Grize li vas više nego li bi trebalo....

Blago onom tko rano poludi
Ashtaroth

Post 01 Oct 2011, 16:49

Ono, napravite nešto, ili ne napravite. Daljnjim protekom vremena osjetite da nešto ne štima, ne možete uperiti prst, ali generalno, 'bad taste in mouth' je tu.

Mene zna gristi, koješta. Ljudi bi rekli pizdarije, a meni, eto, nisu :ne zna:

Jel, na netu je, pa je pizdarija :rofl:
I kad nije na netu, i dalje gricka.

Ne bih rekla da se radi o tome da se 'nikome ne zamjerim'. Mislim da više ide u smjeru da sam svjesna da sam nekad slon u staklani, i to ne skužim dok se događa, ili mi se ne kaže, već tek kroz neko vrijeme krene burgijati nešto.

Nekako dođe do toga da ne volim nekoga povrijediti/uvrijediti/zamjeriti se, ako mi to nije bila namjera. Ono, ako sam svjesna toga kako nešto zvuči i dalje to kažem/napišem, ok, ako se zamjerim/posvađam, to je dosta čista situacija. Ne znači da mi ne bude krivo i ne želim nekad popraviti, samo kažem - da kužim razvoj situacije. Takve stvari me često - ne grizu.

Grize me ono kad osjećam da nešto jesam napravila, a ne znam što... što god kopam, ne vidim neki cut off trenutak, i takve stvari.

Pitanje je - dešava li se i vama to, da imate osjećaj da ste nekog povrijedili ili mu se zamjerili, da osjetite neku promjenu u ponašanju, da zapravo ne možete skužiti što se dogodilo?
I što napravite?

Mene takve scene hoće prilično izjedati. Kad se konačno raspetlja, mislim da budem obično :cheer:

Nekad u tom raspetljavanju se ispostavi da uistinu je bilo nekakve promjene, da nisam halucinirala, ali da nije bilo ni 'moje krivnje', već samo 'loš dan' druge strane.

No, to ne umanjuje činjenicu da mi je :tuzni: kad osjetim da nešto ne štima.

Možda me burgija to što ne mogu nešto napraviti da se stvari 'poprave' jer ne znam ni što se 'pokvarilo' :ne zna:

Al kad pogledam što me sve kroz prošlost grizlo, i kakvi ljudski 'odnosi', mislim da bi mi rekli, ono, jednoglasnu dijagnozu 'što sve shvaćaš osobno/ozbiljno' :D
A ne znam, neki ljudi su mi ok, ono, uvuku se pod kožu... pa osjetiš da fale, kad se maknu/uzmaknu.

Prije par mjeseci sam doslovno bila luda i promatrala svaki mig i svaku rečenicu da vidim i probam iskopati što se dogodilo i stalno hodala po jajima, a u međuvremenu tulila od nemoći i 'mrzi me, ne znam zašto me mrzi, ali mrzi me' :facepalm:
Ne, nije mrzio mene, upao je u depru i postao autističan... sad sasvim ok komuniciramo. A bila sam spremna objesiti se od muke :visi:

Eeeee, jel ja to sebi pridajem veću važnosti nego li bi trebalo? :misli:
Što je ovo tipkanje introspektivno... :zubo:

Ajde, da vas čujem, muče li vas mali ljudi iz kutija ili života?

bliss

Post 01 Oct 2011, 16:57

Ajme, da. Ja sam jako sklona analizi i onda u glavi izvrtim sve moguće scenarije. Pa ako pomislim da sam nehotice nešto krivo rekla i možda nekog time povrijedila ili rastužila, mogu se užasno puno gristi.

A nekad imam tako neki off osjećaj i sva se grizem i na kraju nešto kažem i onda ispadne da sam totalno zabrijala i onda sam si jako glupa :D
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 01 Oct 2011, 17:00

Zašto toliko brinuti o tome kako bi drugi mogli reagirati ili osjećati se ili nešto treće? Ne mogu kontrolirati tuđe reakcije, mogu kontrolirati samo sebe. Radim i govorim u dobroj namjeri, a svjesna sam da se ne mogu svima uvijek svidjeti, pa me to ni ne zanima.

