Privremeni parlamentarni izbori

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 19 Sep 2014, 21:34

dlesar wrote:Koliko sam shvatio vi ste ovdje svađate jer Euklid misli da je bolji hdz, a .aunda. misli da je bolji sdp. Zašto se ograničavate?
Gospodine, krivo ste shvatili. Unda smatra da je hdzsdp jedino sposoban upravljat drzavom. Mi normalni smatramo da hdzsdp treba osudit za veleizdaju :)

dlesar

Post 19 Sep 2014, 21:35

Gospodina .aunda. je u nekoj stranci?
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 19 Sep 2014, 21:37

dlesar wrote:Koliko sam shvatio vi ste ovdje svađate jer Euklid misli da je bolji hdz, a .aunda. misli da je bolji sdp. Zašto se ograničavate?

Je, je... upravo oko toga raspravljamo... da li je bolji hdz ili sdp...

:rofl: :rofl: :rofl:
'if you fall, i'll be there' (floor)
dlesar

Post 19 Sep 2014, 21:38

Oprostite gdine Euklid, ja sam pomislio da ste hadezeovac. Ispričavam se.
miky0
ST Leader

Post 19 Sep 2014, 21:39

dlesar wrote:Gospodina .aunda. je u nekoj stranci?
Po svoj prilici, placen je od hdzsdpovog krila.
dlesar

Post 19 Sep 2014, 21:41

Imate i plaćenika. Zanimljiv je ovaj forum. Zanima me zašto vi miky0 govorite da ste u laburistima jer moji izvori su mi javili da to nije istina.
miky0
ST Leader

Post 19 Sep 2014, 21:41

dlesar wrote:Oprostite gdine Euklid, ja sam pomislio da ste hadezeovac. Ispričavam se.
Los pokuyaj trolanja, los :nono:
dlesar

Post 19 Sep 2014, 21:42

miky0 wrote:
Los pokuyaj trolanja, los :nono:
Čega?
miky0
ST Leader

Post 19 Sep 2014, 21:46

dlesar wrote:Imate i plaćenika. Zanimljiv je ovaj forum. Zanima me zašto vi miky0 govorite da ste u laburistima jer moji izvori su mi javili da to nije istina.
S obzirom da su vam izvori neinformirani, nije ni cudno da je reputacija stranke pala 5x :bicedobro:
dlesar

Post 19 Sep 2014, 21:47

miky0 wrote:
S obzirom da su vam izvori neinformirani, nije ni cudno da je reputacija stranke pala 5x :bicedobro:
Pa kada ste zadnji put bili u prostorijama laburista?
Euklid
old school

dlesar wrote:Oprostite gdine Euklid, ja sam pomislio da ste hadezeovac. Ispričavam se.
Nemate se zašta ispričavat, dragi kolega, jer ja i jesam hadezeovac.

Naime, svatko ko je protiv ovakovog ezdepea nema šta drugo bit doli hadezeovac.

Ako ne i markićevac.

Ako ne i markićevac, kažem ja...
miky0
ST Leader

dlesar wrote:
Čega?
Iz cega ste zakljucili da je Euklid fan hdza?
miky0
ST Leader

Post 19 Sep 2014, 21:49

Malo je zuvnija forum s g.lesarom. Nego gospodine, sta cete napravit sa splitskom podruznicom?
dlesar

Post 19 Sep 2014, 21:49

Euklid wrote:
Nemate se zašta ispričavat, dragi kolega, jer ja i jesam hadezeovac.

Naime, svatko ko je protiv ovakovog ezdepea nema šta drugo bit doli hadezeovac.

Ako ne i markićevac.

Ako ne i markićevac, kažem ja...
Gospodine, ja ne znam zašto ste sarkastični jer ja sam to iskreno pomislio, ako niste, ja Vam se ispričavam.
Nedavno sam ručao s prijateljem hadezeovcem i govorio je isto kao vi, zato sam se zbunio.
dlesar

Post 19 Sep 2014, 21:50

miky0 wrote:Malo je zuvnija forum s g.lesarom. Nego gospodine, sta cete napravit sa splitskom podruznicom?
O tome neću pričati na forumu. Ako niste ispisani iz laburista (provjerite to jer moji izvori su pouzdani) možemo se sastati i popričati o Vašim idejama.
miky0
ST Leader

Post 19 Sep 2014, 21:51

dlesar wrote:
Davno. Dok je jos glumac bio celnik splitskih laburista.
Euklid
old school

Post 19 Sep 2014, 21:53

dlesar wrote:
Gospodine, ja ne znam zašto ste sarkastični jer ja sam to iskreno pomislio, ako niste, ja Vam se ispričavam.
Nedavno sam ručao s prijateljem hadezeovcem i govorio je isto kao vi, zato sam se zbunio.
Ništa čudno.

Danas vam je sve puno hadezeovskih pokajnika koji u zamjenu za malo dobrotvornog rada bez problema priznavaju sva veleizdajnička djela koja su počinili na uštrb države i društva...
Nenia Salonitana

Post 19 Sep 2014, 21:55

dlesar wrote:
što učlanjenje u vašu stranku ima rok trajanja? :D
dlesar

Post 19 Sep 2014, 21:56

Nenia Salonitana wrote:
što učlanjenje u vašu stranku ima rok trajanja? :D
To nije više moja stranka i nema, ali gdin miky0 zna zašto to govorim. On je poseban slučaj.
miky0
ST Leader

Post 19 Sep 2014, 21:57

dlesar wrote:
O tome neću pričati na forumu. Ako niste ispisani iz laburista (provjerite to jer moji izvori su pouzdani) možemo se sastati i popričati o Vašim idejama.
Moje ideje su poprilicno radikalne, ali nazalost, vi ne vidite da se jedino na radikalan nacin stvari u ovoj drzavi mogu mijenjat iz temelja.

