Dalmoši/Tovari
Ajde ne budali, da se to dogodi, uveli bi podno grijanje na Rivu. Kako bi izdržali bez golotinje?aryna » wrote:a zamislite da ovako ostane zauvijek i počne ledeno doba!i da više nikad ne možete polugole hodat po vani!
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo- ... 98071.aspx
Zla glupačo, centralna autobusna stanica ti je pod ledom. Da, tebi, saborska zastupnice i predsjednice gradskog vijeća. Di su ti nećaciiiiiiiiiiii?

Zla glupačo, centralna autobusna stanica ti je pod ledom. Da, tebi, saborska zastupnice i predsjednice gradskog vijeća. Di su ti nećaciiiiiiiiiiii?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Stvarno je kujetina prve klase.Silajn » wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo- ... 98071.aspx
Zla glupačo, centralna autobusna stanica ti je pod ledom. Da, tebi, saborska zastupnice i predsjednice gradskog vijeća. Di su ti nećaciiiiiiiiiiii?![]()
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
A je, sam zato kaj ti nemaš nećake.
i ja se isto slažem s gospođom nevenkom. ne znam zašto svi splićani moraju hodati tom marmontovom i zašto misle da moraju ići na rivu. i šta katja kušec misli pod tim: "ljudi imaju potrebe". zar se te potrebe moraju zadovoljavati baš usred grada, na rivi?!
mogli su svi ići na selo sanjkati se, a ne svi navrli na tu marmontovu like there's no tomorrow.
a na selu se isto mogu zadovoljavati potrebe.
mogli su svi ići na selo sanjkati se, a ne svi navrli na tu marmontovu like there's no tomorrow.
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
O Isuse ovo su izjave sluzbene osobe?!Silajn » wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo- ... 98071.aspx
Zla glupačo, centralna autobusna stanica ti je pod ledom. Da, tebi, saborska zastupnice i predsjednice gradskog vijeća. Di su ti nećaciiiiiiiiiiii?![]()
Istina, potpuna istina. Sad svi odjednom moraju u kazalište. Neka odu u Dicmo u kazalište, pička mu materina, ne moraju se svi po centru kurčit'.aryna » wrote:i ja se isto slažem s gospođom nevenkom. ne znam zašto svi splićani moraju hodati tom marmontovom i zašto misle da moraju ići na rivu. i šta katja kušec misli pod tim: "ljudi imaju potrebe". zar se te potrebe moraju zadovoljavati baš usred grada, na rivi?!
I ne mora se piti kava na Rivi. Neka pozovu nećaka, podruže se malo. Ako nećak nije hokejaš Medveščaka, neka pozovu susjede. Možda su oni trenirali hokej.
Gradski smetlari i vrtlari koje se proziva, imaju svoj posao i nije u redu očekivati od njih da čiste snijeg. Smetlari šilje grančice na metli za nadolazeću sezonu, a vrtlari peru čašice od jogurta za proljetnu sjetvu rajčice.
aryna » wrote:i ja se isto slažem s gospođom nevenkom. ne znam zašto svi splićani moraju hodati tom marmontovom i zašto misle da moraju ići na rivu. i šta katja kušec misli pod tim: "ljudi imaju potrebe". zar se te potrebe moraju zadovoljavati baš usred grada, na rivi?!
what she said
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ovo tek sad vidim.
Ne losi je taj mali
ne znam što vas toliko smeta u filmiću
pa nitko se nije rugao nikome.
iskreno, mislim da bi ljudima trebalo pokazati kako se čisti snijeg i led. zašto ne? ako netko u svom životu nikad nije vidio toliko snijega i leda, kako da zna kad se baca sol, šljunak, pepo, kad se baci vruće vode s tipsom, kako se lomi led po stepenicama..zašto je to pametovanje?
ako postoji škola plivanja, zašto ne i škola hoda po ledu?
pa nitko se nije rugao nikome.
iskreno, mislim da bi ljudima trebalo pokazati kako se čisti snijeg i led. zašto ne? ako netko u svom životu nikad nije vidio toliko snijega i leda, kako da zna kad se baca sol, šljunak, pepo, kad se baci vruće vode s tipsom, kako se lomi led po stepenicama..zašto je to pametovanje?
ako postoji škola plivanja, zašto ne i škola hoda po ledu?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Oli je teško bit pametniji od tandema Kerum-Bečić?MightyMe » wrote:Meni je šema kako su oni tako pametni gori
Pješčana » wrote:...ako postoji škola plivanja, zašto ne i škola hoda po ledu?
mislim da se to zove klizanje
moji su, kao i čitavo susjedstvo, izbacili kubik snijega s tavana gdje ga je nagurala bura
pa su to radili opet sutra jer ga je bura vratila
preksutra je, srećom, samo blokirala vrata
tako da mislim da im ne treba još i škola lopatanja
Ne čine se meni oni toliko glupi koliko nenačitani i neodgojeni(tj. odgojeni su, ali na način koji je bio popularan prije 100 g. i to iza brda).ElliQuinn » wrote: Oli je teško bit pametniji od tandema Kerum-Bečić?
-
- Information
-