Nisam ih nikad voljela, ni kad sam bila klinka.
Eventualno, ako netko u smjesu nariba jabuke i ako su filane Nutelom, mogu pojesti jednu, maksimalno dvije.
Ajmeeee! Pa, kaj mi to radite a tim palačinkama??? Jeste vi pri sebi??ombia » wrote:Ja tih obicnih mogu pojesti tone.Jer su nemasne, tanke kao papir. Mogu i same.
Ili samo posipam sa limunovim secerom.
Zarolam, poslazem na tanjur, casa ledenog mlijeka i raj.

Opet ona posipa...ombia » wrote:Ja tih obicnih mogu pojesti tone.Jer su nemasne, tanke kao papir. Mogu i same.
Ili samo posipam sa limunovim secerom.
Zarolam, poslazem na tanjur, casa ledenog mlijeka i raj.
Hvala!judolino » wrote: Sjajna ideja!
Premda ja ne vidim nikakav smisao u vrhnju za kuhanje, ja bih stavio obično, po mogućnosti domaće.
U tom slučaju, sve pet!klonka » wrote: Hvala!
Ideja je bila da se ne ide u dućan nego radi s namirnicama koje imamo doma, a domaće je vrhnje bilo pojedeno, kao i svi meki sirevi koje bih inače vjerojatno zamiješala sa špinatom. Ovo za kuhanje inače baš ne koristim jer mi je premasno i preteško, ali uvijek imam jedan tetrapak negdje po kući baš za slučaj da treba napraviti nešto na brzinu, a dućan ne radi.
Nisam nikad ni cula za to, al' super zvuci i izgleda.ombia » wrote:Jel tko spremao ovo?
http://www.coolinarika.com/recept/pametni-kolac/
Pametan kolac ah privukao mejednostavnoscu pripreme. Primila me volja za pecenjem, pa listam sto bih mogla i koje sastojke vec imam doma.
I to isto u tavi, samo gušća smjesa? (Nemam pojma što su američke palačinje, ovo što si opisala, ako sam dobro shvatila, zvuči kao... palačonjak.Morticia » wrote:Da, ide prašak za pecivo.
Brašno, mlijeko, jaje, malo soli i šećera, prašak za pecivo, vanili šećer, rastopljen maslac.
Odlične su, mi kući ih volimo sto puta više od običnih, a prednost im je i to što su tristo puta brže gotove (jer se peku debele, tako da prije potrošiš smjesu![]()
).
Možeš ih mazati ili preliti bilo čime, ja kombiniram od Nutele (ali ne za malu) ili pekmeza sa svježim sirom do skute i meda.
ke?judolino » wrote:...na zejtin?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 8 guests