Smijem se cijelo jutro.
Zvjezdana prašina i niske strasti
One ne razgovaraju, molit ću lijepo. A Mijica kao zaslužna umjetnica ima i gradski stan u Nodilovoj.
Ali poza, poza je vrhunska. Cigareta, kava, LV torbica, bunda, Sumrak saga i longeta preko hulahopke.
gonj špadi
zato što ljubav više ne stanuje ovdje.dejzi » wrote:A zašto ju ne pušta u stan?
zato što se sevka porodila.Almost Rosey » wrote:A zašto je to vijest?
mia je iz vile na tuškancu izletila sa šancovim okovratnikom, a iz stana u masarykovoj s longetom na nozi.Moment » wrote: Ova uznemirujuća vijest je ka da nam je netko ...ne znam... ošamario terezu kesoviju.
mnogo, bre, nasilja.
drugi pošteni ljudi se lome na skijanju ili bar hodajući po marmontovoj.
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
ovo s begovickom mi je bas zalosno. lesinari imaju cijele fotogalerije, ''napaceni narod'' se nasladjuje, a ova na mahove pozira kao da, eto, sjedi u slasticarni.
jos ti zastitari, jeste vidjeli onog s irokezom... izgleda kao netko kome u radnoj knjizici pise ''ovlasteni razbijac''.
ono sto mi je smijesno je njezin ten. izgleda mi kao da spava u solariju, a ne na hodniku.
ono sto mi je smijesno je njezin ten. izgleda mi kao da spava u solariju, a ne na hodniku.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
pa nije to lešinarstvo. ona ih je sama zvala da posvjedoče napravdi.Morticia » wrote:Iako mi se inače gadi novinarsko lešinarstvo ove mi nije ni najmanje žao, stvarno.
Nek(v)arljiva.
ne zbog solidarnosti, nego zbog nekretnina...Dinja » wrote:Maja , naravno, lena iz solidarnosti čeka na hodniku sa mamom ili ?
(znaš kak ti je to u politici, organiziranom kriminalu, pa očito i u 'ljubavi' u zadnje vrijeme: potraži gdje je lova, to je ključ svega).
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
Boris Novković se razvodi. Izgleda da se zaljubio u mladu slikaricu.
http://hot.net.hr/zvijezde/zvjezdarnica ... imo?pos=n1
http://hot.net.hr/zvijezde/zvjezdarnica ... imo?pos=n1
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-