Najcesce se tako i srecu, kakav ti je bio porod? Kako si nakon poroda? Porodjaj bih mozda upotrijebila sluzbeno ali ne u razgovoru s prijateljicom.Pješčana » wrote: ozbiljno? meni su te dvije riječi istoznačnice![]()
...ona ide na porod...
..porod je u tijeku..
Severinin porod
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Porod je razgovorno. Isto kao i kupovina. Ljudi ne znaju da je kupnja čin kupovanja, a kupovina ono što je kupljeno. Špeceraj, primjerice.
Potpisi su za budale.
jeste se našli pravit pametni, i to gdje - na temi o sevki?!
a šta, ti si se sjetio da je sevka boginja? (vidi slučaj vargec).Hekatonhir » wrote:Ne. Kada Herakla nazivaju "porodom božanskim", to je stalna perifraza koja označava da je on sin boga. A kako je u ovom slučaju Zeus njegov otac, a on roditi ne može - doduše, može mu kćerka iskočiti iz glave, ali maternicu nema- to se odnosi na dijete. Oduvijek.
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Pa nije li? Učinila je više za hrvatsku desnicu od bilo kojeg junaka ili božanstva. 
Potpisi su za budale.
zalud sve to sada kad je dala zrbinu.Hekatonhir » wrote:Pa nije li? Učinila je više za hrvatsku desnicu od bilo kojeg junaka ili božanstva.
možda bi dala tadiću da je slobodan čovek (baka mi je govorila da oženjen muškarac za poštenu ženu mora bit mrtav muškarac... ili ako ne baš mrtav nešto slično, ne sjećam se).vrrrlet » wrote:
Ti nebi dala Srbinu da po tebe dođe avajonom? I kaže ti: maco... mijauuu.
dala bi mu i bez avijona. s njim bi se na pol sata-sat povijesno zaboravila.
može i duže, ako bi mogo.
Srećom, nisi poštena žena.aryna » wrote:
možda bi dala tadiću da je slobodan čovek (baka mi je govorila da oženjen muškarac za poštenu ženu mora bit mrtav muškarac... ili ako ne baš mrtav nešto slično, ne sjećam se).
dala bi mu i bez avijona. s njim bi se na pol sata-sat povijesno zaboravila.
može i duže, ako bi mogo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Aha, as ti gospe to mora da je ljubav onda.Zekoslawa » wrote: Prašče! Arčiprašče!
To je bračno dite. Prvo je vozio avion, pa joj svirao gitaru, pa je uprosio, pa tek onda načinio Marka Aleksandra. To je bilo sve po PS-u. Taj si dio mogao znati, ne možeš biti baš toliko neupućen.
Ljubo dere kalopere, ne der, me der... sjedi vezir ode...
Ja usadim žutu krušku vaj kupina suvo drvo...
Livere, Travere
Livere, Travere
ne triba ti srićo sljepoća da odeš u manastir.
Livere, Travere
Livere, Travere
ne mogu, snijeg volim al mi lopata teška...A oš me ti poučit ljubavi?aryna » wrote: nisi ti ništa skužio.
idi čisti snijeg, primi se lopate. nisi ti za te ljubavne stvari.
Livere, Travere
Livere, Travere
pa otkopaj me. za ljubav svearyna » wrote: ne mogu te ovako zakopanog.
Livere, Travere
Livere, Travere
Zekoslawa » wrote: Prašče! Arčiprašče!
To je bračno dite. Prvo je vozio avion, pa joj svirao gitaru, pa je uprosio, pa tek onda načinio Marka Aleksandra. To je bilo sve po PS-u. Taj si dio mogao znati, ne možeš biti baš toliko neupućen.
Sve si lijepo navela redom, kak se šika. Ali nisi nigdje spomenula svadbu. Pa kako je onda dijete bračno? Ja mislim da je fačuk.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
jesam ja.
Livere, Travere
Livere, Travere
Severina me potakla da i ostanem trudna,,, ALI jako sam pogrijesila i udata sam za hrvata.
Sto mi je ciniti ako mu rodim Sina (veliko S je zato jer tim slovom pocinje i Njeno ime),,,, biti ekstremna i dati mu dva hrvatska imena ili probati ponistiti njegovo hrvatstvo dajuci Sinu dva srpska imena?!?
Sta daaa radim,,,,, pomozite?

Sto mi je ciniti ako mu rodim Sina (veliko S je zato jer tim slovom pocinje i Njeno ime),,,, biti ekstremna i dati mu dva hrvatska imena ili probati ponistiti njegovo hrvatstvo dajuci Sinu dva srpska imena?!?
The planet is fine. The people are fucked.
eususe..sabaa » wrote:Severina me potakla da i ostanem trudna,,, ALI jako sam pogrijesila i udata sam za hrvata.
pitaj Nju
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ne mogu Ju uznemiravati u ovako delikatno stanju.
I tipujem na petak, tako da Milanu ne pokvari radni tjedan.
The planet is fine. The people are fucked.
-
- Information
-