Nije nam dobro
Nije nam dobro
- MmeTipfeler
Dobre su vam ove glazbene obrade. Tko je pisac aranžmana? Mislim, imali bismo i mi kanddata... 
-
ostruznicagornja
Ne znam drugarice Tipfeler, ovo sa Milo lopove to su kod nas izvodili razni, to je nešto kao Sinatrin majvej odje ima dosta verzija. Mada ovi crnci, ta je i meni nova, baš ne znam kako je njih zavrnuo
-
ostruznicagornja
I ovu su stvar mnogi izvodili ali joj je naš Fićo dao poseban pečat zaista
Zaradio je pjevač pare koliko god su mu dali. Meni ovo što Fićo pije
Zaradio je pjevač pare koliko god su mu dali. Meni ovo što Fićo pije
-
ostruznicagornja
Jao jao, na 1:01, jaooooooo jaoooooo, jebote znači ovako izgledaš kad sjedneš na čačkalicu i zaprca se direktno u hemoroid
-
ostruznicagornja
A oko ovoga incidenta u skupštini sa horom i to, tu je bilo dosta uvreda u tom čupanju, izmedju ostalog Bokasa je Radulovića nazvao majmunom, a ovaj je onda rekao bolje majmun nego lopov. I onda se i oko toga otvorila polemika je li bolje majmun ili bolje lopov, i mišljenja su oprečna, ova grupa državnih i paradržavnih činovnika na slici je čvrsto ubijedjena da je bolje lopov nego majmun, i čak su majice napravili da izraze svoj čvrst stav o tome:

-
ostruznicagornja
Nasmija me drugarice Tipfeler, visoko ti hvala. I ne znam je li sad o evoluciji, valjda jeste taman o tome što veliš, i ovi su onda ono creationists, tako bih rekao po ovom negativnom stavu o majmunima, vjerovatno da ne vjeruju da su nam rodjaci neki dalji. Mada ako su to htjeli da kažu nije da im je nešto bila ova ideja sa majicama i ovim natpisima, više mi izgleda kao da su postigli kontra efekat 
-
- Information
-