Koji je meni ku*ac?

Razgovor ugodni, divan natenane
MightyMe

Post 16 Oct 2012, 22:45

..a unda » wrote: sta ima tu? di je to? jedva da nesto prepoznajem. domovinskog rata je bila zrtava fasizma. velebitska je bila sutjeskina. vukovarska je bila balkanska. poljicka, koncareva. zng? nemam pojma di je to. ma koji je to uopce grad?

objasni mi razumljivo, ne ovako. moras rec..to ti je ono tamo kraj onoga tamo, preko puta onoga ondje, viza vi tamo, e blizu tu di stoji mate iz strizirepa, e pa ne tu nego suprotno i tu ti je to.

tako se to objasnjava u splitu, orijentirima.

:D
A Put udarnika? :zubo: To mi je daleko najjače ime bilo. :D

Brnik postoji jedino ka skup slova na busu. Niko u Splitu ne zna di je to. Al se zna di taj bus vozi. :zubo:

ali

Post 16 Oct 2012, 23:09

Znači dođeš u Split, koštaš barku na Bačvicama, iskrcaš se na kopno i čekaš bus 14. Izađeš kod Hrvatske poštanske banke i presjedaš u br. 6!
Onda ideš prema tom Brniku/whatever :rolleyes:, prođeš Lovrinac i kad vidiš ovo
Image

znači da si blizu.

Izlaziš u City Center One!
To:
Image

i tražiš ovu butigu
http://www.mueller.hr/pocetna-stranica.html

Tamo znam da drže tu napast :gaah:

A ti kao pravi bonvivan bi trebao pokazat malo više oduševljenja prema tom divnom proizvodu, ovako pariš makrobiotičar :tuzni:
MightyMe

Post 16 Oct 2012, 23:13

Oprosti šta ti sjebajen uputstva, al ko bi normalan sia na četrnajsku. :S to vozi svako 7 dana. Lipo se sa baća prošetaš do gradske knjižnice marka marulića(il kako god se to u jugi zvalo) sidneš na osamnajsku. I eto te bez ikakvih presjedanja.

Fali mi doma. :tuzni:
ali

Post 16 Oct 2012, 23:15

MightyMe » wrote:Oprosti šta ti sjebajen uputstva, al ko bi normalan sia na četrnajsku. :S to vozi svako 7 dana. Lipo se sa baća prošetaš do gradske knjižnice marka marulića(il kako god se to u jugi zvalo) sidneš na osamnajsku. I eto te bez ikakvih presjedanja.

Fali mi doma. :tuzni:
Ae, reci mi reci.

Zagrebačka mladež :rolleyes:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Oct 2012, 23:23

ali » wrote: To ti je 206 kućnih brojeva dalje od Županije.

:gaah: šta ja znam di je šta, pa nisam ja iz Splita. Ja sam iz *********** :madkava:

Brnik? Je to kvart ili? E pa tamo ti je to. Ti je to dovoljni orijentir?

evo tu ti je to u odnosu na more :zubo:
Image
..a sta ja znam di je sta kad ti meni pokazujes nesto sta nije uopce u splitu.. :gaah: :madmlijeko:
zupanije? mislis opcine? mislim, zupanija je di je opcina. barem bila. a zupanija je bila na gripama. mozda je jos uvijek, ko zna..

brnik. jedini brnik za koji znam je aerodrom ljubljanski.

jedva da se vidi more. to sto ti meni pokazujes je..nije split. to je groblje. lovrinac..sine..blize je zrnovnici, nego splitu. :ne zna:

baj d vej, nisam znao da postoji ulica stjepana kralja drzislava. i da je tolika. :o
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 16 Oct 2012, 23:36

Najbolje ti je da pričekaš Pješčanu i baju kad dođu u Split da te povedu.

Njih 2 ne mogu fulat sve i da hoće.

:lol:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 16 Oct 2012, 23:43

ali » wrote:Znači dođeš u Split, koštaš barku na Bačvicama, iskrcaš se na kopno i čekaš bus 14. Izađeš kod Hrvatske poštanske banke i presjedaš u br. 6!
Onda ideš prema tom Brniku/whatever :rolleyes:, prođeš Lovrinac i kad vidiš ovo
Image

znači da si blizu.

Izlaziš u City Center One!
To:
Image

i tražiš ovu butigu
http://www.mueller.hr/pocetna-stranica.html

Tamo znam da drže tu napast :gaah:

A ti kao pravi bonvivan bi trebao pokazat malo više oduševljenja prema tom divnom proizvodu, ovako pariš makrobiotičar :tuzni:
aaa, pa siti uan, sta odma ne kazes. ima taj neki muler? ok, ako ti kazes da ima onda ima.
tamo sam neki dan bio drugi put u zivotu. prvi put sam imao napad panike. najprije, izgubio sam se dok sam dosao tamo. tako sam se izgubio da nisam znao gdje sam. po prvi put u zivotu nisam se mogao orijentirat. a pola evrope sam prosao bez karte i bez seljaka za pitat, po sumetinama lutao, sa komize palagruzu u sto metara kurs pogadjao.
ne pitaj me zasto sam isao tamo. trebao sam nesto uzet za nekoga i..ajd..
sve mi je bilo poznato oko i do tog siti uan, a potpuno nepoznato, kao u nocnoj mori. a nemos se probudit. onda sam nekako pogodio garazu. ostavio pasicu unutra, izasao iz auta, pogledao di sam, uhvatio zrak i krenuo u ralje.

