Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 05 Jan 2013, 09:28

Éowyn wrote:
Da, pun kofer za njega :p
Oh, mama :cerek:

Bit cu ti i vise od prijatelja :D

'if you fall, i'll be there' (floor)
elma

Post 07 Jan 2013, 22:22

Da ne citiram...hvala Rosey i ex

Ex odličan post. U sridu. Nažalost...

Večeras sam u k. na kvadrat. Gledam na fejsu, ekipa mlađa od mene par godina, za koje sam mislila da su gori, nesposobniji od mene (znam kako zvuci)uspješna na faksu, troši vrijeme u udrugama, bave se sportom, putuju, zabavljuju, a ja koja imam od nekih čak i bolje uvjete, drkam po internetu već godinama i već godinama mi je to jedino postignuće kad sve zbrojim na kraju, tj početku nove.
I znam da se neću promijeniti. I poslije faksa, kad netko bude toliko lud da me zaposli, bit cu od onih ljudi koji se jedno jutro jednostavno ne pojave niti jave.
Éowyn

Post 07 Jan 2013, 22:27

U udrugama se ne troši vrijeme :durica: Ja sam znala provoditi vrlo kvalitetno vrijeme na studentskim kongresima :p
Desire makes slaves out of kings.
elma

Post 07 Jan 2013, 22:29

Da! Sad vidim da sam nespretno napisala :D
Éowyn

Post 07 Jan 2013, 22:34

Ma zezam se samo. Da nisam bila u udrugama, vjerojatno bih ranije diplomirala i s puno boljim prosjekom, ali stvarno mi nije žao. Još stigneš :mig:
elma

Post 07 Jan 2013, 22:38

Éowyn » wrote:Ma zezam se samo. Da nisam bila u udrugama, vjerojatno bih ranije diplomirala i s puno boljim prosjekom, ali stvarno mi nije žao. Još stigneš :mig:
A s koliko si godina diplomirala ako nije tajna? Da vidimo tko ima većeg, kako reče ex :rofl:
Po onome što znam, meni tvoje studiranje zvuči kao nešto što bi htjela za sebe. Ono, da imam interese nekakve u životu i to :)
Eks

Post 07 Jan 2013, 22:41

kajla » wrote:Da ne I poslije faksa, kad netko bude toliko lud da me zaposli, bit cu od onih ljudi koji se jedno jutro jednostavno ne pojave niti jave.
Ti mene nekad strašiš. Kao da čitam svoje misli. :zubo:
Éowyn

Post 07 Jan 2013, 22:46

kajla » wrote:
A s koliko si godina diplomirala ako nije tajna? Da vidimo tko ima većeg, kako reče ex :rofl:
Po onome što znam, meni tvoje studiranje zvuči kao nešto što bi htjela za sebe. Ono, da imam interese nekakve u životu i to :)
25 :nogica:

Moja pretpostavka je da su me na faksu uglavnom smatrali neradnikom i nisu baš blagonaklono gledali na moje isprike da nisam došla na kolokvij jer sam u tom trenutku bila u Portugalu i tako :zubo: Ali bilo je jako zabavno.
I skupila sam puno radnog iskustva na vrlo čudnim poslovima jer sam si putovanja uglavnom financirala sama.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 Jan 2013, 22:55

:kokice:
Eks

Post 07 Jan 2013, 22:56

:rofl:

Ajme, sad sam se sjetila koliko imam godina. :crying:
Éowyn

Post 07 Jan 2013, 22:57

Zar želiš reći da si stara? :durica:
Eks

Post 07 Jan 2013, 22:58

Éowyn » wrote:Zar želiš reći da si stara? :durica:
Jesi ti isto 85.? :zubo:
Éowyn

Post 07 Jan 2013, 23:01

Nisam, ja sam '86, ali prvi mjesec (koristim priliku da napomenem da mi je 28. rođendan i da mi svi morate čestitati kako bih neometano živjela u iluziji da sam popularna :zubo: ).

