Uskoro dojmovi...
EDIT:
jel ima netko da je u Amsterdamu polovicom ožujka? Da zapalimo skupa jednu makar

Je, vlak 11 eura.
A, u 3, tek kad sam ovo pročitao, skužio sam za koji market Toma pita. I ja sam tamo blizu stanovao i nisam pojma imao da se to tako zove, a niti da se radi o nekakvoj turističkoj atrakciji. Kad ti je nešto na dohvat ruke, uzimaš to zdravo za gotovo pa se onda čudiš kad drugi ljudi budu privučeni.
A da se radilo o kakvom stadionu, zapamtio bi sve od a do ž. Znamo te ptico.nvnk wrote: ↑06 Mar 2017, 15:07A, u 3, tek kad sam ovo pročitao, skužio sam za koji market Toma pita. I ja sam tamo blizu stanovao i nisam pojma imao da se to tako zove, a niti da se radi o nekakvoj turističkoj atrakciji. Kad ti je nešto na dohvat ruke, uzimaš to zdravo za gotovo pa se onda čudiš kad drugi ljudi budu privučeni.
Je, štosna tržnica, ja jednom tamo sireva nakupovao.![]()
@Lolita..uskoro putujem, pa ako nije problem, molim te da mi napišeš ono kaj si rekla da napišeš poslije
U gužvi sam, sorry, zaboravila.chillout23 wrote: ↑09 Mar 2017, 08:47@Lolita..uskoro putujem, pa ako nije problem, molim te da mi napišeš ono kaj si rekla da napišeš poslije![]()
![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests