Severinin porod
Šta mislite, kad će? Oće li pričekati da se malo snijeg smiri, pa da svi mediji mogu doć do Splita?
Oćemo otvoriti kladionicu kad će?
Hoće li joj Kerum poslati janje da zavrti na ražnju, a Josipović medalju kneza Trpimira?
hoćel biti kaki neradan dan?
hoće li njen krevet koštati nakon poroda, i hoće li trudnice tražiti da tamo leže?
hoće li Seve potaknuti žene, majke i kraljice na veći broj trudnoća, ili će zato ipak biti zaslužna snježna nepogoda?
Hoće li joj Kerum poslati janje da zavrti na ražnju, a Josipović medalju kneza Trpimira?
hoće li njen krevet koštati nakon poroda, i hoće li trudnice tražiti da tamo leže?
hoće li Seve potaknuti žene, majke i kraljice na veći broj trudnoća, ili će zato ipak biti zaslužna snježna nepogoda?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ma,odi...spat!Pješčana » wrote:Šta mislite, kad će? Oće li pričekati da se malo snijeg smiri, pa da svi mediji mogu doć do Splita?
Zaboravila si ime. Kako ce ga/ju zvat? Dite,dijete...sto god...
Sjeberina ce ovim potezom definitivno utjecati na pronatalitetne napore hrvatske i srpske politicke elite i potaknuti majke u perspektivi da to i postanu jer da to uopce nije greda,vec stok. Zatim ocekujem i knjigu koja ce odmah dobiti kiklopa i ubiti nivesicu u pojam,ali ce zato biti citana i reizdavana masu puta, poput uputstva za nokiju. Naslov bi trebao biti kratak i jasan i da se odmah skuzi da je tu rijec o brigama i problemima s kojima se susrece poznata i nadasve priznata estradna nastupacica kad joj se oplodi jajasce s dobrostojecim spermicem. To isto moze na kladionicu...
Tko ce prvi pohrliti kao cestitar? Koeficijente odredjuje, tko? Posebno za politicku elitu,posebno za jetsetere,jetseratore i jetlegove.
Hoce li zemunski klan poslati cvece?
Hoce li albanska mafija nabaviti zlatan lancic?
Hoce li se Grdovic naroljati i spizditi autom u stinu,cacinu i materinu?
Sto ce reci Tereza Kesovija?
Je li Grunf pametan?
Tko je zapalio zito?.........
To je znak normalnosti. Kaj te boli djon kad je termin? Samo trpas memorijsku karticu nepotrebnim bitovima...Zekoslawa » wrote:A kad je termin? Nisam u toku.
Pa, to i nije toliko daleko od istine. Mene zbilja boli glava kad se nakupi takvih podataka.karambol » wrote:
To je znak normalnosti. Kaj te boli djon kad je termin? Samo trpas memorijsku karticu nepotrebnim bitovima...
Ali, evo, čak sam bila vrijedna i proguglala. Nekako sam u jednom trenutku bila u nedoumici treba li me biti sram što ne znam je li trudna par mjeseci ili joj je danas termin.
Glasala sam za "četvrtak do podne". Dala sam joj fore, šta ću. Nabrzaka sam sračunala da treba odbiti minimum pola dana na novinare, ovo, ono, pa rekoh da neće prije četvrtka. Eto, obznanila sam da znate ako se bude dijelio kakav dobitak.
a s kin se ševila? 
Ljubo dere kalopere, ne der, me der... sjedi vezir ode...
Ja usadim žutu krušku vaj kupina suvo drvo...
Livere, Travere
Ja usadim žutu krušku vaj kupina suvo drvo...
Livere, Travere
Prašče! Arčiprašče!mile » wrote:a s kin se ševila?
To je bračno dite. Prvo je vozio avion, pa joj svirao gitaru, pa je uprosio, pa tek onda načinio Marka Aleksandra. To je bilo sve po PS-u. Taj si dio mogao znati, ne možeš biti baš toliko neupućen.
