Chiro » wrote:Ja sam, u jednom suludom pijanstvu, osjetio snažan poriv da se popnem na barsku stolicu (

) te cupkam uz taktove nekih Sevkinih hitova iz tog doba (

). Ta drvena stolica ipak nije bila u stanju izdržati 100+ kila koje se lamataju lijevo-desno, i kad sam osjetio da gubim tlo pod nogama, skočio sam dolje. Lijevo od mene se nalazio nekakav zidić, koji sam htio iskoristiti kao oslonac. Nisam vidio čašu koja se tamo nalazila i stisuo sam je rukom. Onako, momački. Krv je počela šikljati na sve strane, i kafić se odjednom ispraznio.

Dečki su me izvukli vani, prijateljeva cura mi je to nekako zamotala krpom, stavili su mi led na ranu i pravac hitna. Ujutro sam završio na operacijskom stolu, bile su mi prerezane dvije tetive, imao sam 6-7 šavova, bio u longeti mjesec dana, a mjesecima nakon operacije nisam mogao micati tim prstima. Rez je dugačak nekih 4-5 centimetara, granični dio zapešća i dlana. Centimetar-dva niže i adio Ćiro.
Bilo je još toga, ali ništa tako ekstremno.

ajme ćiro, pa ovo je totalno hot! (dobro, osim severine

)
e, da je tu vodena, i ona bi ti rekla da je to hot.
OT:
mene je stresla struja kad sam gurnula šarafciger u uključen kasetofon. ne sad samo to što je on bijo u struji, nego ja ne znam popravljat kasetofone ni kad su isključeni.
pala s šljive. niš posebno, samo se natukla.
pala s krova garaže, srećom, vrlo niska garaža, niš, samo se natukla.
trčala za tramvajom, pala, skočni zglob, longeta 2 tjedna.
glumila rukometnog golmana, iskočilo koljeno iz čašice, longeta 2 tjedna.
trudna 8 mjeseci slomila mali prst na nozi opizdviši o dovratak, longeta 2 tjedna.
brat mi razbio arkadu u mačevanju karnišama(malim).ožiljak.
4 ožiljka od pegle na nogama. da, peglam u gaćama.
ožiljak od ludog pijetla na stražnem dijelu bedra. od tad se bojim kokoški. i pijetlova, jasno.
ožiljak od razbijene pivske boce na koljenu. ne znam kako je točno do tog došlo.
ožiljak od petarde na listu. hulahopke ostale čitave, hlače i noga ne.
zalila se litrom upravo ključajuće pošećerene vode po cijeloj podlaktici. boljelo i izgledalo odurno. trava je pomogla. mislim, ona šta se puši.
nekoliko puta pala niz stepenice, na ledu, na ravnom, bez posljedica osim nekakvih bolovčića.
to je to, koliko se mogu sjetiti.
ne znam dal se prizna, hoću reć, nije čak ni boljelo fizički, ali jednom sam pala i u djubre. ono, iz svinjca.
Nek(v)arljiva.