Ti da nisi debeo? Nish se ne seksas i stalno visis pred ekranom. Daj farbaj nekog drugoga.judolino » wrote:Ombia, a jel možeš objasniti kaj je to LCHF dan nama koji nismo debeli?
Što kuhate? (recepti i sličke poželjni)
ja bih ti rado pomogla, ali ne znam
eventualno da izdubiš sredinu, napuniš ju mješavinom faširanog, začina i ajjeta i staviš peći kao mini obroke u tepsiju
eventualno da izdubiš sredinu, napuniš ju mješavinom faširanog, začina i ajjeta i staviš peći kao mini obroke u tepsiju
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Tako sam nekako i mislila. Samo bez ajjetaPješčana » wrote:ja bih ti rado pomogla, ali ne znam![]()
To ću sutra. Danas su djeca naručila lazanje. Samo što jedan hoće s tunjevinom i kukuruzom, a drugi s mesom, pa ću opet raditi pola-pola.
ja je ta
ja sam ovo ljeto tako punila tikvice, one dugačke. nisam stavljala ajje
ali su mi rekli da je ajje dobro jer drži sve na okupu.
uglavnom, ja sam u faširano ubacila začine, zdinstala s paradajzom i onda napunila. meni je bilo prefino
ja sam ovo ljeto tako punila tikvice, one dugačke. nisam stavljala ajje
uglavnom, ja sam u faširano ubacila začine, zdinstala s paradajzom i onda napunila. meni je bilo prefino
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Da sad padne dobra kiša bilo bi ih za desetak dana bar za fritaju. Uvijek ih bude oko rođendana mog starijeg. A, ništa, ove godine će malo kasniti.Morticia » wrote:Da nisi malo požurila sa šparogama?
Mislim, znam da je proljetno vrijeme, al' jučer je završio 02. mjesec.
Moja je stara među punjene paprike znala staviti i pokoju punjenu tikvicu. Odlična fora, inače bezukusna tikvica poprimi aromu po paprici.
Ne znam kako je kod vas, ali kod nas u uljuđenoj, kontinentalnoj Europi kupovni fuži koštaju ko da su od zlata. Sve kak je zajebancija, fakat ih se isplati raditi doma.Morticia » wrote:Mi danas klopamo gulaš s fužima (kupovnim, nažalost).
što?judolino » wrote:Moja je stara među punjene paprike znala staviti i pokoju punjenu tikvicu. Odlična fora, inače bezukusna tikvica poprimi aromu po tikvici.
Još mi teleći mozak nije poprimio aromu po kavi. Radim na tome...
Istina, skupi su, ali nije mi toliko do cijene koliko mi se ne mogu uspoređivati s domaćima po okusu.judolino » wrote: Ne znam kako je kod vas, ali kod nas u uljuđenoj, kontinentalnoj Europi kupovni fuži koštaju ko da su od zlata. Sve kak je zajebancija, fakat ih se isplati raditi doma.
Ne znam ih raditi, recept je umro s nonom.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ne pretjeruj. Svaka je nona radila po svome, a svima su fuži dobro ispali.Morticia » wrote:
Istina, skupi su, ali nije mi toliko do cijene koliko mi se ne mogu uspoređivati s domaćima po okusu.
Ne znam ih raditi, recept je umro s nonom.
Nađi nekakv recept i piči! Pa valjda ćeš usavršiti fuže dok ne postaneš baba!
Ma znam ja to sve, al' lijena sam.
Pogotovo ovako preko tjedna, kad dođem doma u 5 popodne.

Jednom ću možda i pokušati, ustvari najvjerojatnije, jer sam veliki ljubitelj tjestenine, al' taj dan nije danas.
Pogotovo ovako preko tjedna, kad dođem doma u 5 popodne.
Jednom ću možda i pokušati, ustvari najvjerojatnije, jer sam veliki ljubitelj tjestenine, al' taj dan nije danas.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Evo, još malo pa vikend. Ajd napravi fuže, a napravit ćemo ih i Leteća i ja, pa ćemo usporediti iskustva. Može?Morticia » wrote:Ma znam ja to sve, al' lijena sam.![]()
Pogotovo ovako preko tjedna, kad dođem doma u 5 popodne.![]()
Ti stalno pises za sebe da si lijena, ali nisi uopce.Morticia » wrote:Ma znam ja to sve, al' lijena sam.![]()
Pogotovo ovako preko tjedna, kad dođem doma u 5 popodne.![]()
Dizes se svako jutro ful rano, ides na posao, vikendom se isto dizes rano, kuhas, peces, imas malo dijete, ono nisi lijena.
Ima lijenih ovdje ali to nisi ti.
-
- Information
-