Imam prirodno savršen luk obrve :herp:Éowyn » wrote: Da li vi cure sa svijetlim obrvama koristite olovku za obrve?
Šminkanje očiju
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Ako stavim samo maskaru, uglavnom ne. :lijena:Éowyn » wrote:Da li vi cure sa svijetlim obrvama koristite olovku za obrve?
Ako na bilo koji nacin dodstno naglasavam oci, onda obavezno. Nekad olovkom, nekad sjenilom, a nekad samo prozirnim gelom za obrve.
Ja sam kupila sjenilo posebno za obrve (vrlo svijetlo smeđe), ali me nekako strah da ne izgleda preumjetno. I moje obrve zapravo ne trebaju nikakvo oblikovanje, ali su užasno svijetle.
Desire makes slaves out of kings.
Pa kad staviš samo to i npr. maskaru, onda naravno da smanjuje, pogotovo kad ide cijelom dužinom oka. Megjutim, ja stavim negdje do pola, i sjenilo u vanjske kutove :zna se šminkat:, pa onda to povećava okoAlmost Rosey » wrote:Ma onim prvim pitanjem u vezi olovke na waterlineu (isto nisam znala da se tako zove) sam i mislila na to da to kao vizualno smanjuje oko. Zapravo mi zna biti i ružnjikavo vidjeti samo tu crtu i ništa više
![]()
Također, Rouzi dobro stoji smouki
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- MadnessInMethod
inače, za sve cure koje ne žele drljati olovkom po gornjem waterlineu, usvinje se tušem, a opet žele vizualno zgusnuti trepavice i zatamniti korijen istih, rješenje se zove: kosi kistić i crno sjenilo. dakle, već spomenutim kosim kistićem doslovno utrljate crno sjenilo u korijen trepavica. ja tu tehniku koristim svakodnevno, nekad umjesto tuša, a nekad prije tuša.
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Je, i ja to radim već dosta dugoMadnessInMethod » wrote:inače, za sve cure koje ne žele drljati olovkom po gornjem waterlineu, usvinje se tušem, a opet žele vizualno zgusnuti trepavice i zatamniti korijen istih, rješenje se zove: kosi kistić i crno sjenilo. dakle, već spomenutim kosim kistićem doslovno utrljate crno sjenilo u korijen trepavica. ja tu tehniku koristim svakodnevno, nekad umjesto tuša, a nekad prije tuša.
Jebate šta sam danas ekspertna ovuda
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- MadnessInMethod
dobro, na moj spušteni masni gornji kapak se preslika... valjda bi se i temeljna boja preslikala na mojim kapcima, ali ja ionako uvijek radim blagi cut crease (s gradijentom) da neutraliziram visuljkanje kapka, pa mi se ne vidi toliko jako taj preslik.
Dobro, može bit, al nemam hooded eyelids. Iako, kako vidim po vlastitoj majci, u starosti bih mogla imat. Dotad će me valjda pustit želja za takvim trackanjem.
Ili ću mazat oči skroz crno ko mater od Kardašijana 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
Almost Rosey
Idi u miruA.P. » wrote:Pa kad staviš samo to i npr. maskaru, onda naravno da smanjuje, pogotovo kad ide cijelom dužinom oka. Megjutim, ja stavim negdje do pola, i sjenilo u vanjske kutove :zna se šminkat:, pa onda to povećava oko:herp:
Također, Rouzi dobro stoji smouki
Ooh, da, meni je tu otkriće bio onaj essenceov smokey eyes kit (ne znam točno kako se zove; ono gdje je jedno kremasto, drugo praškasto sjenilo i onaj kistić) - dušu dalo za lijepi smudge, a da ne izgleda umeljanoMadnessInMethod » wrote:inače, za sve cure koje ne žele drljati olovkom po gornjem waterlineu, usvinje se tušem, a opet žele vizualno zgusnuti trepavice i zatamniti korijen istih, rješenje se zove: kosi kistić i crno sjenilo. dakle, već spomenutim kosim kistićem doslovno utrljate crno sjenilo u korijen trepavica. ja tu tehniku koristim svakodnevno, nekad umjesto tuša, a nekad prije tuša.
