Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
Meni uopće nije predvidljiv. Glupo Šesto čulo mi je bilo predvidljivo i kad sam na pola filma skopčala da je Brus mrtav (kontam da ovo nije spoiler jer nema osobe koja to ne zna), ostatak mi je bio nevjerojatno dosadan. A i da je predvidljiv, nije bitno, odnosno, nije toliki spoiler kao sa sličnim filmovima jer [spoiler]ti ona njegova zadnja rečenica ne da mislit "je li na kraju stvarnost ovakva ili ona" nego daje njemu mogućnost da odabere način na koji će je percipirati.[/spoiler] I to mi je prejebeno.
gonj špadi
Ja Šesto čulo nisam prokužila sve do kraja, ali sam zato već nakon prve scene znala tko je Keyser Soze.klonka » wrote:Meni uopće nije predvidljiv. Glupo Šesto čulo mi je bilo predvidljivo i kad sam na pola filma skopčala da je Brus mrtav (kontam da ovo nije spoiler jer nema osobe koja to ne zna), ostatak mi je bio nevjerojatno dosadan.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Da na sve.Herp » wrote:
Mislim da si ga krivo ubrala. On na mene nije ostavio dojam kasapljenjem, kao što nisu ni drugi horori prije njega, jer sam mrtva-hladna i beskonačno neosjetljiva na krv, rezanje i tome slično.
(Jednom sam nosila na rukama dvometarsku zmiju čija krv je šikljala, a iznutrice se prosipale po mom licu, rukama i bijeloj majici, nosila sam je i plakala jer je nisam mogla spasiti. Vjerujem da sam izgledala kao prizor iz horora.)
Mene je Hostel šokirao spoznajom da negdje, nekad zbilja postoje ljudi koji će platiti malo bogatstvo za to da mogu beskonačno mučiti i ubiti mladog, nedužnog čovjeka. E, to mi je bio scary moment.
meni je frend upao u stan dok smo gledali Šesto čulo i reko na vratima :jebamupasmater:Herp » wrote:
Ja Šesto čulo nisam prokužila sve do kraja, ali sam zato već nakon prve scene znala tko je Keyser Soze.
ali! ja sam u kinu skužila što se događa u Zaseoku!
s druge strane, nikako nisam kužila što se događa u The Others, a bilo nas je sveukupno 6 u kinu, a znala sam da se ne događa nešto dobro
inače, the Others mi je odličan film
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ja kad sam gledo Ranba Dva odma sam znao na poćetki filma da če on pobit sve one zločeste i vratit se sam. I bijo sam u pravu!
Ja sam gledala film sa Čak Norisom i rekla sam dećku da ako Čak Noris preživi, idemo van večeras, a ako ne, ostajemo doma.judolino » wrote:Ja kad sam gledo Ranba Dva odma sam znao na poćetki filma da če on pobit sve one zločeste i vratit se sam. I bijo sam u pravu!
I tako smo došli u Jabuku u 3 ujuro.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Terri (2011)
Priča o pretilom dečku koji nema roditelje i njegovom suživotu s bolesnim ujakom.
Prati se njegova početna asocijalnost, ali na kraju uz pomoć razgovora s ravnateljem ostvari neka prijateljstva s možda još čudnijim osobama od njega samog.
Preporuka!
Priča o pretilom dečku koji nema roditelje i njegovom suživotu s bolesnim ujakom.
Prati se njegova početna asocijalnost, ali na kraju uz pomoć razgovora s ravnateljem ostvari neka prijateljstva s možda još čudnijim osobama od njega samog.
Preporuka!
Zamišljam scenu u kinu:Herp » wrote:
Ja sam gledala film sa Čak Norisom i rekla sam dećku da ako Čak Noris preživi, idemo van večeras, a ako ne, ostajemo doma.
I tako smo došli u Jabuku u 3 ujuro.