Mene grizu neke sasvim druge stvari. :D
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 810 times
Been thanked: 1542 times
Post 01 Oct 2011, 17:11

Ako ne znam što je posrijedi, pitam. Pa onda, ovisno o tome koliko mi je stalo i je li mi uopće stalo - ili raščistim situaciju ili osobi kažem da je idiot. :D

Ali načelno, ne grizu me stvari koje napravim nesvjesno ili nehotice. Za one druge ili se ispričam ili rješavanje prepustim vremenu. Katkad je bolje ne učiniti ništa.
Potpisi su za budale.
kuki

Post 01 Oct 2011, 17:42

Nemam duše ni savjesti.
Eks

Post 01 Oct 2011, 17:44

Grize. To je poseban oblik neurotičnosti i narcisoidnosti. Ono, cijeli se svijet vrti oko mene. Jea rajt. :rofl:
Trudim se to smanjiti. :o
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 01 Oct 2011, 17:53

Uf, grize me jako, ali i dalje radim pizdarije. Moram.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Ashtaroth

Post 01 Oct 2011, 18:17

Hekatonhir » wrote:Ako ne znam što je posrijedi, pitam. Pa onda, ovisno o tome koliko mi je stalo i je li mi uopće stalo - ili raščistim situaciju ili osobi kažem da je idiot. :D

Ali načelno, ne grizu me stvari koje napravim nesvjesno ili nehotice. Za one druge ili se ispričam ili rješavanje prepustim vremenu. Katkad je bolje ne učiniti ništa.
Možda bih pitala kad bih znala formulirati pitanje dublje od 'dobro, koji se kurac događa' :D
Naime, nije da nisam probavala, pa bih dobila izuzetno blijede poglede...

Mislim da su mislili ovo boldano:
ex_anais wrote:Grize. To je poseban oblik neurotičnosti i narcisoidnosti. Ono, cijeli se svijet vrti oko mene. Jea rajt. :rofl:
Trudim se to smanjiti. :o
Hm, to je ono, pitam se - da li se cijeli svijet vrti oko mene, ili sam ja toliko sjebala i ispaštam.

Ono, nisam ziher da li se (tj. kad se) radi o pretjeranoj percepiciji i preuveličavanju (ono kad se može pitati, i kad skupiš muda 'normalno pristupiti' - skužiš da je sve - po starom) s jedne strane, ili kad sam porušila toliko stakla, a kako sam gluva, nisam čula :tuzni:

Znam odgovoriti na pitanje 'zašto me dira'. Jer mi je stalo.
Ne znam reći zašto mi je stalo. Mislim da ima neke veze s vezanjem, potrebom, navikom, uzorima, šefovima i slično.

Opet, ne mogu uvijek reći da li mi je stalo do
1) toga da tu osobu ne povrijedim
2) toga da se ja ne osjećam loše
3) toga da taj odnos ne ode u karlovac, jer ono, šteta je ili nije isplativo

Nekad bih na prvu rekla - ma radi se o 1. No, što vrijeme odmiče, što gledam analize, vidim da tu ima puno 3, a činjenica je da ima i 2, samo opet, ne znam jesam loše zato što me grize 1 ili 3, ili me grize, jer se ja osjećam uvrijeđeno (ono, daj zamisli, ONA je sa mnom prestala pričati - izjava), pa se onda osjetim loše.

Kokoš ili jaje dilema :rofl:

Tako da, dosta često završi na tome da negdje cvilim, dumam jel 1, 2 ili 3, i puštam vrijeme da prođe.
Jer ne želim biti dosadna :facepalm:
A grize nekad za popizdit :rofl:

Zapravo, mislim da mogu zaokružiti u 'ne znam što mogu reći ili pitati', i da bi vjerojatno bila stvar toga da ja nešto doživim intenzivnije nego druga strana, pa dok me grize to osvijestim, i zato ostanem sastrane.

I veselim se k'o malo pseto kad dobijem nakon nekog vremena nešto nazad, ono, gle, keks :rofl:
Eks

Post 01 Oct 2011, 18:22

Ashtaroth » wrote:
Hm, to je ono, pitam se - da li se cijeli svijet vrti oko mene, ili sam ja toliko sjebala i ispaštam.