I nisam stara :durica:
Eks

Post 07 Jan 2013, 23:03

Éowyn » wrote:Nisam, ja sam '86, ali prvi mjesec (koristim priliku da napomenem da mi je 28. rođendan i da mi svi morate čestitati kako bih neometano živjela u iluziji da sam popularna :zubo: ).

I nisam stara :durica:
Ah, piletina. Meni je moje godište uvijek bilo simbol za balavaštvo... uvijek sam bila najmlađa jer sam ranije krenula u školu pa sam pametno iskalkulirala da si sad mogu priuštiti past godinu.. na trećoj :zubo:

Danas ti je rođendan??

Sretan rođendan! :xlux: :tulum: :kiss:
Éowyn

Post 07 Jan 2013, 23:04

Kako bi mi mogao biti 28. rođendan ako sam '86 godište? :giggle: 28.01. mi je rođendan, upozoravam unaprijed :zubo:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 Jan 2013, 23:05

Éowyn » wrote:.. (koristim priliku da napomenem da mi je 28. rođendan i da mi svi morate čestitati kako bih neometano živjela u iluziji da sam popularna :zubo: ).

..
ex anais » wrote:..
Danas ti je rođendan??

Sretan rođendan! :xlux: :tulum: :kiss:
:)
Eks

Post 07 Jan 2013, 23:12

:facepalm:

:brukica:

:facepalm:

Ja sam imala dva iz matematike, jedva. :mama:
MightyMe

Post 07 Jan 2013, 23:17

Osjećam se tako mlađaho, puno više nego inače. :zubo:
Éowyn

Post 07 Jan 2013, 23:18

:giggle:

Ja nikad nisam imala 2 ni iz čega. Imala sam jednom 3 iz tjelesnog zato jer sam se skrivala u grmlju dok je trebalo trčati. Otkrili su me po dimu cigarete :brukica:
Eks

Post 07 Jan 2013, 23:23

MightyMe » wrote:Osjećam se tako mlađaho, puno više nego inače. :zubo:
Mrš. :kava:
Éowyn wrote::giggle:

Ja nikad nisam imala 2 ni iz čega. Imala sam jednom 3 iz tjelesnog zato jer sam se skrivala u grmlju dok je trebalo trčati. Otkrili su me po dimu cigarete :brukica:
Ja sam pisala referat da mogu dobit 3 iz tjelesnog. :facepalm:
Éowyn

Post 07 Jan 2013, 23:28

ex anais » wrote:
Mrš. :kava:

Ja sam pisala referat da mogu dobit 3 iz tjelesnog. :facepalm:
Ja sam držala sat aerobica :zubo: Moj smisao za ritam i koordinacija u prostoru u kombinaciji su bili nezaboravan prizor. Mislim da je tako nešto vrlo teško potisnuti u sjećanju.

Doduše, na faksu sam se malo popravila i frend i ja samo bili najbolji par u grupi salse za apsolutno netalentirane. Ah, to su bili dani :cerek:
Eks

Post 07 Jan 2013, 23:33

Éowyn » wrote:
Ja sam držala sat aerobica :zubo: Moj smisao za ritam i koordinacija u prostoru u kombinaciji su bili nezaboravan prizor. Mislim da je tako nešto vrlo teško potisnuti u sjećanju.

Doduše, na faksu sam se malo popravila i frend i ja samo bili najbolji par u grupi salse za apsolutno netalentirane. Ah, to su bili dani :cerek:
U grupi za netalentirane. :rofl: :rofl:

Sad sam prizvala sjećanje na jedno od rijetkih boravaka u dvorani za tjelesni u srednjoj kad me lopta opalila posred glave, u životu nisam primila gori udarac.
U osnovnoj, profesor s ključevima tjera najsmotaniju (ne, to nisam bila ja, ipak :rofl: ) da preskoči kozlić, fijuče ključevima ko bičem i motivacijski urla "ajde, ajde bogati više" :S

I najviši učenik u razredu koji se na onaj madrac za kolutove zalijetao kao bik u krpu i složio svaki put kao palačinka umjesto da napravi kolut. :rofl:

Tjelesni. :love:
Éowyn

Post 07 Jan 2013, 23:50

Da, to se službeno zvala grupa za slabije talentirane :tuzni: Nas dvoje smo se većinu sata prepirali tko je kome stao na nogu ili gegali neovisno o ritmu. A bili smo najbolji par :ne zna:

Ja isto nisam bila najsmotanija, bilo je daleko gorih :zubo: Imala sam prijateljicu koja je imala nekih sadističkih sklonosti, a i bavila se gimnastikom i zaklela se da će od mene napraviti dobru gimnastičarku :giggle:

Zapravo mi je gimnastika prilično dobro išla. Imala sam samo jednu sramotnu situaciju kad sam se krivo okrenula oko neke štange i ostala visiti naglavačke i pritom lamatala nogama i panično vikala 'šta da napravim?!?'. Nitko mi nije htio pomoći :tuzni: Bili su prezauzeti smijanjem.

Kod skoka u vis sam se uvijek zapetljala u onu neku špagu koju je trebalo preskočiti.

Kad smo bacali kuglu u dalj, bacila sam si je na nožne prste. Od odbojke su mi popucale kapilare na rukama. Kod onih dvokoraka ili trokoraka koji su imali veze s rukometom (ili košarkom :misli: ) sam obavezno napravila barem deset koraka, a onda se bacila skupa s loptom :brukica:

Igrala sam tenis dvije godine. To mi nije bilo dovoljno da naučim ne odvaliti se reketom po glavi prilikom serviranja i/ili baciti reket preko mreže umjesto loptice.

Ali bila sam stvarno talentirana za matematiku. I još mnoge predmete. Filozofija :cerek:
Eks

Post 07 Jan 2013, 23:56

Ja sam voljela hodanje po onoj dasci.. više ne znam ni kako se išta zove. I odbojku, serviranje, ajme :lux: to mi je super išlo :o . Košarku sam najviše voljela, ali samo slobodna bacanja jer bi mi svaka budala uspjela uzet loptu inače. :rofl: ali koševe sam dobro pogađala.
Sve ostalo je potisnuto. :o

Filozofija mi je bila kao književnost koju je ukrala profesorica grinch. Naime, imala sam seljanku iz književnosti, ali je zato profa iz fil. bila super i tražila da pišemo sastave i hvalila me. :raspa:
Psihologija. :love:
Biologiju sam čak voljela i išla na natjecanje. :S
Nije ta srednja bila tako loša. :zubo:

Spava mi se, začudo. Sad ću se za četiri minute početi razbuđivati, po običaju.
Éowyn

Post 08 Jan 2013, 00:08

Moja profesorica iz filozofije je bila zaljubljena u mene :cerek: Prvo je provjerila iz kojih predmeta imam dobre ocjene, pa je kasnije tvrdila da su svi filozofi bili i odlični matematičari/fizičari/povjesničari/geografi/itd. I beznadno nespretni, naravno.

Srećom, bila je senilna, pa nije niti skužila da mi je zapravo ona napisala čitavu maturalnu radnju (dodavala je komentare u moje bilješke koje sam ja samo prepisala). Kasnije je tvrdila da su moja naklapanja o Nietzscheu i Platonu na nivou doktorske disertacije :misli:
Možda i jesu s obzirom na to da ih je sama napisala.

Imala sam najveći broj izbornih predmeta u čitavoj školi i vjerojatno nikad nisam imala manje od 20 predmeta po godini. Bavila sam se astronomijom, građanskom inicijativom (spašavali smo beskućnike :ne zna: ), dodatnom filozofijom, francuskim, španjolskim, filmskom režijom, nekakvim prikupljanjem i arhiviranjem podataka iz povijesti, ekologijom... Ne sjećam se više točno, ali bilo je svega. U osnovnoj školi sam išla na kiparstvo, botaniku i dobrovoljnu vatrogasnu skupinu.

Hvala ex, sad sam otkrila korijen svoje nenormalnosti :zubo:
  • Information