Oh, mamaÉowyn wrote:
Da, pun kofer za njega
Bit cu ti i vise od prijatelja
A s koliko si godina diplomirala ako nije tajna? Da vidimo tko ima većeg, kako reče exÉowyn » wrote:Ma zezam se samo. Da nisam bila u udrugama, vjerojatno bih ranije diplomirala i s puno boljim prosjekom, ali stvarno mi nije žao. Još stigneš
25kajla » wrote:
A s koliko si godina diplomirala ako nije tajna? Da vidimo tko ima većeg, kako reče ex![]()
Po onome što znam, meni tvoje studiranje zvuči kao nešto što bi htjela za sebe. Ono, da imam interese nekakve u životu i to
Ah, piletina. Meni je moje godište uvijek bilo simbol za balavaštvo... uvijek sam bila najmlađa jer sam ranije krenula u školu pa sam pametno iskalkulirala da si sad mogu priuštiti past godinu.. na trećojÉowyn » wrote:Nisam, ja sam '86, ali prvi mjesec (koristim priliku da napomenem da mi je 28. rođendan i da mi svi morate čestitati kako bih neometano živjela u iluziji da sam popularna).
I nisam stara
Éowyn » wrote:.. (koristim priliku da napomenem da mi je 28. rođendan i da mi svi morate čestitati kako bih neometano živjela u iluziji da sam popularna).
..
Mrš.MightyMe » wrote:Osjećam se tako mlađaho, puno više nego inače.
Ja sam pisala referat da mogu dobit 3 iz tjelesnog.Éowyn wrote:![]()
Ja nikad nisam imala 2 ni iz čega. Imala sam jednom 3 iz tjelesnog zato jer sam se skrivala u grmlju dok je trebalo trčati. Otkrili su me po dimu cigarete![]()
Ja sam držala sat aerobica
U grupi za netalentirane.Éowyn » wrote:
Ja sam držala sat aerobicaMoj smisao za ritam i koordinacija u prostoru u kombinaciji su bili nezaboravan prizor. Mislim da je tako nešto vrlo teško potisnuti u sjećanju.
Doduše, na faksu sam se malo popravila i frend i ja samo bili najbolji par u grupi salse za apsolutno netalentirane. Ah, to su bili dani
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 2 guests