Ne, ne traje, ali se povremeno javlja. Nije da je neka frka, ali eto, samo sam obavijestila.ElliQuinn » wrote: Ja je sad vidim zelenom. Problem je prošao ili još uvijek traje?
Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Pošalji mi poruku ako ti se dogodi dok sam na forumu.Tea Tree » wrote: Ne, ne traje, ali se povremeno javlja. Nije da je neka frka, ali eto, samo sam obavijestila.
OK, može.ElliQuinn » wrote: Pošalji mi poruku ako ti se dogodi dok sam na forumu.
Elli, ne daj. Taman sam se navikla na Jadu, a i to jedva jer ćeš ionako uvijek biti Polina.Jade » wrote:Ne može stati u default.
Najkraće što može bit - lost my heart in Budapest.
Nego, stali smo malo s nekim stvarima. Prvo onaj Svijet oko nas ili kako već, a onda i podnaslov moga pdf-a.
Pa Eli, zato član kad se skući na nekom forumu gdje mu je ugodno, pita admina za neke modifikacije koje samo admin može napravit. Tebe ne vezuje default od 20 karaktera kao mene, kužiš?ElliQuinn » wrote:Dopušteni broj znakova je 20.
A ti zec, šuti. Dosta si se radovala mojemu banuću onomad.
- esmerallda
Meni je Jade bas ok nick. Razmisli jos malo.
Ja cu trazit da budem esquella kad odlucim staviti nick u mirovanje. Google kaze da je esquella obavijest o smrti na spanjolskom.
Ja cu trazit da budem esquella kad odlucim staviti nick u mirovanje. Google kaze da je esquella obavijest o smrti na spanjolskom.
Išuše, to nisam znala.esqella » wrote:Meni je Jade bas ok nick. Razmisli jos malo.
Jade je čisto OK (kao i svaki drugi), ali I have lost my heart in Budapest.
- esmerallda
Nisam ni ja znala dok me tako nisu poceli oslovljavati.Jade » wrote: Išuše, to nisam znala.![]()
Jade je čisto OK (kao i svaki drugi), ali I have lost my heart in Budapest.
Predugacak ti novi nick. Kak bi te zvali drugi forumasi?
- esmerallda
Ako je tako necu se petljat, no meni je IHLMHIB malo neobicno. Sretno sa novim nickom.Jade » wrote: Esqella, zvali bi me mojim prirodnim imenom Polina, kao i prije.
- esmerallda
Nema na cemu. Drago mi je da sam bila od koristi za tebe i programere.Jade » wrote: Uhm, ako ne može netko od programera tu sitnicu riješit, nek mi namjeste IHLMHIB.
Hvala na prijedlogu
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Hm, da. Imamo te dvije stvari koje ćemo odraditi i jednu koju neću. Što kažete na pdf "Priroda prirodnjacima"?Zekoslawa » wrote: Elli, ne daj. Taman sam se navikla na Jadu, a i to jedva jer ćeš ionako uvijek biti Polina.
Nego, stali smo malo s nekim stvarima. Prvo onaj Svijet oko nas ili kako već, a onda i podnaslov moga pdf-a.
Hm, loša ideja.
Što je na kraju dogovoreno za podnaslov tvog pdf-a? Što kaže Pješčana?
-
- Information
-