Rokeri s Moravu
Clutch - Electric Worry (valjda zbog usne harmonike?
Razmišljala sam da je kartoniram za trolanje, samo nisam načistu mže li uvodni post biti trolanje.jevgenija » wrote:Misla sam napisat ovdje, al sad vidim da je ovo, onak, fin, pristojan topik. A ono što imam za napisat je za topik "apsolutna sramota u vašem životu, kao da su vas uhvatili da gurate prst u nos, a zatim u usta".
da rokeri s moravu su vam guilty pleasure.... eh
na Always je bilo otkidanja, ali na its my life - kajne!Herp » wrote:Bon Joviju bih dala, kao prvo, kao drugo, tko makar u jednom periodu života nije otkidao na "Always" ili "Livin' on a prayer", taj nije ni živio.
Da ne govorimo o njegovom gitaristu koji je izvanredan muzičar.
Ne, zaboga, zar su svi ovdje tako altronativni da se srame Bon Jovija? Pa takvih nema ni na Glazbi onog drugog foruma.
Ljudi moji, pričamo, ono, o Luki Nižetiću, Saši, Tinu i Kedži, U2 i takvim stvarima.
najbolje headbanganje kratkom kosom ikad!Herp » wrote:Bon Joviju bih dala, kao prvo, kao drugo, tko makar u jednom periodu života nije otkidao na "Always" ili "Livin' on a prayer", taj nije ni živio.
Ne, zaboga, zar su svi ovdje tako altronativni da se srame Bon Jovija? Pa takvih nema ni na Glazbi onog drugog foruma.
Ljudi moji, pričamo, ono, o Luki Nižetiću, Saši, Tinu i Kedži, U2 i takvim stvarima.
Richie Sambora? A što misliš, zašto ih slušam?Herp » wrote:Bon Joviju bih dala, kao prvo, kao drugo, tko makar u jednom periodu života nije otkidao na "Always" ili "Livin' on a prayer", taj nije ni živio.
Taj je bend svirao vrhunski. Ali ono, vrhunski. Sve su to bili probrani glazbenici - John Norum, primjerice, bio je pobjednik brojnih gitarijada, a i njegova zamjena Kee Marcello mogao je odsvirati čudesa (poslušaj recimo Superstitious - takvo bi što od balkanskih muzičara mogao ponoviti samo Stefanovski).BoDerek wrote:Hek, ooo to je već mjuza![]()
Njima opraštam i rumene obraze i Santa Barbara frizure. I dan danas kad ih čujem na radiju podebljam volumen.
Itekako.klonka » wrote:Er... meni je Bon Jovi ljigaviji od Luke Nižetića. Nižetić ne glumi da je žestoki rocker, bit će da je u tome stvar.![]()
I meniklonka wrote:Er... meni je Bon Jovi ljigaviji od Luke Nižetića. Nižetić ne glumi da je žestoki rocker, bit će da je u tome stvar.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests