Gospodine, krivo ste shvatili. Unda smatra da je hdzsdp jedino sposoban upravljat drzavom. Mi normalni smatramo da hdzsdp treba osudit za veleizdajudlesar wrote:Koliko sam shvatio vi ste ovdje svađate jer Euklid misli da je bolji hdz, a .aunda. misli da je bolji sdp. Zašto se ograničavate?
Privremeni parlamentarni izbori
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
dlesar wrote:Koliko sam shvatio vi ste ovdje svađate jer Euklid misli da je bolji hdz, a .aunda. misli da je bolji sdp. Zašto se ograničavate?
Je, je... upravo oko toga raspravljamo... da li je bolji hdz ili sdp...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Po svoj prilici, placen je od hdzsdpovog krila.dlesar wrote:Gospodina .aunda. je u nekoj stranci?
Los pokuyaj trolanja, losdlesar wrote:Oprostite gdine Euklid, ja sam pomislio da ste hadezeovac. Ispričavam se.
S obzirom da su vam izvori neinformirani, nije ni cudno da je reputacija stranke pala 5xdlesar wrote:Imate i plaćenika. Zanimljiv je ovaj forum. Zanima me zašto vi miky0 govorite da ste u laburistima jer moji izvori su mi javili da to nije istina.
- Euklid
- old school
Nemate se zašta ispričavat, dragi kolega, jer ja i jesam hadezeovac.dlesar wrote:Oprostite gdine Euklid, ja sam pomislio da ste hadezeovac. Ispričavam se.
Naime, svatko ko je protiv ovakovog ezdepea nema šta drugo bit doli hadezeovac.
Ako ne i markićevac.
Ako ne i markićevac, kažem ja...
Malo je zuvnija forum s g.lesarom. Nego gospodine, sta cete napravit sa splitskom podruznicom?
Gospodine, ja ne znam zašto ste sarkastični jer ja sam to iskreno pomislio, ako niste, ja Vam se ispričavam.Euklid wrote:
Nemate se zašta ispričavat, dragi kolega, jer ja i jesam hadezeovac.
Naime, svatko ko je protiv ovakovog ezdepea nema šta drugo bit doli hadezeovac.
Ako ne i markićevac.
Ako ne i markićevac, kažem ja...
Nedavno sam ručao s prijateljem hadezeovcem i govorio je isto kao vi, zato sam se zbunio.
O tome neću pričati na forumu. Ako niste ispisani iz laburista (provjerite to jer moji izvori su pouzdani) možemo se sastati i popričati o Vašim idejama.miky0 wrote:Malo je zuvnija forum s g.lesarom. Nego gospodine, sta cete napravit sa splitskom podruznicom?
Davno. Dok je jos glumac bio celnik splitskih laburista.dlesar wrote:
Pa kada ste zadnji put bili u prostorijama laburista?
- Euklid
- old school
Ništa čudno.dlesar wrote:
Gospodine, ja ne znam zašto ste sarkastični jer ja sam to iskreno pomislio, ako niste, ja Vam se ispričavam.
Nedavno sam ručao s prijateljem hadezeovcem i govorio je isto kao vi, zato sam se zbunio.
Danas vam je sve puno hadezeovskih pokajnika koji u zamjenu za malo dobrotvornog rada bez problema priznavaju sva veleizdajnička djela koja su počinili na uštrb države i društva...
- Nenia Salonitana
što učlanjenje u vašu stranku ima rok trajanja?dlesar wrote:
Pa kada ste zadnji put bili u prostorijama laburista?
Moje ideje su poprilicno radikalne, ali nazalost, vi ne vidite da se jedino na radikalan nacin stvari u ovoj drzavi mogu mijenjat iz temelja.dlesar wrote:
O tome neću pričati na forumu. Ako niste ispisani iz laburista (provjerite to jer moji izvori su pouzdani) možemo se sastati i popričati o Vašim idejama.
Svako mirno i spokojno prihvacanje situacije u drzavi, male stranke marginalizira. Steta za laburiste, jer ste imali pravu priliku postat jedina normalna stranka, a potom i vlast koja bi kaznjavala neuspjesne, i lopove.
ne, nisi bas razumio. tu je razmjena nesto veca. ustasko orgijanje, kako ti kazes, ne moze me tolikoimpresionirat. to posaljem tebe i ti to u cas posla rijesis. nes ti njih..Euklid wrote:
A dobro... ako je tako - tako je. Šta sad... malo ustaškog orgijanja u zamjenu za puno love.
Al nemoj nam onda prodavat bajke o moralnosti SDP-a i njegovoj misiji da preobrazi ovo društvo u nešto bolje, pravednije, humanije, ne...
gdje sam ja rekao da je esdepe moralan? ili moralniji? kad sam ja to uopce upotrijebio rijec moral? u kojem kontekstu?
mora bit da jesam jer sam mozda mislio da drugi ne razumiju neki drugi govor.
odavno vec izbjegavam rijec.. moral, a narocito da sam je stavio zajedno s politikom. ima mi nesto u toj rijeci, ono..nemoralno.
crkva se bavi moralom, a mene te njihove trle brle ne zanimaju. ne mos im se cak vise ni smijat.
pa, jel esdepe u nekoj misiji il nije, ne znam, ali meni se cini da si ti u nekoj misiji.
mislim, sta ja imam prodavat? to je kao da uzmem casu vode i idem ti je prodat.
aj, koja je to po tebi, kako ti kazes..moralna..stranka? sta ce ona napravit? kako? kada? s kim?
A po cemu sam ja poseban slucaj?dlesar wrote:
To nije više moja stranka i nema, ali gdin miky0 zna zašto to govorim. On je poseban slučaj.
Evo ti tu g.Lesar, pa mu reci da mu stranka nije moralna..a unda wrote: ne, nisi bas razumio. tu je razmjena nesto veca. ustasko orgijanje, kako ti kazes, ne moze me tolikoimpresionirat. to posaljem tebe i ti to u cas posla rijesis. nes ti njih..
gdje sam ja rekao da je esdepe moralan? ili moralniji? kad sam ja to uopce upotrijebio rijec moral? u kojem kontekstu?
mora bit da jesam jer sam mozda mislio da drugi ne razumiju neki drugi govor.
odavno vec izbjegavam rijec.. moral, a narocito da sam je stavio zajedno s politikom. ima mi nesto u toj rijeci, ono..nemoralno.
crkva se bavi moralom, a mene te njihove trle brle ne zanimaju. ne mos im se cak vise ni smijat.
pa, jel esdepe u nekoj misiji il nije, ne znam, ali meni se cini da si ti u nekoj misiji.
mislim, sta ja imam prodavat? to je kao da uzmem casu vode i idem ti je prodat.
aj, koja je to po tebi, kako ti kazes..moralna..stranka? sta ce ona napravit? kako? kada? s kim?
pa dobro, eto, ne valja. ali ako znas tko ne valja, onda sigurno znas i ko valja. aj, da cujem, ko je taj ili ta?Euklid wrote:
a jebiga kad ne valja...![]()
šta ja tu mogu... pa nisam ja kriv šta je tolko nesposoban
dovoljno je bacit pogled na plan 21 i stanje u kojem smo danas, svaka moja riječ je suvišna...![]()
čega god se takne sve usere, rijetko viđen talent...![]()
ups, malo sam se zanio... nije sve tako poražavajuće...
odradio je svojedobno vrhunsku kampanju za Tomašićku
i ne samo za nju, nego i za Bandića, Markićku... pa i za sam HDZ na kraju krajeva...
alal mu vera kako je to odradio svjetski
a ostali prije njega, nisu bas sve usrali, jelda, jelda? imali su i svjetlih trenutaka?
sta saqd tomasicka? evo opet se stvara nesto iz nicega? otkud sad tomasicka?
jebote, s tobom pricat..
sta je on odradio. koju to kampanju? ti se i u kampanje razumijes? milanovic je kriv sto je tomasicka sta..na sto mislis..zavrsila u eu? ok, nije joj prvi put. vjerojatno je i prvi put za to kriv milanovic.
mislim, ono, neko se predomislio pa je umjesto glas za nekog iz esdepea, dao tomasicki? malo tomasicka, malo milanovic, sta isto je sve to. taj mi na tebe slici.
i za bandica je kriv? i za markicku? o krtisssove.. aj, nemoj stat, za sto je jos kriv, mora bit da ima tu jos svasta. aj daj listu.
sta je trebao napravit? kako? jel tebe trebao slusat pa bi dobio tvoj glas i izgubio deset hiljada drugih? i onda kad bi nestao sa politckog globusa, veselo bi isli u birtiju se napit, a ti bi ga pijan ljubio u celo i govorio mu..e, jes couk.. a njemu dragooo. draze mu da mu ti kazes da je cuok, neg ista. samo zbog toga vrijedila mu je sva ta muka, trud..
-
- Information
-