Lak za nokte
-
Almost Rosey
Ma moram je samo uvjeriti da joj se ne sviđa 
- Beta ženka
Ne dâ mi se otvarati temu o njezi noktiju i ruku - već zadnja 2-3 tjedna mi se nokti listaju i pucaju, morala sam ih potkratiti do mesa (svaka čast onima koji izgrizu nokte do maksimuma, ja se ježim na dodir svega i svačega
), ali i dalje bi se pri vrhu raslojavali, i to do ispod razine do koje se inače reže...
Kupila sam od essence neki lak koji štiti od listanja i pucanja, ali još je rano da išta djeluje. I zaboravih kupiti pivski kvasac da "iznutra" vitaminom B liječim ovakve boljke.
Nije valjda da mi je to od onog Afroditinog gela protiv kožicu oko noktiju,
još u kombinaciji sa zaboravljivosti jer nisam redovito trackala ruke kremom? Ili je samo ovo drugo...
Ima li još nešto čime se može ubrzati oporavak noktiju i spriječiti listanje i pucanje? Nokti su mi očaj živi.
Nije valjda da mi je to od onog Afroditinog gela protiv kožicu oko noktiju,
Ima li još nešto čime se može ubrzati oporavak noktiju i spriječiti listanje i pucanje? Nokti su mi očaj živi.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
Sad bi Gazda pao u nesvijest. 
Bez uvrede, meni ta boja izgleda kao uljana boja za zidove u bolnicama...
Bez uvrede, meni ta boja izgleda kao uljana boja za zidove u bolnicama...
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Da, super je. Inače, oduševljena sam Bourjois lakovima. Fakat traju, predivno se mažu i lako skidaju (ne ostaju nokti žuti, niti plavi, odnosno kakve je već boje lak).
- Maleficent
Bourjois su dobri, ali ja sam nedavno otkrila nešto još bolje. Anny!
Lijepo se mažu, dugo traju i pamet ti stane od spektra boja.
http://www.anny-cosmetic.com/colors_id_19_1.html
Ima super boje. Koja je cijena i di ima toga za kupit.Maleficent » wrote:Bourjois su dobri, ali ja sam nedavno otkrila nešto još bolje. Anny!![]()
Evo ja upravo nalakirah ovakav neki (moj je sh-e, ali nemrem ga guglat):

- Maleficent
Puno mi je to. Ovaj Bourjois je 50 kuna, a i to je puno.Maleficent » wrote:
70 kn, u Irisu i Douglasu.
To treba uvalit ljudima da kupuju za rođendane
- Maleficent
Ne volim reklamirat, ali zbilja je dobar. A i boje...BoDerek » wrote: Puno mi je to. Ovaj Bourjois je 50 kuna, a i to je puno.
To treba uvalit ljudima da kupuju za rođendane
Ja sam prvog dobila za poklon, a drugog sam si morala kupit.
- Maleficent
Kad smo već kod lakova, mogli bi prijaviti i one koji nisu dobri. Razočarao me Max Factor i Loreal.
Pupin sam probala prozirni i dosta dugo traje.
Pupin sam probala prozirni i dosta dugo traje.
Išla sam opet gledat boje. Baš su super.Maleficent » wrote:
Ne volim reklamirat, ali zbilja je dobar. A i boje...![]()
Ja sam prvog dobila za poklon, a drugog sam si morala kupit.Sad izbjegavam dućan jer se ne mogu otet napasti da spiskam lovu na to.
Ja bih: prva stranica, prvi red, treći i zadnji slijeva. Varijanta boje vine, ljubičaste....
Koju ti imaš boju?
Ima predivnih pastelnih boja, al nekako mislim da mi te ne bi stajale.
- Maleficent
Ma ne znaš koji je ljepši!BoDerek » wrote: Išla sam opet gledat boje. Baš su super.
Ja bih: prva stranica, prvi red, treći i zadnji slijeva. Varijanta boje vine, ljubičaste....
Koju ti imaš boju?
Ima predivnih pastelnih boja, al nekako mislim da mi te ne bi stajale.
Obrati pažnju na tamnoljubičaste u zadnjem redu prve stranice.
Ja imam iz drugog reda, sredina, prva stranica, Silent (tu izgleda nekak ciklamasti, ali zapravo je tamnocrveni) i sad sam si za proljeće kupila pastelni, druga strana, prvi red, zadnji u nizu, Paris in love.
-
- Information
-