Ono, nisam ziher da li se (tj. kad se) radi o pretjeranoj percepiciji i preuveličavanju (ono kad se može pitati, i kad skupiš muda 'normalno pristupiti' - skužiš da je sve - po starom) s jedne strane, ili kad sam porušila toliko stakla, a kako sam gluva, nisam čula :tuzni:

Znam odgovoriti na pitanje 'zašto me dira'. Jer mi je stalo.
Doduše, ja sam skužila da me rijetko takva pitanja obuzimaju kad je riječ o prijateljima. S njima sam opuštena i dosta sam fleksibilna, možemo se ne čuti i ne vidjeti bez da se pitam što i zašto jer sam i sama takva. Samo, ponekad, možda se druga strana zapita. Ali obično ništa dublje od "pa ženo gdje si ti" :rofl:
Isto tako kad chatam s prijateljima. Može se desit da ušutimo i surfamo po pola sata i nikom ništa, ni u jednom trenu se ne pitam jel to neka značajna šutnja ili sam dosadna ili nešto treće.

Ali, kad je riječ o osobi koja mi se sviđa, u koju sam zaljubljena, s kojom sam u vezi, e onda se broj takvih situacija dosta poveća. Pauza u chatu je :facepalm: , brojim dane otkad se nismo čuli/vidjeli, naprosto nisam ni približno ista kao u prijateljskim odnosima. Sve što je tamo casual ovdje je vrlo bitno pitanje/problem. A nije stvar u tome da mi je taj netko važniji. Štoviše, prijatelje često više poštujem. :facepalm: Naprosto valjda nesigurnost i egocentričnost i nešto sve tako ružno i išjuzasto. :zubo:
Ashtaroth

Post 01 Oct 2011, 18:35

Hm, vidiš, vidiš.

Da, s prijateljima je ok, nemam toliko tih checkova i kao da ZNAM da si možemo svašta reći i mir.

Poznanstva me jebu :rofl:
Ono kad imaš poznanika za mahnuti si u prolazu, to ne.
Ali kad postoji i neki dodatni osjećaj. Nije da se moram vlažiti na nekoga da bi postala stravično nesigurna, ali da, vlaženje svakako potiče nesigurnost :D

No, skužila sam da kad nekoga doživim kao važnog, iz bilo kojeg razloga, me onda jako jako pere nesigurnost, i ono, kroz neko vrijeme dobijem osjećaj da - sve radim krivo :tuzni:
Ono, kad imaš osjećaj da se zareda, i kad pokušavaš nešto 'smiriti', a imaš osjećaj da se zakapaš dublje...

A u meni je samo želja - da smo 'ok'. Ma što god 'ok' značilo.

Ali da, zapravo kad gledam, najviše se 'sekiram' oko poznanstava. Ono kad nema stvarnog razloga zašto bi mi 'trebalo biti stalo'.
I opet, ne bilo koje poznanstvo. It's weird.... moram još dumati :D

Hm, ili zapravo postoji neko vlaženje, samo ga ja još nisam svjesna ili si ne želim priznati :rofl:
Ili me prošlo, a ostala je neka važnost :misli:

A opet, ima par gdje bih rekla da nit ima interesa, nit ima vlaženja, a opet.... ispadoh slon :(
Eks

Post 01 Oct 2011, 18:41

Ashtaroth » wrote:
Hm, ili zapravo postoji neko vlaženje, samo ga ja još nisam svjesna ili si ne želim priznati :rofl:
Ili me prošlo, a ostala je neka važnost :misli:

A opet, ima par gdje bih rekla da nit ima interesa, nit ima vlaženja, a opet.... ispadoh slon :(
A da konkretiziraš temu? Ono tipa "ima jedna osoba koja ovako i onako radi ovo i ono i meni smeta to i to"? :D Mislim, ako možeš, želiš.
Ovako neodređeno je teško nabadati. S poznanicima s kojima se dosta dobro skužim sam isto opuštena jer ne očekujem ništa više od toga što imamo- dobrog kuženja, čavrljanja i sl. E sad, problem obično nastaje kad jedan želi više. Ne sjećam se u biti kad mi se to desilo izvan "vlaženje situacije" jer obično ta poznanstva gdje se s nekim dobro skužim ili prerastu u prijateljstva ili u jedan-dva slučaja spontano obostrano ugasnu. Dakle, meni je uvijek najproblematičnije kad mi se taj netko uistinu sviđa, a ja sam u kategoriji poznanice. Otud sva moja pižđenja.

