judolino, kvacice sam koristila da bih izbjegla nesporazume. ono, da mi netko poslije ne kaze ''nismo znali''. ali ispada da zaista nisam morala.
odgovor na svoje (po meni besmisleno) pitanje si vec procitao (to su oni dijelovi s kvacicama).
pa da jos malo pojasnim:
pdf je specijaliziran, ako ti to nije jasno, zalim slucaj. a znam da ti je jasno, samo se volis ama bas svugdje ispucavati.
moderira se labavije nego na nekim drugim forumima, ali bilo bi dobro kad bi se ljudi barem pokusavali drzati teme. ti se teme nerijetko ne drzis cak ni rubno.
naravno da necemo mesti sve mrvice, ali to ne znaci da zelimo graditi nepregledan i neugodan pdf. stoga sam predlozila da ponekad neciju pozornost radije potrazis na chatu ili na nekom drugom pdf-u. i zaista ne znam cemu cudjenje.
a s obzirom na tvoj nerijetko neugodan ton, sumnjam da si ikoga isao ispravljati iz altruistickih pobuda (na koje se volis trolerski furati). sve i da jesi, gastro nije mjesto za to. pdf s jezicnim pitanjima je, recimo, prikladniji. iako ces tamo mozda teze doci do izrazaja, pogotovo ako ne spomenes ''sranje'', ''seres'', ''kurac'' i ''supak'' barem sest puta u jednoj recenici.
evo, ako bi ostali forumasi i modovi da se u nista ne dira, ja cu rado prihvatiti svoja stara tamnoplava slova.