ali » wrote:Znači dođeš u Split, koštaš barku na Bačvicama, iskrcaš se na kopno i čekaš bus 14. Izađeš kod Hrvatske poštanske banke i presjedaš u br. 6!
Onda ideš prema tom Brniku/whatever

, prođeš Lovrinac i kad vidiš ovo
znači da si blizu.
Izlaziš u City Center One!
To:
i tražiš ovu butigu
http://www.mueller.hr/pocetna-stranica.html
Tamo znam da drže tu napast
A ti kao pravi bonvivan bi trebao pokazat malo više oduševljenja prema tom divnom proizvodu, ovako pariš makrobiotičar

aaa, pa siti uan, sta odma ne kazes. ima taj neki muler? ok, ako ti kazes da ima onda ima.
tamo sam neki dan bio drugi put u zivotu. prvi put sam imao napad panike. najprije, izgubio sam se dok sam dosao tamo. tako sam se izgubio da nisam znao gdje sam. po prvi put u zivotu nisam se mogao orijentirat. a pola evrope sam prosao bez karte i bez seljaka za pitat, po sumetinama lutao, sa komize palagruzu u sto metara kurs pogadjao.
ne pitaj me zasto sam isao tamo. trebao sam nesto uzet za nekoga i..ajd..
sve mi je bilo poznato oko i do tog siti uan, a potpuno nepoznato, kao u nocnoj mori. a nemos se probudit. onda sam nekako pogodio garazu. ostavio pasicu unutra, izasao iz auta, pogledao di sam, uhvatio zrak i krenuo u ralje.
to sto sam imao obavit, obavio sam za 48 sekundi, ali za doc do toga i otic, tj uc i izac, trebalo mi je dvajst minuta.
izasao iz toga siti uana, krenuo put auta..nema auta. nema. a sve skupa bilo u garazeteni-parkiralistu jedno tri i po auta. zajedno s mojim. moje se racuna kao pola auta. skoro sam poceo hiperventilirat. palo mi je na pamet da od tada uvijk sa sobom nosim klupko vune ili stari kruh, kamencice neke, pa ko ivica i marica kad su od minotaura bizali.
sta cu, kud cu jadan, lako mi je za auto, ali di mi je pasica. otelo je. onda sam u panici pomislio da nisam falio kat. i jest, falio sam. a mozda i nisam, mozda se taj siti uan pokrece, krece, mijenja sam sebe, katove, tlocrte..ono, hiperkocka.
nekako sam se docepao splita. kad sam ugledao poznate vedute, osjetio sam se kao kad se starsip entrprajz vratio na zemlju..ono, zemljo majko, doma sam..
ok, i sta oces iz tog mulera? vidim da imaju crape s gacicama jungle print, boja silk. os to? sta ce ti to. imaju i mikrofazer vileda krpe. ne vidim da imaju tu melasu.
ako je nadjem, kolko os? kako se to prodaje? jel refuzo? os kilu, dvije, kolko?