A ono, možda je politika sajta da ne reagiraju na takve inicijative ili tako nešto, al svejedno, ono, moš obrisat sa zida, pa podržati osobno ili nešto. Kajgood.visekratni klon wrote:
A baš sam se iznenadila, znam da je Maja Hrgović valjda najpopularnija feministica međiu književnicama i da vodi arteist.
Znam to za pisma, svjesna sam itekako, međutim, problem je ako ne reagiramo, nema koristi.
Evo ovdje je napisan popis udruga koje su prošle godine slale otvoreno pismo. Trebalo bi im poslati mail (neke sam noćas spamala po fejsu, ne reagiraju baš, neke su šerale, par njih) i pitati da nam pomognu. http://www.libela.org/vijesti/4587-otvo ... -zdravlja/
To kad bi se omasovilo, krenulo bi samo. Jer ono, Drakulićka je u pravu, bez masovne akcije, jebiga...
Ajd, eno ljudi šalju....
Šalju ljudi, ne sumnjam da će se odazvati jedan određeni broj, ali to je zanemarivo u odnosu na mobilizaciju koja bi nastupila da imamo suprotan predznak. Da keljimo male isuseke, već bi grupa imala 6 iljada članova, u pizdu materinu.
Ja sam poslala upravo pismo. Sad bi valjalo s tim udrugama krenuti u korespondenciju. Koordinirano, dakako, da ne spamamo. Al nije još tolika priša, tek je jedan dan prošao. Ajmo vidit kako će ići s pismima i šeranjima. Ponedjeljak je, ljude dočeka hrpa posla i tako to, ne mora sve biti odmah, jebiga. Ne dijelimo slike isuseka, štaš.
Samo hrabro, nema malodušja.
Edit: zašto sam ja tu metnila rolajza?