Putno osiguranje
Došao je i taj dan ....
Kao što je i neno rekao na bljaku, radi se samo o zdravstvenom, ali dobar dio nas ima osiguranja poput kašnjenja prtljage i (automehaničarske) pomoći na cesti dosta dobro pokrivene preko raznih kartica i/ili bankovnih programa, a da toga neki nisu ni svjesni. Npr. ja imam ZABA-in paket "1 za sve" koji to ima, a siguran sam da to imaju i Lepeze. Neno je pak spomenuo AmEx. Sve te varijante, istina, imaju uključeno i zdravstveno, ali vrlo "tanko". Konkreno, ja imam oko 2000€, dakle niti za dva dana bolnice u dobrom dijelu zemalja.
Znači, iako je samo zdravstveno, za tu cijenu - danas se na toj akciji isplati svakom iole ozbiljnijem putniku.
Kao što je i neno rekao na bljaku, radi se samo o zdravstvenom, ali dobar dio nas ima osiguranja poput kašnjenja prtljage i (automehaničarske) pomoći na cesti dosta dobro pokrivene preko raznih kartica i/ili bankovnih programa, a da toga neki nisu ni svjesni. Npr. ja imam ZABA-in paket "1 za sve" koji to ima, a siguran sam da to imaju i Lepeze. Neno je pak spomenuo AmEx. Sve te varijante, istina, imaju uključeno i zdravstveno, ali vrlo "tanko". Konkreno, ja imam oko 2000€, dakle niti za dva dana bolnice u dobrom dijelu zemalja.
Znači, iako je samo zdravstveno, za tu cijenu - danas se na toj akciji isplati svakom iole ozbiljnijem putniku.
- Tyrion Lannister
Možeš li složiti koje sve prednosti postoje po policima, karticama, paketima?
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Dao sam si lani truda i pronaša sve po svom "1 za sve", ali nemrem nigdje naći taj papir na kojem sam sve popisao.
Nije bilo jednostavno sve pronać i skužit, zvao sam čak i ZABA-in korisnički centar radi objašnjenja. Dakle, morat ću ga potražit.
No ovog o samo 2000€ se dosta dobro sjećam.
Nije bilo jednostavno sve pronać i skužit, zvao sam čak i ZABA-in korisnički centar radi objašnjenja. Dakle, morat ću ga potražit.
No ovog o samo 2000€ se dosta dobro sjećam.
- Tyrion Lannister
Jel tko uzimao Allianzovo osiguranje danas?
Vrijedi li ponuda?
Vrijedi li ponuda?
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Evo, ja sam upravo uzeo online. Niš, jednostavno i brzo, za 316,5 kn (moraš u početnom koraku mišem pomaknut osiguranu svotu s defaultnih 50k na 100k)... Polica ti dođe na mail i to je to.Tyrion Lannister wrote: ↑22 Feb 2017, 11:44Jel tko uzimao Allianzovo osiguranje danas?
Vrijedi li ponuda?
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
i ja 
collect moments, not things
-
- Information
-