Ok, ima naravno situacija gdje se s nekim porječkam pa je poslije situacija zategnuta ili me netko traži savjet pa nisam sigurna jesam li nešto trebala reći i petljati se, ali to se brzo izgladi. Ponekad ako se netko od prijatelja duže vrijeme ponaša čudno ili nepravedno onda znam razmišljati o tome. Ali moraju postojati razlozi, ne samo moji predumišljaji. A kod sviđanja su obično predumišljaji i vječita dilema s trganjem latica. :D
Pješčana

Post 01 Oct 2011, 18:59

imam dojam da regiram na najstinije promjene raspoloženja oko sebe, sve hvatam :rolleyes:
što uopće nije zabavno.
u jednom trenutku sam morala stati, prihvatiti da se svatko mijenja i nisu svi idealno(po meni) raspoloženi, i nek se svatko snalazi kako zna i umije.
prije me je znala češće uloviti grižnja savjesti za ništa konkretno, taj neki utkani osjećaj odgovornosti- i zanimljivo je kako su mi takve situacije ulijetale dok to nisam osvijestila- i onda sam stala na loptu.
ako imam dojam da se zbog mene atmosfera mijenja, prevrtim film da vidim jel pao kakav zajeb s moej strane. ako ne mogu niš pametno naći, nastavim dalje.
ne mogu, previše energije odlazi za apsolutno savršenu ravnotežu svih u svemiru
ako zajebem, nije mi problem ispričati se. nisam zlonamjerna i očekujem da se isprika prihvati. ako ne, jebiga, opet dobra škola za mene
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ashtaroth

Post 01 Oct 2011, 19:10

Više se radi o analizi zadnjih pola godine, potaknuto zadnjim tjednom.

Nekoliko situacija na poslu, različiti ljudi.
Nekoliko situacija online, različiti ljudi.
Nekoliko situacija privatno, različiti, i nešto bliskiji ljudi.

Zadnji tjedan sam pokrila valjda po jednog iz svake skupine :tuzni:

Osjećam se da sam posipana brdom pepela, i pitam se, jesam li i što uistinu toliko sjebala, te da li mogu išta drugo napraviti osim iskreno se ispričati i posipati pepelom, uz dizanje dodatnih alertova da nastojim izbjeći takve situacije ubuduće.

No, postavljam si i pitanje, ok, jesam li postala toliko neosjetljiva u smislu ignorantna, ili sam se previše opustila u onom da ću ok osjetiti kako zvučim, da sam se zaboravila osluškivati.

Dakle, ne bih rekla da se radi o nekoj konkretnoj situaciji, samo po sebi, samo mi je dalo za misliti.
Više ono - jesam li ispucala svoju kvotu grešaka?
Ili sam samo - dosadila....

Ipak više volim biti svjesna vlastitih postupaka, i ne vrijeđati ljude zato što sam slon.

Ok, serem, radi se i o konkretnoj situaciji, ali ta me samo najviše protresla, i dala mi za misliti o ranijim situacijama. Nije mi ideja baviti se nekom konkretnom, nego prokljuviti što se općenito događa. Jer, ne vidim porječkavanje, a opet, tko zna kako ja zvučim nekom drugom :tuzni: ne vidim vlaženje (barem ne sa moje strane), zadržavam se na ovom da vjerojatno nisam nešto trebala reći, no, da me ubiješ, ne znam što :rofl:
Neke stvari su se kao pojasnile, ne bih rekla raščistile, no, na nekima je zid.

Teško je učiti na grešci, ako ne znaš što je greška, just that.

A i ne volim ono kad se ostavi neko vrijeme na miru i onda se 'normalno priča'. :ne zna:
Ako nešto ujebem, volim znati što je to bilo.
Pješčana

Post 01 Oct 2011, 19:21

daj barem nešto napiši što se desilo, da mogu neš pametno postati :D
ovako, ni glave ni repa
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ashtaroth

Post 01 Oct 2011, 20:37

Kad bih imala pravu glavu i rep, ne bih temu otvorila :D

Zapravo, nije toliko važno što se točno izdogađalo, ja to moram nekako hendlati za sebe.
Samo me zanimalo da li ima još poneko kome bude više stalo, pa ga vše grize, nešto što bi 'objektivno' rekli da je pizdarija.