Za to Art decoova baza cini cuda!MadnessInMethod » wrote:dobro, na moj spušteni masni gornji kapak se preslika....

-
Almost Rosey
Kakvi su to kapci? Čini mi se da su moji takvi
edit: sad sam guglala i daaa, ja to imaaam
Kad budem bogata onda ću se aper'sat
edit: sad sam guglala i daaa, ja to imaaam
Kad budem bogata onda ću se aper'sat
- MadnessInMethod
ja ga imadem od rođenja. a kako se bližim tridesetoj, "kapuljača" (da ne kažemo hood) se samo povećava. do pedesete ću imati dupli pregib, sudeći po mommy dearest. ali, ako sam imalo na nju, trackat ću se i s pola stoljećaA.P. » wrote:Dobro, može bit, al nemam hooded eyelids. Iako, kako vidim po vlastitoj majci, u starosti bih mogla imat. Dotad će me valjda pustit želja za takvim trackanjem.Ili ću mazat oči skroz crno ko mater od Kardašijana
Yava wrote: Za to Art decoova baza cini cuda!![]()
imadem i trošim 2 godišnje. samo sjenilo ostaje gdje je, perfektno izgleda. ali ovo koje utrljam u trepavice, to se uvijek preslika gore. 'eb'ga, takva mi je karma. ali, kako već rekoh, ionako radim cut crease, pa preslik ne izgleda traumatično.
Aha, onda znam o cem pricas i mogu rec da nekada imam isti problem, a ovisi mi o sjenilu. Neka drze savrseno, a neka se preslikaju. Nikako mi se to ne svidja, jer nekad pozelim stavit crtu samo uz rub trepavica, ali me vec u startu zivcira mogucnost da ce se preslikati i ruzno izgledati, pa odustanem.MadnessInMethod » wrote: imadem i trošim 2 godišnje. samo sjenilo ostaje gdje je, perfektno izgleda. ali ovo koje utrljam u trepavice, to se uvijek preslika gore. 'eb'ga, takva mi je karma. ali, kako već rekoh, ionako radim cut crease, pa preslik ne izgleda traumatično.
Skuzila sam da mi se preslikavaju samo mat sjenila. Sva ona sedefasta stoje ko zacementirana, a njih bas i ne volim.
edit: mozda ti ne odgovara konkretno ta marka. Da budem OT, zaista nisam izbirljiva sto se tice maskara, ali primjerice Maybelline su mi se sve do jedne razmazivale i preslikavale.
A ne, samo olovka na tom waterlineu i nešto malo maskare ne stoji nikome, to je horor 
Redovito ju stavljam, ali ukomponiranu u nešto, dakako
Ne smanjuje mi oči, dovoljno su velike, zapravo, čak mi se čini da ih i istakne. Ali mora se ta olovka staviti u neki kontekst
A vidim i Art Deco baza završila na ovoj temi
A da otvorimo temu "šminkanje očiju"? Ono, kad se Gazda umilostivi izdvojiti postove?
Redovito ju stavljam, ali ukomponiranu u nešto, dakako
Ne smanjuje mi oči, dovoljno su velike, zapravo, čak mi se čini da ih i istakne. Ali mora se ta olovka staviti u neki kontekst
A vidim i Art Deco baza završila na ovoj temi
A da otvorimo temu "šminkanje očiju"? Ono, kad se Gazda umilostivi izdvojiti postove?
- MadnessInMethod
koje god sjenilo. hoćeš essence, hoćeš pupa (skuplje od pupe baš i ne kupujem). jedino što mi se ne preslika je essence black mania tuš, ali taj tuš je ko cementYava » wrote: Aha, onda znam o cem pricas i mogu rec da nekada imam isti problem, a ovisi mi o sjenilu. Neka drze savrseno, a neka se preslikaju. Nikako mi se to ne svidja, jer nekad pozelim stavit crtu samo uz rub trepavica, ali me vec u startu zivcira mogucnost da ce se preslikati i ruzno izgledati, pa odustanem.