Svako mirno i spokojno prihvacanje situacije u drzavi, male stranke marginalizira. Steta za laburiste, jer ste imali pravu priliku postat jedina normalna stranka, a potom i vlast koja bi kaznjavala neuspjesne, i lopove.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 19 Sep 2014, 21:57

Euklid wrote:
A dobro... ako je tako - tako je. Šta sad... malo ustaškog orgijanja u zamjenu za puno love.

Al nemoj nam onda prodavat bajke o moralnosti SDP-a i njegovoj misiji da preobrazi ovo društvo u nešto bolje, pravednije, humanije, ne...

:cheer:
ne, nisi bas razumio. tu je razmjena nesto veca. ustasko orgijanje, kako ti kazes, ne moze me tolikoimpresionirat. to posaljem tebe i ti to u cas posla rijesis. nes ti njih.. :D

gdje sam ja rekao da je esdepe moralan? ili moralniji? kad sam ja to uopce upotrijebio rijec moral? u kojem kontekstu?
mora bit da jesam jer sam mozda mislio da drugi ne razumiju neki drugi govor. :D

odavno vec izbjegavam rijec.. moral, a narocito da sam je stavio zajedno s politikom. ima mi nesto u toj rijeci, ono..nemoralno. :zubo:

crkva se bavi moralom, a mene te njihove trle brle ne zanimaju. ne mos im se cak vise ni smijat. :D

pa, jel esdepe u nekoj misiji il nije, ne znam, ali meni se cini da si ti u nekoj misiji. :D

mislim, sta ja imam prodavat? to je kao da uzmem casu vode i idem ti je prodat. :D

aj, koja je to po tebi, kako ti kazes..moralna..stranka? sta ce ona napravit? kako? kada? s kim? :D
miky0
ST Leader

Post 19 Sep 2014, 21:59

dlesar wrote:
To nije više moja stranka i nema, ali gdin miky0 zna zašto to govorim. On je poseban slučaj.
A po cemu sam ja poseban slucaj?
miky0
ST Leader

Post 19 Sep 2014, 22:02

..a unda wrote: ne, nisi bas razumio. tu je razmjena nesto veca. ustasko orgijanje, kako ti kazes, ne moze me tolikoimpresionirat. to posaljem tebe i ti to u cas posla rijesis. nes ti njih.. :D

gdje sam ja rekao da je esdepe moralan? ili moralniji? kad sam ja to uopce upotrijebio rijec moral? u kojem kontekstu?
mora bit da jesam jer sam mozda mislio da drugi ne razumiju neki drugi govor. :D

odavno vec izbjegavam rijec.. moral, a narocito da sam je stavio zajedno s politikom. ima mi nesto u toj rijeci, ono..nemoralno. :zubo:

crkva se bavi moralom, a mene te njihove trle brle ne zanimaju. ne mos im se cak vise ni smijat. :D

pa, jel esdepe u nekoj misiji il nije, ne znam, ali meni se cini da si ti u nekoj misiji. :D

mislim, sta ja imam prodavat? to je kao da uzmem casu vode i idem ti je prodat. :D

aj, koja je to po tebi, kako ti kazes..moralna..stranka? sta ce ona napravit? kako? kada? s kim? :D
Evo ti tu g.Lesar, pa mu reci da mu stranka nije moralna :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 19 Sep 2014, 22:09

Euklid wrote:
a jebiga kad ne valja... :zubo:
šta ja tu mogu... pa nisam ja kriv šta je tolko nesposoban
dovoljno je bacit pogled na plan 21 i stanje u kojem smo danas, svaka moja riječ je suvišna... :giggle:

čega god se takne sve usere, rijetko viđen talent... :D

ups, malo sam se zanio... nije sve tako poražavajuće...
odradio je svojedobno vrhunsku kampanju za Tomašićku
i ne samo za nju, nego i za Bandića, Markićku... pa i za sam HDZ na kraju krajeva...

alal mu vera kako je to odradio svjetski :top:
pa dobro, eto, ne valja. ali ako znas tko ne valja, onda sigurno znas i ko valja. aj, da cujem, ko je taj ili ta? :D

a ostali prije njega, nisu bas sve usrali, jelda, jelda? imali su i svjetlih trenutaka? :kokice:

sta saqd tomasicka? evo opet se stvara nesto iz nicega? otkud sad tomasicka? :D :D
jebote, s tobom pricat.. :D

sta je on odradio. koju to kampanju? ti se i u kampanje razumijes? milanovic je kriv sto je tomasicka sta..na sto mislis..zavrsila u eu? ok, nije joj prvi put. vjerojatno je i prvi put za to kriv milanovic. :D
mislim, ono, neko se predomislio pa je umjesto glas za nekog iz esdepea, dao tomasicki? malo tomasicka, malo milanovic, sta isto je sve to. taj mi na tebe slici. :D

i za bandica je kriv? i za markicku? o krtisssove.. aj, nemoj stat, za sto je jos kriv, mora bit da ima tu jos svasta. aj daj listu. :D
sta je trebao napravit? kako? jel tebe trebao slusat pa bi dobio tvoj glas i izgubio deset hiljada drugih? i onda kad bi nestao sa politckog globusa, veselo bi isli u birtiju se napit, a ti bi ga pijan ljubio u celo i govorio mu..e, jes couk.. a njemu dragooo. draze mu da mu ti kazes da je cuok, neg ista. samo zbog toga vrijedila mu je sva ta muka, trud.. :D
dlesar

Post 19 Sep 2014, 22:10

Miky0, o detaljima ne mogu pričati. Samo provjerite članstvo.
  • Information