- Mala, oš dat pićke ak Ćak Noris preživi?
meni je film samo eho knjige, premaz. jako me razočarao. odnosi među likovima potpuno su nerazumljivi onom tko nije čitao knjigu
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
i ja sam uzivala, s tim da sam ga gledala u kinu.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Možda. Ne znam. Teško mi se uživjeti u ulogu nekoga tko nije čitao knjigu. Ja sam knjigu čitao davno i jako sam se malo detalja sjećao. Ali razumijem Le Carreov svijet. I uživam u filmu. Još ću ga gledati.blaze » wrote: meni je film samo eho knjige, premaz. jako me razočarao. odnosi među likovima potpuno su nerazumljivi onom tko nije čitao knjigu
Killer elite
Bezveze. Gledala sam jer mi se nije dalo učiti, a i naslov me podsjetio na nedavno gledanu Tropu de elite. Ali stvarno ne preferiram akcije, možda nekome tko gleda taj žanr ovo nije loše.
Najbolji dio [spoiler]kad autobus opiči jednog od elitnih ubojica.[/spoiler] Nisam očekivala.
Bezveze. Gledala sam jer mi se nije dalo učiti, a i naslov me podsjetio na nedavno gledanu Tropu de elite. Ali stvarno ne preferiram akcije, možda nekome tko gleda taj žanr ovo nije loše.
Najbolji dio [spoiler]kad autobus opiči jednog od elitnih ubojica.[/spoiler] Nisam očekivala.
Gledala sam ga doma i bio mi je odličan, pa sam povela prijateljice u kino svega nekoliko dana nakon prvog gledanja. Onda mi nije bio tako dobar. Šteta šta prvi put nisam gledala u kinu.*jezebel* wrote:
i ja sam uzivala, s tim da sam ga gledala u kinu.jedan od onih filmova koje pozelim pogledati jos jedanput, i to vec pri izlasku iz kinodvorane.
![]()
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
E tako i jaHerp » wrote:
Ja Šesto čulo nisam prokužila sve do kraja, ali sam zato već nakon prve scene znala tko je Keyser Soze.
Meni isto nije bio predvidiv. Zato mi se, zapravo, najviše i svidio. Najdraži dio filma mi je bio kad je film završio pa kad je krenula rasprava ko je šta skužioMorticia wrote:
I meni je odličan, ali pun klinac ljudi ga je popljuvalo.
Navodno im je predvidiv.
Meni nije bio, al' moguće da sam ja glupa, pa zato.![]()
![]()
Mislim da bih ga trebala pogledati ponovo, i da bi mi sad kad znam cijelu priču, film bio puno bolji.
Ja ga nisam gledala uopće jer su ga svi oko mene popljuvali, e sad baš hoćuMorticia » wrote:
I meni je odličan, ali pun klinac ljudi ga je popljuvalo.
Navodno im je predvidiv.
Meni nije bio, al' moguće da sam ja glupa, pa zato.![]()
Nije zadnje što sam pogledao, nego preporuka za one koji nisu. U petak na HTV 2 u 22.00
Spaliti nakon čitanja
Tko to ne pogleda, magarac je bio.
Burleska koja je, vjerujte mi, puno bliža istini nego što biste ikad pomislili. Urnebesna komedija, ali moj vam je savjet da ju gledate kao da je ozbiljni politički triler. Jer, ona to zapravo jest. Ma koliko vam to možda apsurdno zvučalo.
Braća Coen režiraju, glumačka ekipa je totalno zvjezdana (u najboljm mogućem smislu). Mislim, hej, gdje još u istom filmu možete gledati Georgea Clooneya i Frances McDormand??? Ili, recimo, Johna Malkovicha i Tildu Swinton??? Mislim, to je znanstveno nemoguće. I još odličan Brad Pitt kao privaga. A cijela ekipa vidljivo uživa snimajući... Rijetka poslastica.
Spaliti nakon čitanja
Tko to ne pogleda, magarac je bio.
Burleska koja je, vjerujte mi, puno bliža istini nego što biste ikad pomislili. Urnebesna komedija, ali moj vam je savjet da ju gledate kao da je ozbiljni politički triler. Jer, ona to zapravo jest. Ma koliko vam to možda apsurdno zvučalo.
Braća Coen režiraju, glumačka ekipa je totalno zvjezdana (u najboljm mogućem smislu). Mislim, hej, gdje još u istom filmu možete gledati Georgea Clooneya i Frances McDormand??? Ili, recimo, Johna Malkovicha i Tildu Swinton??? Mislim, to je znanstveno nemoguće. I još odličan Brad Pitt kao privaga. A cijela ekipa vidljivo uživa snimajući... Rijetka poslastica.
