Beta kod nas se malo narucuje, ljudi su skromni i nose od doma. Pardon skrti su, kako netko rece.
Na prijasnjem poslu je poslodavac brojio par stotina zaposlenika pa smo imali i odlicnu jeftinu kantinu.
Kod mene ja ponekad nosim od doma, ponekad kupim nekakav müsli i slično pa to mogu jesti danima - ali zarađujem najmanje od svih, drugi imaju odlične plaće jer imaju specifična znanja, a ja nemam.ombia » wrote:Unda : S : S : S majstore : S : S : S : S
Beta kod nas se malo narucuje, ljudi su skromni i nose od doma. Pardon skrti su, kako netko rece.![]()
Na prijasnjem poslu je poslodavac brojio par stotina zaposlenika pa smo imali i odlicnu jeftinu kantinu.
Ajme
Morala sam guglati bajame - mislila sam da je veći, na slici djeluje kao da je bar metar sedamdeset.Silajn » wrote:Usta su od dvožilnog kabela, gumbi su bajamiŠešir je 10 Kn bio, kod Kineza, nije čitav.
Neobjasnjiva je ta tvoja potreba da omalovazis te tebi nepoznate ljude. Da isla sam kod Talijana na gablec, prije. Nit na ovom poslu nit u ovom gradu. Pa sam se udebljala. Da 1-2 mjesecno narucim od Kineza.blaze » wrote:a kaj? jesi objašnjavala da naručuješ od kineza? da si se od talijana udebljala
isto tako pišeš što stavljate u frižider. ako ekipa nosi grah od doma, gdje ga stavlja?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests