Mi niske smo sretne jer na nama svaka sisa odlično izgleda.
Kako za "specijalne prigode"?
Joj, meni je ovo koma, jebiga.Maleficent » wrote:
Ma ne, ali moraš malo pazit kaj nosiš.
Uska majica mi uvijek bolje izgleda na ravnijoj curi.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Beta ženka
Meni je koma sve što ne izgleda kao ja.
:herp:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Maleficent
Drage trkeljašice.
Nisam mislila da će ikad doć dan kad ću ja tražit savjet po forumu, al evo ga na.
Idem na jedan pir. Haljinu imam: plava sjajna podstava, a preko nje crna čipka, s naborima na desnom boku što diže cijelu stvar. Znači, ajmo reć da je to sve bogato samo po sebi. Uz to, crne štikle.
Muči me: kakve najlonke? Prozirne ili crne? Rijetke ili guste? Sjajne ili mat?
Nisam mislila da će ikad doć dan kad ću ja tražit savjet po forumu, al evo ga na.
Idem na jedan pir. Haljinu imam: plava sjajna podstava, a preko nje crna čipka, s naborima na desnom boku što diže cijelu stvar. Znači, ajmo reć da je to sve bogato samo po sebi. Uz to, crne štikle.
Ajme, kako li mi je ovo promaklo...
Ništa, još nije kasno da te utješim - obje ste niže od mene.
Mat. Nemoj pliz stavljati crne najlonke na gole ruke i/ili dekolte, izgleda komatozno u velikoj većini slučajeva.Maleficent » wrote:Drage trkeljašice.
Nisam mislila da će ikad doć dan kad ću ja tražit savjet po forumu, al evo ga na.![]()
Rijetke, sjajne, prozirne.Maleficent » wrote:Drage trkeljašice.
Nisam mislila da će ikad doć dan kad ću ja tražit savjet po forumu, al evo ga na.![]()
Jebote.Zekoslawa wrote: Ajme, kako li mi je ovo promaklo...
Ništa, još nije kasno da te utješim - obje ste niže od mene.![]()
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
obzirom na podstavu - rijetke i sjajneMaleficent » wrote: Idem na jedan pir. Haljinu imam: plava sjajna podstava, a preko nje crna čipka, s naborima na desnom boku što diže cijelu stvar. Znači, ajmo reć da je to sve bogato samo po sebi. Uz to, crne štikle.
a možeš i sliku staviti
Ako bi kombinacija trebala bit otkačenija, a mislim da bi jer jako elegantnu kombinaciju s takvom haljinom zamišljam vrlo treš
, ja bih onda crne i guste čarape.
Jedini modni blog koji popratim i volim je ovaj http://gingerblurbs.blogspot.com/
Mislim da tu ima takvih nekih kombinejšn.
Jedini modni blog koji popratim i volim je ovaj http://gingerblurbs.blogspot.com/
Mislim da tu ima takvih nekih kombinejšn.
- Maleficent
Ok, znači većina vas kaže rijetke i prozirne. Mat il sjaj pitanje je sad? Odlučit ću u dućanu. 
Neeee, svakako šljokice!Almost Rosey » wrote:Dobro, zaboravite šljokice, zanijela sam se![]()
Super je sa šljokicama.
Vako - bivam kumom u srpnju. Nabasala sam na odličnu haljinu i kupila ju, sad da pitam za asesoar. 
Dakle, ova:

Vjenčanica će biti crvena i kratka
Jel ok staviti neke crvene detalje? Koja još boja paše? Imajte na umu da nisam tip za visoke pete, barem ne za one više od nekih 5-6 cm. Pliz ideje, ja bih rado nekaj živahno. 
Dakle, ova:

Vjenčanica će biti crvena i kratka
Razmišljala sam o boji kože, al bi mi bilo prejednolično. Narančasta, tirkizna, ljubičasta? Plava mi ne bi išla na ovo. Torbica ide na kraju, nju mogu i sašiti.
Masivan nakit mi baš ne stoji, pogotovo ne na zapešću jer sam tanjušna na tom području. Naušnice bi već išle, al opet, ne presjajne jer sam naočalko. Hm, a da tražim boju okvira za naočale? Jel to preveć matchy? 
- Beta ženka
Zašto ne bi mogla neka tamnoplava? Meni je to prvo palo na pamet ako se crvena izbaci.
Veliki nakit meni pokrije tanka zapešća...
Ja bih dodala dvije boje, ali ne slušaj mene.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Joj pa reci, slušam.Beta ženka » wrote:Zašto ne bi mogla neka tamnoplava? Meni je to prvo palo na pamet ako se crvena izbaci.
- Beta ženka
Palo mi je na pamet - irsko zelena i narančasta. Npr. zelene cipele i neki komad nakita... a narančasta torbica npr. ... da, narančasta mi nekako ne ide na ovu boju, IAKO, na Pinterestu sam nalijetala na jedan tutorial:rh4ps0dy » wrote:Takvi su mi okviri, nešto tamniji. Pasalo bi, da.
http://greenweddingshoes.com/diy-neon-toe-shoes/
Neonski/fluorescentno narančasta, da.
- Beta ženka
Odlična ideja!rh4ps0dy » wrote:To to to!Vidi divotice od cipela, a ja sam i dovoljno luda da tak nekaj izvedem. Možda i da prekeljim gore onaj tabletić od papira kaj se stavlja pod torte da imam uzorak.
- Beta ženka
A moš odmah nakon toga i kuvertu napravit. Modernih grafiti-bojâ.
http://ruffledblog.com/diy-9-paper-lace ... by-hellen/
http://ruffledblog.com/diy-9-paper-lace ... by-hellen/
-
- Information
-