Ex, postoji dokaz...
...da ne grizem, a to ce jedan uvazeni nas clan potvrdit kad dodje sretno kuci 
Šta, naručio ti mobitel? Koji model, pošto?karambol » wrote:Miky je stvaran I ne izgleda kao trol.![]()
Nije opasam, malo pije, snalazi se po gradskom gustom prometu, vješt s naručivanjem, rođeni pregovarač I casual bizmismen.
what we've got here is failure to communicate
Fala druzekarambol » wrote:Miky je stvaran I ne izgleda kao trol.![]()
Nije opasam, malo pije, snalazi se po gradskom gustom prometu, vješt s naručivanjem, rođeni pregovarač I casual bizmismen.
Kako zivot, sta ima nova
-
ostruznicagornja
To ne da je fino Miki rekao no je perfektno zaista, ja bih tako i teorijski bi trebalo da si pečena Ex, kad neko pokaže klasu ovako lezbejku bi zamislio. Sa samo sedam riječi i jednim škrbavim smajlijem je rekao sve. Pruži mi priliku, civilizovan sam, nisam siledžija obalicu te na šarm ili savršeno jednostavno boldovano ne grizem. A pošto je svakom iskusnom muškarcu jasno da ženu od siledžija jedino više užasavaju bezazleni muskarci, da nebi izgledao bezazleno dodao je ovo da ponekad grize, da ti raspali maštu i grešne misli. To je šlif, ostavio te u potpunom mraku o tome što grize i kad a ne znaš ni dje bi ugriz mogao da se desi otprilike, to je diskretno i elegantno ostavio tebi da razmišljaš
-
- Information
-