I to se sve moze izguglati? Jebo onda kladionicu kad ce bit sve na guglu....Zekoslawa » wrote: Prašče! Arčiprašče!
To je bračno dite. Prvo je vozio avion, pa joj svirao gitaru, pa je uprosio, pa tek onda načinio Marka Aleksandra. To je bilo sve po PS-u. Taj si dio mogao znati, ne možeš biti baš toliko neupućen.
Fali na votanju meni odgovor "kad Milan (pilot,preduzetnik,drug,rezervni oficir,
Pa oće se tako mali zvati? Čini mi se da sam to jednom pročitala kad sam visjela u birtiji između predavanja i toliko mi je bilo tosatno da sam čitala Gloriju, Story, koji vrag. I reče ona da će imati dva imena, jedno rvacko, drugo srpsko.
o pošeZekoslawa » wrote: Pa oće se tako mali zvati? Čini mi se da sam to jednom pročitala kad sam visjela u birtiji između predavanja i toliko mi je bilo tosatno da sam čitala Gloriju, Story, koji vrag. I reče ona da će imati dva imena, jedno rvacko, drugo srpsko.
a tuge!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Ovo je pompozno...ne ide. Mozda ak sd vec inzistira na bratstvu i jednakosti,ajmo van s prijedlozima...Zekoslawa » wrote: Pa oće se tako mali zvati? Čini mi se da sam to jednom pročitala kad sam visjela u birtiji između predavanja i toliko mi je bilo tosatno da sam čitala Gloriju, Story, koji vrag. I reče ona da će imati dva imena, jedno rvacko, drugo srpsko.
I po kojoj se osnovi utvrdjuje koje ime ide prvo?
Npr, Ivica Jovica, Mirko Marko ili Makro Mikro, ili Stevo Ivo ili neka trendy koja vuku na internacionalu kao Jorgan Manfred, ili Billy Willy, Atanas Jefimije....ne znam,ne znam...
E, ali imamo novi moment u cijeloj priči - ćaća joj je rođen negdje ovih dana, pa što ako se rodi na isti dan? A ćaća joj je Sever.karambol » wrote:
Ovo je pompozno...ne ide. Mozda ak sd vec inzistira na bratstvu i jednakosti,ajmo van s prijedlozima...
I po kojoj se osnovi utvrdjuje koje ime ide prvo?Hrvatsko ili srbsko?
Npr, Ivica Jovica, Mirko Marko ili Makro Mikro, ili Stevo Ivo ili neka trendy koja vuku na internacionalu kao Jorgan Manfred, ili Billy Willy, Atanas Jefimije....ne znam,ne znam...
Onda IctokZekoslawa » wrote: E, ali imamo novi moment u cijeloj priči - ćaća joj je rođen negdje ovih dana, pa što ako se rodi na isti dan? A ćaća joj je Sever.
evo si joj ti već izdelala spomen ploču:DPješčana » wrote:....
oprostite al' imam poriv na povraćanje ovdje... a nisam trudna
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Nerado vam kvarim veselje, ali porod nije porođaj. Porod je dijete, plod porođaja.
Potpisi su za budale.
Zekoslawa » wrote: Prašče! Arčiprašče!
A vidim i karambol je pravo otkrice na temi.
ozbiljno? meni su te dvije riječi istoznačniceHekatonhir » wrote:Nerado vam kvarim veselje, ali porod nije porođaj. Porod je dijete, plod porođaja.
...ona ide na porod...
..porod je u tijeku..
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Ne. Kada Herakla nazivaju "porodom božanskim", to je stalna perifraza koja označava da je on sin boga. A kako je u ovom slučaju Zeus njegov otac, a on roditi ne može - doduše, može mu kćerka iskočiti iz glave, ali maternicu nema
- to se odnosi na dijete. Oduvijek.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-