Skuzila sam da mi se preslikavaju samo mat sjenila. Sva ona sedefasta stoje ko zacementirana, a njih bas i ne volim.
edit: mozda ti ne odgovara konkretno ta marka. Da budem OT, zaista nisam izbirljiva sto se tice maskara, ali primjerice Maybelline su mi se sve do jedne razmazivale i preslikavale.
dobra stvar je da mi se jače preslikava na vanjskom kutu (tamo kapak više visi), pa mi se uklapa u cjelokupni look.
:zapisuje u tekicu:MadnessInMethod » wrote:essence black mania tuš, ali taj tuš je ko cement![]()
Voljela bi (vise od svega) moc staviti samo taaaanku liniju tusa, bez da se preslika.
Imam onaj AD u olovci, neki Bourjois i par jeftinih i sarenih iz Bipe, ali svi se preslikavaju. Cak preko sjenila.
edit: i slazem se s Melody. Zasebna tema o mazalicama za kapke bi nam dobro dosla.
- MadnessInMethod
ja sam do black mania tuša došla tako da su ga na šminkerica.com anti-preporučile cure. bio je neki članak o najgorim proizvodima, i par njih je napisalo da je taj tuš užas živi jer ga se ničim ne da skinuti, a ja pomislih: hej, madness, to je prava stvar za tebe!
i bi tako.
jedino, naraFski, moram prvo staviti AD bazu, a onda sjenilo ili puder u prahu, i onda se neće preslikati. ako ne stavim ta dva, da pokupe višak masnoće s kapka, uspije mi čak i njega otopiti. :peče jaja na kapcima:
inače, ja samo maskaru nosim samo kad sam bolesna. čak i u bolnici sam nakon tri dana šizila jer mi muž nije htio donijeti maskaru. a ovako, čak i za po kući, ide baza, i jednostavan 3-4-nijansirani look. čisto da ne plačem kad prođem pored ogledala
i bi tako.
jedino, naraFski, moram prvo staviti AD bazu, a onda sjenilo ili puder u prahu, i onda se neće preslikati. ako ne stavim ta dva, da pokupe višak masnoće s kapka, uspije mi čak i njega otopiti. :peče jaja na kapcima:
inače, ja samo maskaru nosim samo kad sam bolesna. čak i u bolnici sam nakon tri dana šizila jer mi muž nije htio donijeti maskaru. a ovako, čak i za po kući, ide baza, i jednostavan 3-4-nijansirani look. čisto da ne plačem kad prođem pored ogledala
- MadnessInMethod
imamo spuštene kapke (hooded lid).Éowyn » wrote:Ja ne kužim di i kako vam se preslikavaju sjenila?
to ti je nešto u ovom stilu:
http://2.bp.blogspot.com/_8nbLpgLwwi8/T ... sSLWM.jpeg
moji su najviše nalik ovim prvima.
dakle, dio kapka mi se lijepo složi kao harmonika kada je oko otvoreno. to ti dođe da rub kapka (skoro) dodiruje onaj dio iznad.
i onda ti se dogodi da nepostojani tuš koji si stavila na rub kapka završi na onom dijelu iznad nabora.
:nada se da je dobro objasnila:
Ja od sjenila za svaki dan koristim samo ovo http://www.bbcollection.ro/_files/galer ... sm_177.jpg . Te tri boje su mi sasvim dovoljne. Za smokey eyes koristim crnu, bijelu i sivu, eventualno tamno plavu.
Naravno imam još čitavu kolekciju, ali rijetko eksperimentiram.
Naravno imam još čitavu kolekciju, ali rijetko eksperimentiram.
Desire makes slaves out of kings.
-
- Information
-