Koliko su vam bivši slični?
Imaš sadašnjeg da ga spucaš pa da usporediš?rh4ps0dy » wrote:Ne mogu usporediti kad imam samo jednog bivšeg.
Bar privremeno, usporedbe radi
Happy Easter!
To je nemoguće na dva načina.Perzefona » wrote:Silno su međusobno različiti. Ne mogu se tješiti da je problem u tipu muškarca jer ni približno nisu slični. Bit će da je stvar u meni.
Prvi - praktično gledano da je stvar u tebi, barem jedan ne bi bio bivši nego bi bio, da to tako kažem - dobro pozicioniran.
Drugi - nisu toliko različiti koliko misliš.
Happy Easter!
Fizički nitko s nikim nije bio sličan.
Psihički - kratkotrajne ne brojim jer se nismo stigli upoznati, nemam pojma što ih povezuje; za dugotrajne - nije neki reprezentativan broj, a nisam ni ja tako stara da ih je moglo bit masu, ali gledajuć sad, sličnost im je jedino u tome što sam mislila da imaju ono što mi je tada trebalo.
Psihički - kratkotrajne ne brojim jer se nismo stigli upoznati, nemam pojma što ih povezuje; za dugotrajne - nije neki reprezentativan broj, a nisam ni ja tako stara da ih je moglo bit masu, ali gledajuć sad, sličnost im je jedino u tome što sam mislila da imaju ono što mi je tada trebalo.
Svi koji su mi bili najdraži su bili ili matematičari, ili ferovci, ili fizičari.
Nekad mislim da bih u prostoriji sa sto ljudi koje ne poznajem izvukla jedinog matematičara i svu trojicu ferovaca i pričala jedino s njima. Imam geek detektor

Nekad mislim da bih u prostoriji sa sto ljudi koje ne poznajem izvukla jedinog matematičara i svu trojicu ferovaca i pričala jedino s njima. Imam geek detektor
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
to ti nije nužno super.ElliQuinn » wrote:Moji bivši, iz dužih veza i nisu previše slični. Sve ne mogu vjerovati, ali izgleda da sam učila iz svojih grešaka.
moja poznanica se razvela od tipa koji ju nije jebao, gledao, razgovarao s njom ni primjećivao ju. sad ima super dečka, potpuno drugačijeg od bivšeg. bolesnog ljubomornog posesivca koji ju samo gleda, ispituje, razgovara s njom i samo s njom, pri čemu i ona smije gledat i razgovarat i družiti se samo s njim. ali ajd, bar ima seksa.
Nek(v)arljiva.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Zahtjevni i razmaženi?Margarita » wrote:Ja se za svakog udam, ili bar godinama živimo zajedno. A u takvim okolnostima su svi slični.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Pa znanstvenici vele da se mozgovi sinkroniziraju, da oni koji su u vezi počinju razmišljati slično, da s vremenom sve više nalikuju jedno na drugo. Kao ono sa psom i gazdom, otprilike ista stvar. 
Potpisi su za budale.
… i, vrlo vjerojatno, zalutalog lingvista.jevgenija » wrote:Svi koji su mi bili najdraži su bili ili matematičari, ili ferovci, ili fizičari.
Nekad mislim da bih u prostoriji sa sto ljudi koje ne poznajem izvukla jedinog matematičara i svu trojicu ferovaca
E jebi ga. Bivsi su bili vrlo slicni. Posve nenamjerno.
Imaju ista zanimanja, zadnjih pun kufer godina su svi bili stranci, to opet slucajno, dakle sluzbeni nam je bio engleski dok nisam ja naucila njihovo a oni moje.
Znaci bilo je raj dok nismo ovo zadnje savladali, prije se bilo teze posvadjati.
I svi su bili tamnokosi cak i onaj gdje vecina iz njegove zemlje jest sve samo ne tamnokosa.
A uvijek sam si zeljela jednog tipicnog nordijca.
I svi su pametni i lumeni i imaju malo zescu dijagnozu. To ide u paketu, jebi ga.
I imali su vrlo politicki nekorektan smisao za humor.
I ni jedan se nije znao posteno obuci, to smo rijesili.
I vidim da nadalje traze samo Balkanke
dakle mogla sam ih i zesce sjebati.
Imaju ista zanimanja, zadnjih pun kufer godina su svi bili stranci, to opet slucajno, dakle sluzbeni nam je bio engleski dok nisam ja naucila njihovo a oni moje.
Znaci bilo je raj dok nismo ovo zadnje savladali, prije se bilo teze posvadjati.
I svi su bili tamnokosi cak i onaj gdje vecina iz njegove zemlje jest sve samo ne tamnokosa.
A uvijek sam si zeljela jednog tipicnog nordijca.
I svi su pametni i lumeni i imaju malo zescu dijagnozu. To ide u paketu, jebi ga.
I imali su vrlo politicki nekorektan smisao za humor.
I ni jedan se nije znao posteno obuci, to smo rijesili.
I vidim da nadalje traze samo Balkanke
To je i moj bivsi (muz) vjerovao. Uvijek se cudio sto ja ne znam nesto iz njegove struke. Jer da nocu dok mi spavamo to sve protice iznad nasih glava. Samo je onda zivo cudo da nije znao nikad koja torbica mi je potrebna.Hekatonhir wrote:Pa znanstvenici vele da se mozgovi sinkroniziraju, da oni koji su u vezi počinju razmišljati slično, da s vremenom sve više nalikuju jedno na drugo. Kao ono sa psom i gazdom, otprilike ista stvar.
-
- Information
-