Ubila sam se jucer navecer od plakanja na ovo
A Boze me sacuvaj gledanja Hachi, a dog's tale filma. Po zavrsetku me se nije vidjelo na kaucu od kolicine maramica, oci natecene i krmeljave, bez glasa.
Liar, liar pants on fire!Hekatonhir » wrote:Ne tulim.
Ovo je najstrašniji proizvođač suza na filmskom platnu ever, ako mene pitate. Ako ne vjerujete, ima na onom forumu koji sad nećemo spominjati topic o tome, s golemom listom ljudi koji inače nikad ne plaču, ali ovdje jesu, ili onih koji znaju ponekad pustiti suzu a koji su ovdje bespomoćno tulili.LazyFox » wrote: Boze me sacuvaj gledanja Hachi, a dog's tale filma. Po zavrsetku me se nije vidjelo na kaucu od kolicine maramica, oci natecene i krmeljave, bez glasa.
Joooj, meni se uvijek stisne srce i grlo na onu scenu dragovoljaca koji odlaze na bojište, a u pozadini svira Brothers in Arms. Jebote, kako me to nepogrešivo strefi. Kad sam to gledao na TV prvi put, pakirao sam se da i ja idem. Srećom, bolje sam prošao nego ti dečki na filmu. A najstrašnije od svega su mi oni policajci koji se šuljaju kroz žito...Megalodona » wrote:uvijek plačem na domovinski, tj.prizore iz njega, to je jedino što me rasplače.
Molim da se i moje ime dopiše na tu listuEmericzy » wrote:Ovo je najstrašniji proizvođač suza na filmskom platnu ever, ako mene pitate. Ako ne vjerujete, ima na onom forumu koji sad nećemo spominjati topic o tome, s golemom listom ljudi koji inače nikad ne plaču, ali ovdje jesu, ili onih koji znaju ponekad pustiti suzu a koji su ovdje bespomoćno tulili.
Tupelo » wrote: Inače, plačem na sve filmove sa životinjama. Oduvijek.
Kad sam bila klinka, stara je nazvala RTV Sarajevo i jebala mater uredniku dječjeg programa koji je u dječjem terminu pustio film Život jedne vidre Tarke, a nakon kojega sam gotovo na psihijatrijskoj pedijatriji završila. Toliko sam suza prolila da nisam pišala valjda tri dana.![]()
![]()
Ajme da! I to me ubije, ne smijem ga gledati.schmokljan » wrote:To je snimka Gorana Lederera, a spot je montiran njemu u čast, nakon što su ga čejeni ubili.
I meni. Ja suzim na glazbu i poeziju. Ne znam jeste li ikada vidjeli nekog da plače na operi. Ako jeste, to sam bio ja.Perzefona » wrote:I inače, lakše mi suze krenu od ljepote i ganuća nego od tuge.
Joj, Cash je jako dobar za stiskanje grla.Tupelo » wrote:
Molim da se i moje ime dopiše na tu listu![]()
Isuse, kako sam plakala. Najbolje od svega je što sam navečer i frendu pokušala prepričati film i u pola priče krenula tuliti k'o nespašena.![]()
Inače, plačem na sve filmove sa životinjama. Oduvijek.
Kad sam bila klinka, stara je nazvala RTV Sarajevo i jebala mater uredniku dječjeg programa koji je u dječjem terminu pustio film Život jedne vidre Tarke, a nakon kojega sam gotovo na psihijatrijskoj pedijatriji završila. Toliko sam suza prolila da nisam pišala valjda tri dana.![]()
![]()
Plačem i na ovaj Cashov spot. Jer ga jako volim i jer se ovdje vidi da su mu torbe već spakirane.
O, da. I REM su odlični proizvođač derta. Mene pogodi i Joan Osborne.
nina williams » wrote:Glede plakanja na filmove, najneugodnija situacija desila mi se kad sam, u sedmom, ili osmom, osnovne pazila kikiće iz prvog i drugog dok su gledali film. Ja sam bila u nekoj sekciji ala klub malih knjižničara i došla profesorica koja je bila zadužena za dnevni boravak...kao ona mora nekud hitno otić, nikog od profesora nema da je zamijeni, bi li im ja mogla pustit film i biti s njima dok ga gledaju. No frks, rekoh ja, ostavih lijepljenje knjiga i odoh k njima. Dadoh im na glasanje izbor filma, odlučiše se za Beethovena, onaj s ćukom, ne s kompozitorom...i tako...čuvam ja djecu i plačem. Niko od njih ne plače, a oteli su zlikovci ćuku ako me pamćenje služi, o bezdušne li đece.
Sjela sam skroz naprijed do TV-a da me oni ne mogu vidjet, što da ih plašim bezveze. Ja sam njima ko odrasla izgledala, čudno im bilo što sam tužna radi filma.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest