Znači, kviki ili ne kviki?
Dal volite ljubljenje od nožnih prstiju pa do zatiljka, i višlje...
Volite li nježnije ili grublje?
Dakle, koliko često uzimate ili dobijate cijeli MenU? Ono od predjela, pa do deserta?
Ima logike, gladan čovjek ne može uživati u hrani kako Bog zapovijeda, jer jede brzo i halapljivo.nera » wrote:ovisi o raspoloženju......ali mi je najbolje u dvije runde..prva je za ono"odmah i sad"![]()
u drugoj se svašta dešava
Pa imaju, zato sam napisala kako kad.Vodena » wrote: AP, mene zanima i da li ljudi uopće imaju volje i vremena za ove maratone u krevetu.
Da nisi napisala - nemam prostor bio bi ovo savršen oglas za posao.claudine » wrote: umjesto ap da upadnem ja: imam i volje i želje i žudnje i potrebe, a vremena još više. prostor nemam i nemam zainteresiranog dečka za to.
Kako prođe vrhunac napaljivanja? Šta, digne se i ode u dućan po kokice?A.P. » wrote:
Pa imaju, zato sam napisala kako kad.![]()
Ali preduga predigra nakon što joj prođe neki vrhunac napaljivanja i postane sama sebi svrhom mi je bezveze i rezultira obrnutim ishodom od željenog (otkad sam izašla iz srednje škole, jel)
Pa zalaufaš se, tenzije se dižu i onda, umjesto da krene blud i nemoral bilo kojeg tipa, stagniraš na jednoj točci neko vrijeme, i uskoro ti dopizdi drpat se, pipat i ostale radnje jer se nikud niš ne miče. Jednostavno djeluje antiklimaktično.blue » wrote: Kako prođe vrhunac napaljivanja?
Da. Ili kako mi je to jedna draga objasnila, prvo orgija, da se pošteno napalimo, a onda u dvoje da možemo sve raditi na miru i kako treba.nera » wrote:ovisi o raspoloženju......ali mi je najbolje u dvije runde..prva je za ono"odmah i sad"![]()
u drugoj se svašta dešava
Ha? Kako onda izgleda ta predigra, kad ti ni manje ni više nego dopizdi jer se niš ne miče? Latice, jesi li to ti?A.P. » wrote:
Pa zalaufaš se, tenzije se dižu i onda, umjesto da krene blud i nemoral bilo kojeg tipa, stagniraš na jednoj točci neko vrijeme, i uskoro ti dopizdi drpat se, pipat i ostale radnje jer se nikud niš ne miče. Jednostavno djeluje antiklimaktično.
Mislim, ja sam umiljato biće i volim se pipkat, mazit i to, al brate mili zna se šta je predigra
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest