Počinjem sa Never question authority inicijativom - ne mogu to prestat gledat - pasivno-agresivni simpatični cinici i PREJEBENE fore, počev od "on our planet they call you sheeople, not people" do "fly flue - transmitted by eyecontact and smiling"
Aktivistička erotika
Mislim da ću bit jedini posjetitelj na ovom topiku, al baš me briga. Ovo je topik o stvarima koje me natjeraju da dignem dupe ili mi vrate volju ili ih jednostavno izvode turbo-zgodni frajeri
Počinjem sa Never question authority inicijativom - ne mogu to prestat gledat - pasivno-agresivni simpatični cinici i PREJEBENE fore, počev od "on our planet they call you sheeople, not people" do "fly flue - transmitted by eyecontact and smiling"

You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
Whereabout
Faktor dekoltea kod Srećka Horvata. Nemam veću sliku, ali dovoljno je. Često ima dekolteić.
I inače ga volim i ne sprdam se! Jednostavno mi je slatko.
Edit: nervira me sad malost slike.
.
-
Whereabout
Mislim da sam ja već stavila tvoju sliku, Srećko Horvatu jedan virtuale. Zanima me baš koja feministica bi bila u tom smislu napaljujuća. Domaća posebno.
.
-
- Information
-