Ako mislite da je ova tema preopasna, prebacite je tamo di se ne vidi, al je ne brisite
Neposluh, otpor, bojkot, demonstracije,...
...ajmo bilo sta, ali ja kao bivsi simpatizer Mosta (ne i glasac) ne podrzavam njihovo koaliranje iskljucivo s kriminalnom organizacijom, te predlazem nekom jacem, sposobnijem a da je iz zagreba, da organizira Prosvjed protiv vladajuceg ZLA, i da povuce ono bar miljun ljudi na ulice i nek se blokira zgrada kradezeja, a da hrabriji donesu i molotovijeve koktele, pa kad silom preuzimaju vlast, nek se silom demokracija i brani, s tim da se treba dislocirat od SDPea i zokija 
Ako mislite da je ova tema preopasna, prebacite je tamo di se ne vidi, al je ne brisite
Održavajte sabore, o stvarima općim se savjetujte,
Po redu, zakonu, po pravdi, iskreno, početno odlučujte.
Nikakva strast i mržnja nek dušu vam ne mori,
I nepristrano osluhujte savite, ča narod vam ih zbori.
Ovako je govorio Marulić u petnaestom (!) stoljeću.
Nemoj biti spaljen, kakvi molotovljevi?
MightyMe » wrote:E Miki, da si ti iz Splita zna bi da se demonstracije pišu sa dva N: de - mon - štran - cijun. Dva N.
..da, sa dva n. ali.. den mon stran cjun..
..valjda misli na ono.. flasa, krpa, pijesak, benzin, ulje, maslina, bacen, ne promijesan.karambol » wrote:Održavajte sabore, o stvarima općim se savjetujte,
ja mislim da miki i napravi taj koktel doma i da krene s njim na dnemonstancijun.. mislim da on ne bi mogao izdrzat i da bi ga do pazara splitskog vec popio..
- MmeTipfeler
Ja ih vidim tri, a Unda piše i s četiri.MightyMe » wrote:E Miki, da si ti iz Splita zna bi da se demonstracije pišu sa dva N: de - mon - štran - cijun. Dva N.
to je zato jer il ne znas brojat il ne znas pisat.. ili oboje.MmeTipfeler » wrote: Ja ih vidim tri, a Unda piše i s četiri.
Ako pozivam zagrebcene na demonstracije, ne mogu ih pozivat na demonstracjun te da mi split razlupaju 
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Alaj Miki, pa zar te još jedna tvoja politička opcija izdala?
Bokte, ti ko one životinjke za vrijeme svjeckih prvenstava u fudbalu...hobotnica Paul i slični...samo što u tebe prognoza ide na 'ko će ujebat situvaciju'...pa, Miki, jebemu, svi ga tvoji usraše, Kerum, Lesar, Sinčić, Petrov..., pa đe si tako baksuzan?

Bokte, ti ko one životinjke za vrijeme svjeckih prvenstava u fudbalu...hobotnica Paul i slični...samo što u tebe prognoza ide na 'ko će ujebat situvaciju'...pa, Miki, jebemu, svi ga tvoji usraše, Kerum, Lesar, Sinčić, Petrov..., pa đe si tako baksuzan?
Oću ja, evo idem odma. Sreća pa je benzin pojeftinijo, ima da jih zalijem i zapalim od podruma do krova.miky0 » wrote:...
da organizira Prosvjed protiv vladajuceg ZLA, i da povuce ono bar miljun ljudi na ulice i nek se blokira zgrada kradezeja, a da hrabriji donesu i molotovijeve koktele, pa kad silom preuzimaju vlast, nek se silom demokracija i brani
...:
A jel, Nino, bogareti, da ne postavljaš ti knauf ploče slučajno? Ili namjerno?nina williams » wrote:Alaj Miki, pa zar te još jedna tvoja politička opcija izdala?![]()
Oću ja, evo idem odma. Sreća pa je benzin pojeftinijo, ima da jih zalijem i zapalim od podruma do krova.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Nisam se još ni jednom s otim poslom bavila. 
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
MILANOVIĆ: 'Most je izabrao kriminalnu, špijunsku i proustašku koaliciju!'
aj, napokon jedna pametna i od našeg Zoke.
međutoa, nije mi jasno kako je do prije nekoliko dana bio suglasan da u tripartitnoj vladi koalira s kriminalcima, špijunima i ustašama...
aj, napokon jedna pametna i od našeg Zoke.
međutoa, nije mi jasno kako je do prije nekoliko dana bio suglasan da u tripartitnoj vladi koalira s kriminalcima, špijunima i ustašama...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-