Tipa, kad se porječkaš s nekim online, tko ti je inače ok, ili kad naknadno skužiš da si mogao nekoga povrijediti načinom na koji si nešto rekao, pa kad takvih situacija pomješaš, kad skužiš da se posipaš pepelom, a nisi ziher da nisi u ignore listi već, i ono glavno - zašto imaš potrebu posipati se pepelom :ne zna:

Nekako sam se počela pitati zašto me točno dira. Da li je jedna osoba dobro piknula da me jebe 'da se moram svima svidjeti', ili se, kako je moja vizija bila, ipak radi o tome da postoje neki koji me više peru i neki koji me manje peru.
A rekoh, radi se o objektivno površnim odnosima.

Nagradno je pitanje, zašto mene ili nekog drugog, uopće površni odnos - može tangirati.

Ex anais je rekla da ju tangira kad ima neke dubine.
Obje nas tangira kad postoji vlaženje :D
No, osim sa šefovima, imam i tangiranje, a da ne mogu reći pravi razlog. Mislim, realno i objektivno, prepovršno je da bi bilo barem jednostrano duboko, a opet, tangira me kao da je duboko. Da li to znači da jest duboko, ili da me ego jebe? :D

Edit:
Ne znam biti površna. To maloprije rekoh jednoj frendici. Možda je u tome stvar - da se od mene očekuje casual, površno, a ja to - ne znam. :ne zna:
Ako s nekim volim nešto, onda to volim i neću se praviti da ne volim da se ne pomisli da je nešto real thing duboko. To što nešto volim s nekim, ne znači da želim tog nekog u krevetu. Ne za sve njih :raspa:
Ljudima i dogovorima pristupam ozbiljno i osobno.

Možda me baš zato grize - jer me grize i kad je 'početna razina', a sa svakim 'volim ovo', samo jače grize.

Ili me zapravo pere da ne znam kako se pobire odjeb :rofl:
A opet, možda nisu sve odjebi, nego samo ta razlika u ozbiljnosti shvaćanja situacije? :misli:

Tj. da nije nužno zaključak nekog ponašanja da nekom idem na jetricu, i da me ne može živu smisliti, nego da može biti da je samo - otišao/la svojim poslom, a ovo nešto primio na znanje i ne pridaje tome neki veliki značaj...
Eks

Post 01 Oct 2011, 20:44

Ne znam stvarno... ja sam takva kad mi se netko sviđa. :zubo: Možda sam ja površna. :rofl:
Pješčana

Post 01 Oct 2011, 20:45

zajebano je to s vlaženjem :D
iz osobnog iskustva mogu reći, da je drukčije kad te netko takav pere
sve ostalo što si napisala, da, masa toga mi je posznata, ostalo razumijem mada se ne slažem sa svime.
ego je zajebana stvar, ali probaj shvatiti da to što te netko (ovdje)pere ili se ne slaže s tobom, ne znači da te manje cijene. samo se ne slažu s tobom
čak i da ti se netko sviđa, a ne slaže se oko nečeg, nije smak svijeta. bilo bi predosadno da si u svemu pašete, zar ne?
na kraju, oko nečeg se treba i pokačiti :zubo:
Ashtaroth

Post 01 Oct 2011, 20:50

ex_anais » wrote:Ne znam stvarno... ja sam takva kad mi se netko sviđa. :zubo: Možda sam ja površna. :rofl:
Ja sam počela sad 'popisivati' ljude i brojati vlaženja, i ona fizička i ona mentalna :rofl:

Znaš ono 'jesam nekoć', 'da, upravo', 'moglo bi', ali sam našla i 'no fucking way' pa mi je nekako propala povezanost :rofl:
Eks

Post 01 Oct 2011, 21:13

Ashtaroth » wrote:
Ja sam počela sad 'popisivati' ljude i brojati vlaženja, i ona fizička i ona mentalna :rofl:

Znaš ono 'jesam nekoć', 'da, upravo', 'moglo bi', ali sam našla i 'no fucking way' pa mi je nekako propala povezanost :rofl:
Mislim na taj aktualni slučaj, ne na sva općenito.
Ashtaroth

Post 01 Oct 2011, 21:35

ex_anais » wrote:
Mislim na taj aktualni slučaj, ne na sva općenito.
Meni je 'aktualno' sve ovo što me opralo, a to je, zadnjih tjedan dana, par slučajeva.

