To je ok.Morticia » wrote:Ja na svom ne mogu, moram lagano stajati na prstima dok nisam u pokretu.
To ok?
Od danas počinjem! (topić potpore, ali i noge u dupe)
Ne bas.karambol » wrote:
Ti živiš u nekoj vrlo pobožnoj zemlji...Moja smetala ne pogledaju u nebo nego mi s neba skidaju sve stanovnike i nadnaravna bića...
Jer sam ih upravo omeo u rađanju takve genijalne ideje koja je isparila zbog moje zvonjave.
Nego su toliko tupi da pomisle da zvuk dolazi bas odozgora.
treba vam ovakva truba
http://www.kupindo.com/Dodatna-oprema/9 ... -za-bicikl
znam nekog tko ju ima, i truba baš tako
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
O, ako ti je na ruti šetnica ili staza koju koriste štićenici obližnjeg staračkog doma dovodiš se u opasnost da te neko potegne štapom u prolazu, a opet, ako je nemaš...neće te uvijek čuti pa si opet nagrabao zbog opasnosti od kolizije s dedom ili bakom u slalomu...Pješčana » wrote:treba vam ovakva truba![]()
je, stav'la ju ja na temi o kupnji bacikla. 
inace, pjescana, ako uguglas ''bicycle horn'' ili ''vintage horn'' i slicno, otvorit ce ti se i neke slike koje nisu velicine wallpapera.

edit: a fak, sad si mi pokvarila veselje.
inace, pjescana, ako uguglas ''bicycle horn'' ili ''vintage horn'' i slicno, otvorit ce ti se i neke slike koje nisu velicine wallpapera.
edit: a fak, sad si mi pokvarila veselje.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
dobro, čučnjeve i istezanja i inače radim, ali otpuhala sam prašinu s čičkavih bučica
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ma daj, molim te, ja pišem o kupovini bicikla. ti ga kupiš
do ljeta ćeš imati kondiciju i bitnije, kičmi će pasati.
ja si razmišljam o nasipu, ali ne znam koliko je pametno po ovim temperaturama krenuti na nasip
do ljeta ćeš imati kondiciju i bitnije, kičmi će pasati.
ja si razmišljam o nasipu, ali ne znam koliko je pametno po ovim temperaturama krenuti na nasip
danas odvezla isto. opet prca isti ligament, javio mi se na istom mjestu kao jucer.
jeb'o ga vrag.
a nista, sutra opet.
a nista, sutra opet.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
A jel' te boli gus'ca?*jezebel* » wrote:danas odvezla isto. opet prca isti ligament, javio mi se na istom mjestu kao jucer.jeb'o ga vrag.
a nista, sutra opet.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Samo da prijavim.
Nažalost, još uvijek nisam biciklirala, ali sam radila 15 minuta vježbe istezanja, 20 čučnjeva, 20 falših trbušnjaka (onih koje jedine smijem) i 5 ženskih sklekova.

Nažalost, još uvijek nisam biciklirala, ali sam radila 15 minuta vježbe istezanja, 20 čučnjeva, 20 falših trbušnjaka (onih koje jedine smijem) i 5 ženskih sklekova.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Kakvi su to falsi?Morticia » wrote:Samo da prijavim.
Nažalost, još uvijek nisam biciklirala, ali sam radila 15 minuta vježbe istezanja, 20 čučnjeva, 20 falših trbušnjaka (onih koje jedine smijem) i 5 ženskih sklekova.![]()
Takve i ja radim, nisam znala da su falsi.Morticia » wrote:A oni kad ne dižeš cijeli trup nego samo dio, ramena, glavu i gornji dio leđa i pritom napinješ trbušne mišiće.
-
- Information
-