Gledate li ih? Pratite? volite, mrzite?
Sad kreće nekoliko novih. Upravo sam pročitala članak da će se emitirati reality šuo Kardashian klana.
Reality showovi
Ne gledam, gledala sam HTZ jednu godinu, nešto malo prvog Big Brothera i to je to
Znam o događanjima koliko piše po portalima. Mislim pogledati malo Survivor, slike su obećavajuće
Ako je koncept nešto kao Najteže preživljavanje (Bear Grylls) moglo bi mi se svidjeti 
Ne gledam naše. Ne želim zvučati ko prepotentno govno, ali stvarno ne mogu očima vidjet te naše tupe zvjezdice i novinare i medije i sve 
Moj guilty pleasure su Kardashiani i njih gledam s interneta
Pregrozni su.
Kad sam doma, onda gledam i glupaste reprize na E!
Ima super šovova za odmorit mozak dok ležiš ko krava na dvosjedu
Moj guilty pleasure su Kardashiani i njih gledam s interneta
Kad sam doma, onda gledam i glupaste reprize na E!
Ima super šovova za odmorit mozak dok ležiš ko krava na dvosjedu
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
- Maleficent
Ljupaf je na selu. 
Pratila sam BB uvijek, malo nešto i zadnju Farmu te Masterchefa.
Pratila sam BB uvijek, malo nešto i zadnju Farmu te Masterchefa.
Nekako ne nalazim zadovoljstva u gledanju kako nezanimljivi likovi nezanimljivo žive. Možda bih gledao da su prizori seksa eksplicitni, a sudionici zgodni, ili da unutra potrpaju preduhovite likove koji se dobro zajebavaju, ali zaista ne vidim smisla u gledanju ove duhovne tuge.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Da.vrrrlet » wrote:Nekako ne nalazim zadovoljstva u gledanju kako nezanimljivi likovi nezanimljivo žive. Možda bih gledao da su prizori seksa eksplicitni, a sudionici zgodni, ili da unutra potrpaju preduhovite likove koji se dobro zajebavaju, ali zaista ne vidim smisla u gledanju ove duhovne tuge.
jedam moj frend je rekao kako bi vjerovatno žlicom iskopao tunel da izaće iznekog realitija da su ga silom tamo smjestili , koliko su ljudi dosadnivrrrlet » wrote:.. ili da unutra potrpaju preduhovite likove koji se dobro zajebavaju, ..
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Nisam gledala niti jedan, ikad. Ne mogu zamisliti nešto dosadnije i gdjegod izopačenije od toga za vrtjeti na malim ekranima.Pješčana » wrote:Gledate li ih? Pratite? volite, mrzite?
Sad kreće nekoliko novih. Upravo sam pročitala članak da će se emitirati reality šuo Kardashian klana.
(Serem za ovo "malim", imam ogromnu plazmu.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Slažem se, i ja bih gledao da ima seksa ili krvi. Nek dozvole da eksplicitno orgijaju ili se kolju sjekirama, i upalit ću TV!vrrrlet » wrote:Nekako ne nalazim zadovoljstva u gledanju kako nezanimljivi likovi nezanimljivo žive. Možda bih gledao da su prizori seksa eksplicitni, a sudionici zgodni, ili da unutra potrpaju preduhovite likove koji se dobro zajebavaju, ali zaista ne vidim smisla u gledanju ove duhovne tuge.
Biti i mniti svemiropolisno
Jedini rialiti šou koji sam pratio bio je Malnarova Noćna mora. Znao sam se i napiti gledajući te careve, bolji potez nego da sam otišao u gostionu, a ekipa za cugu je bila prva liga! 
-
- Information
-