ova je tema na istoj razini s tim fejzbučnim stranicama, dakle sramota je. Nitko, na kraju krajeva, nije kriv dok mu se krivnja ne dokaže.
Kaj se tu pak piše?
A s cim je taj lik zasluzio moje postovanje kao autora ove temeArendelle » wrote:
Koji je poslao gotovinu u haag kao simbola domovinskog rata, ili u vladu uveo srbe ka manjinceharam » wrote:
kao veliki domoljub
Rasprodajuci drzavnu imovinu za vlastiti profitharam » wrote:
kao državnik
Koji je propao u austriji i prije nego je postao kleptomanski premijerharam » wrote:
kao poduzetnik
Moze bit jedino kao sakupljac umjetnickih djela, osim ako ne mislis na one pederske stihoveharam » wrote:
kao umjetnik
Jel misliš na ovo:MightyMe » wrote:Bez obzira šta je izaša, Vrhovni sud je objavia obrazloženje presude u slučaju Fimi-medija. Napokon nešto logično i od njih.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vrho ... 59403.aspx
a mora se priznat da gnjida ima debelu kožu (vidi sliku).
Kamo sreće da su ovi naši talibanski sudovi tako logični i kad su sitne ribe u pitanju (osobno crno iskustvo).
what we've got here is failure to communicate
-
- Information
-