Da je bilo i ostalo na samo jednom, vjerojatno me ne bi krenulo toliko svrdlati, no, kratko razdoblje, više različitih ljudi meni od različitog značaja, slično treskanje u zid, postavljam si pitanje što sa mnom ne valja i odakle je to izgmizilo, kad je prije nekog vremena (2-3 tjedna) bilo skroz ok stanje.

Ono, nije da se ne dešava, ali ipak, ne tolikom učestalošću i tolikom sličnošću :/

Imam par ideja što je bilo trigger, a što podloga. Ne sviđa mi se kad se stvari prelijevaju između ljudi i svjetova, ali očito je stres na kojeg mislim bio toliko jak da se prelio u sve sfere života, i naučenu kontrolu nekih stvari ispustih iz ruku i počeh unezvjereno trčati oko stola i mahati rukicama.

Možda se zaustavih, tj. bijah zaustavljena. Ovom temom + još par komentara sastrane. Saznat ću.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 01 Oct 2011, 21:57

Ako sam ja jedan od slučajeva, previše analiziraš. :D
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Post 02 Oct 2011, 13:39

Ashtaroth » wrote:
Možda bih pitala kad bih znala formulirati pitanje dublje od 'dobro, koji se kurac događa' :D
A što tomu fali? :D
Potpisi su za budale.
Stitch
Head Honcho
Post 02 Oct 2011, 13:42

kuki » wrote:Nemam duše ni savjesti.
Za oglase i reklame prebaci se na moj podforum. :angel:
Potpisi su za budale.
Ashtaroth

Post 02 Oct 2011, 13:55

Hekatonhir » wrote:
A što tomu fali? :D
Takvu frazu koristim "if all else fails", i je svojevrsni attack, i to ne volim raditi, osim ako se osjećam stjerano u kut.[1]

Dakle, osim ranije navedenog - nije informativna :ne zna:

Jer ono, meni može izgledati kao smak svijeta i režem žile i tulim i svašta nešto uz tok misli 'opet sam nešto sjebala, što sam sjebala, zašto me ignorira' :mama:, a druga strana je - samo zaspala :rofl:

Moram se stalno podsjećati da ljudi spavaju, rade, imaju život... :rofl:
I da ne doživljavaju stvari istim intenzitetom k'o ja, niti su im jednako važne. Ma koliko god me to ljutilo (kad se npr radi o poslu).

Nije bed, samo, eto, nekad se zaboravim, pa me sve živo ispogađa, a onda se krenem vrtiti u krug, mahati rukicama i vrištati u mislima da mi ništa nije jasno i da što se događa i da kad će više kraj jer ja bi da mi bude jasno.... i tako :hekla:

Vjerujem da bi promatraču sastrane mogao biti prilično zabavan prizor da mi može zaviriti u glavu. Nekad mi je žao što ne mogu snimati male sive kako se unezvjere kad dođe do nekog kratkog spoja, pa da se kasnije mogu tome cerekati :kokice:

[1]A i tad volim raspisati svoje stanje, jer ono, da se barem malo mrdne u 'shvatiti što se događa', jer kratke spojeve se treba raščistiti, a dok svaki sudionik vrti svoj film, i ne kapira da onaj drugi možda vrti neki drugi film - ostaje kratki spoj.
Pa ako ne mogu ništa drugo artikulirati nego 'koji kurac', onda ipak čekam da se misli slože, nekako. Barem da skužim koji je MENI kurac, onda već mogu nekako dalje. :mig:
aisling

Post 02 Oct 2011, 14:00

Čini mi se da zaboravljaš ponekad da na ljude utječe i sto milijuna drugih stvari i drugih ljudi, pa onda i njihova reakcija na nešto 'tvoje' bude jača ili slabija ovisno o tome u kakvoj su trenutno fazi.
Dok ti analiziraš zašto su reagirali na neki točno određen način ili nisu reagirali, dok se baviš s tim izdvojenim slučajem njima se u međuvremenu dogodi još sto milijuna svakodnevnih situacija, a ti ostaneš u onom trenutku gdje je nešto pošlo krivo. Ne kažem da ne treba analizirati, samo nekad je stvarno bolje odmah pitati koji kurac sad to znači.
Happy Easter!
  • Information