to sto sam imao obavit, obavio sam za 48 sekundi, ali za doc do toga i otic, tj uc i izac, trebalo mi je dvajst minuta.
izasao iz toga siti uana, krenuo put auta..nema auta. nema. a sve skupa bilo u garazeteni-parkiralistu jedno tri i po auta. zajedno s mojim. moje se racuna kao pola auta. skoro sam poceo hiperventilirat. palo mi je na pamet da od tada uvijk sa sobom nosim klupko vune ili stari kruh, kamencice neke, pa ko ivica i marica kad su od minotaura bizali.
sta cu, kud cu jadan, lako mi je za auto, ali di mi je pasica. otelo je. onda sam u panici pomislio da nisam falio kat. i jest, falio sam. a mozda i nisam, mozda se taj siti uan pokrece, krece, mijenja sam sebe, katove, tlocrte..ono, hiperkocka. :ne zna:

nekako sam se docepao splita. kad sam ugledao poznate vedute, osjetio sam se kao kad se starsip entrprajz vratio na zemlju..ono, zemljo majko, doma sam.. :cheer:

ok, i sta oces iz tog mulera? vidim da imaju crape s gacicama jungle print, boja silk. os to? sta ce ti to. imaju i mikrofazer vileda krpe. ne vidim da imaju tu melasu.
ako je nadjem, kolko os? kako se to prodaje? jel refuzo? os kilu, dvije, kolko? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 17 Oct 2012, 00:00

MightyMe » wrote: A Put udarnika? :zubo: To mi je daleko najjače ime bilo. :D

Brnik postoji jedino ka skup slova na busu. Niko u Splitu ne zna di je to. Al se zna di taj bus vozi. :zubo:
ma brnik je kod ljubljane, kazem ja. brnik nije nikad postojao kao toponim, a tamo sam jos ka dite sve prohodao, kad su me vodili u ozelandru. ja sam onda pustio sve tice i nikad me vise nisu vodili. :ne zna:

put udarnika je bas bila takva ulica, odlicno ime za ulicu. industrijska zona, mora bit udarnicka ulica. a radnicko setaliste? zamisli koje lijepo ime za ulicu. ali ne..nema radnika, pa ukini ulicu. valjda im je kretenima bilo kretenski prenazvat je..djelatnicka ulica.
sad je to ulica banaka. pocinje s bankom, a zavrsava na sjemenistu. tj obrnuto. pocinje sa sjemenistem, odnosno bogoslovijom, odnosno s..katolickim bogoslovnim fakultetom sveucilista u splitu, a zavrsva s bankom i pravnim faksom. milina.
ok, sad je to gunduliceva ulica. nisu htjeli da bude gundulicevo setaliste, kao ono.. bilo bi blesavo da se tu setao gundulic. a mazuranic se ulicu povise mogao tu setat? :rolleyes:

nikako mi nije jasno kako kako bogoslovija moze bit fakultet, sto se to tamo studira i kakve to veze imadanas sa sveucilistem, a da ne kazem sa znanoscu ili umjetnoscu?

enivej, treba napravit akciju da se vrati ulica radnicko setaliste tamo gdje je bilo. :cheer:
ali

Post 17 Oct 2012, 08:49

..a unda » wrote:
nekako sam se docepao splita.
:rofl:

A baš sam, dok sam gledala di je to, htjela napisati da lokacija i okoliš pare malo postapokaliptično, ne bi rekla da sve to skupa jako zove na šoping :zubo:
Jel Černobil blizu?
..a unda wrote:
ok, i sta oces iz tog mulera? vidim da imaju crape s gacicama jungle print, boja silk. os to? sta ce ti to. imaju i mikrofazer vileda krpe. ne vidim da imaju tu melasu.
ako je nadjem, kolko os? kako se to prodaje? jel refuzo? os kilu, dvije, kolko? :kokice:
Pa neću ja, nego ti :gaah:
Ti želiš Rittersportovu vrećicu Rum čokoladica (200g) i zapravo ne samo jednu!

Ne ozbiljno, ako te put nanese tamo (ili te kardiolog pošalje vježbat srce :rofl: ) provaj to pa javi dojmove :kava:
ali

Post 17 Oct 2012, 08:56

Šta si pitao? Kako izgleda?

Evo ovako ti to izgleda :zubo:
Image
baja

Post 17 Oct 2012, 16:07

..a unda » wrote: meni izgleda kao uzas. :zubo: ..samo dok te slusam..citam, dodje mi da popijem litru hladne vode, toliko mi to slatko izgleda. sjecam se kad sam jednom isao kusat kakvog je ukusa ono sladilo umjetno..saharin ili kako se to vec zove, a sitne bile neke tabletice poslije sam procitao da je jedna tabletica za..sta ja znam..dovoljna za pola litre caja), a ja na jezik odmah nekoliko ih stavio. pet dana mi je poslije sve bilo gorko. mislim, ono..kreten, dobro mi nije pozlilo. :D
:rofl:

jel' tako i za likariju pročitaš tek kad popiješ? :D
Image
karambol

Post 17 Oct 2012, 16:09

Pih, drogoši... :zubo:
  • Information