Mene zna gristi, koješta. Ljudi bi rekli pizdarije, a meni, eto, nisu
Jel, na netu je, pa je pizdarija
I kad nije na netu, i dalje gricka.
Ne bih rekla da se radi o tome da se 'nikome ne zamjerim'. Mislim da više ide u smjeru da sam svjesna da sam nekad slon u staklani, i to ne skužim dok se događa, ili mi se ne kaže, već tek kroz neko vrijeme krene burgijati nešto.
Nekako dođe do toga da ne volim nekoga povrijediti/uvrijediti/zamjeriti se, ako mi to nije bila namjera. Ono, ako sam svjesna toga kako nešto zvuči i dalje to kažem/napišem, ok, ako se zamjerim/posvađam, to je dosta čista situacija. Ne znači da mi ne bude krivo i ne želim nekad popraviti, samo kažem - da kužim razvoj situacije. Takve stvari me često - ne grizu.
Grize me ono kad osjećam da nešto jesam napravila, a ne znam što... što god kopam, ne vidim neki cut off trenutak, i takve stvari.
Pitanje je - dešava li se i vama to, da imate osjećaj da ste nekog povrijedili ili mu se zamjerili, da osjetite neku promjenu u ponašanju, da zapravo ne možete skužiti što se dogodilo?
I što napravite?
Mene takve scene hoće prilično izjedati. Kad se konačno raspetlja, mislim da budem obično
Nekad u tom raspetljavanju se ispostavi da uistinu je bilo nekakve promjene, da nisam halucinirala, ali da nije bilo ni 'moje krivnje', već samo 'loš dan' druge strane.
No, to ne umanjuje činjenicu da mi je
Možda me burgija to što ne mogu nešto napraviti da se stvari 'poprave' jer ne znam ni što se 'pokvarilo'
Al kad pogledam što me sve kroz prošlost grizlo, i kakvi ljudski 'odnosi', mislim da bi mi rekli, ono, jednoglasnu dijagnozu 'što sve shvaćaš osobno/ozbiljno'
A ne znam, neki ljudi su mi ok, ono, uvuku se pod kožu... pa osjetiš da fale, kad se maknu/uzmaknu.
Prije par mjeseci sam doslovno bila luda i promatrala svaki mig i svaku rečenicu da vidim i probam iskopati što se dogodilo i stalno hodala po jajima, a u međuvremenu tulila od nemoći i 'mrzi me, ne znam zašto me mrzi, ali mrzi me'
Ne, nije mrzio mene, upao je u depru i postao autističan... sad sasvim ok komuniciramo. A bila sam spremna objesiti se od muke
Eeeee, jel ja to sebi pridajem veću važnosti nego li bi trebalo?
Što je ovo tipkanje introspektivno...
Ajde, da vas čujem, muče li vas mali ljudi iz kutija ili života?