ovoga bih dobro ispljuskao zbog straha koji mi je nanio
ovome bih oduzeo francusko državljanstvo i izručio ga u neku shithole country gdje nema zgrada s više od dva kata a planinarstvo je neki daleki egzotični sport poput bob-sanjkanja
ovoga bih dobro nalupao po guzici kad se spusti
-WTF, gotovo 4 sata pentranja po okomitoj litici visokoj 900 metara?? Pa lik ima nadljudsku izdržljivost pored živaca! (okej, tu i tamo se možda i odmorio malo na ponekoj rijetkoj izbočini, ali svejedno...)
ovo neću ni da odgledam do kraja, neču...nemogu... nemogu i neču...
Navodno ima i neko pleme sjevernoameričkih domorodaca (Indijajaca) koje je genetski predispozicionirano za poslove na visokogradnji, ali po svemu sudeći čini mi se da je to više neka urbana legenda, jer neke socijalne skupine jednostavno nemaju puno izbora na burzi rada, dok na građevinama u pečalbi rade svakavi etnički profili (poput Bosanaca, Makedonaca, Rumuna i Šiptara).
Niti moćna farmaceutska industrija, koja se voli puvat kako po narudžbi ljude oslobađa strahova nastalih sjedenjem doma, ne proizvodi pilulu protiv vertigo efekta. Šta vi mislite, kako i zašto su nastali takvi strahovi, i kako ih neke individue prebrikaju? Meni osobno bilo je užasavajuće iskustvo i vješanje veša na balkonu na petom katu, a kad sam primijetio napuklinu duž spoja vertikale zgrade i balkonskog produžetka, odlučio sam da se nikad više ne bavim tim nadasve zahtjevnim i opasnim sportom. Požarne stepenice svake višekatnice su mi noćna mora. Inače bih baš volijo radit ko vatrogasac