Još jedna preporuka, možda još jača nego za ovaj prethodni. Sad na HTV 1, dan kasnije, subota, 23.20:
Kriminalci na godišnjem odmoru
Totalni idiotizam pri odabiru naslova. Film se zapravo zove In Brugges. Događa se u predivnom Bruggesu koji, rekao bih, igra jednu od uloga. Ostale tri igraju (jedan bolji od drugoga) Colin Farrell, Brendan Gleeson i Ralph Fiennes.
Skroz neočekivan film, mali dragulj. Od tog filma dalje malog Farrella poštujem triput više nego prije. A druga dvojica, naravno, odlični. Odlični! Ma sve je u tom filmu prvoklasno; nemam mu ni mikroskopske zamjerke. Čak mu je i izvorni naslov zapravo odličan.
Hjoj, nemojte ga fulati. Bit će vam žao. Jako.
Kriminalci na godišnjem odmoru
Totalni idiotizam pri odabiru naslova. Film se zapravo zove In Brugges. Događa se u predivnom Bruggesu koji, rekao bih, igra jednu od uloga. Ostale tri igraju (jedan bolji od drugoga) Colin Farrell, Brendan Gleeson i Ralph Fiennes.
Skroz neočekivan film, mali dragulj. Od tog filma dalje malog Farrella poštujem triput više nego prije. A druga dvojica, naravno, odlični. Odlični! Ma sve je u tom filmu prvoklasno; nemam mu ni mikroskopske zamjerke. Čak mu je i izvorni naslov zapravo odličan.
Hjoj, nemojte ga fulati. Bit će vam žao. Jako.
Pogledala napokon A dangerous method - bio mi je vrlo dosadan 
Macho Freud mi se svidio (ok, mi je izbor glumca, s obzirom da Freuda nisam nikako zamišljala), i pussy od Junga također je dobar izbor - bio mi je zanimljiv odnos njih dvojice i njihova igra moći.
Keira mi je strašna, kako su nju samo odabrali
Ona njena glava i tjelešce
Zavrila sam u Wikipediju, da vidim ima li film neku stvarnu osnovu - onako, film je nastao iz trača
Macho Freud mi se svidio (ok, mi je izbor glumca, s obzirom da Freuda nisam nikako zamišljala), i pussy od Junga također je dobar izbor - bio mi je zanimljiv odnos njih dvojice i njihova igra moći.
Keira mi je strašna, kako su nju samo odabrali
Zavrila sam u Wikipediju, da vidim ima li film neku stvarnu osnovu - onako, film je nastao iz trača
Spaliti nakon čitanja definitivno treba pogledati.dejzi » wrote:Jučer sam vidjela najavu za ova dva filma i baš se pitala što se to događa da ima nešto ne samo gledljivo, već dobro na TV-u.![]()
Samo brate mili, ja nikako da upamtim kad je šta na tv, pa sam bila počela u mob zapisivati alarme za filmove i onda sam i to počela zaboravljati.
blue wrote:Pogledala napokon A dangerous method - bio mi je vrlo dosadan
Keira mi je strašna, kako su nju samo odabraliOna njena glava i tjelešce
![]()
Zavrila sam u Wikipediju, da vidim ima li film neku stvarnu osnovu - onako, film je nastao iz trača![]()
Izvrstan opis Keire, meni je isto prestrašna
No, ovako kako si opisala film, sad bih ga voljela pogledati, iako ti vjerujem da je dosadan.
Mislim, macho Freud, pičkica Jung i film nastao na traču, to moram vidjet
Meni je stvarno već pun kurac te filmske pedofilije i očerupanih vrapčića tip one jadne Portmanice.
Dajte mesa, pička li vam materina!
Sjeća li se itko koji je komad bila Anđa? A sad kroz haljinu istura nekakvu kosku, jebo je ćaća anoreksičnu!
Sjeća li se itko koji je komad bila Anđa? A sad kroz haljinu istura nekakvu kosku, jebo je ćaća anoreksičnu!
A ja jednostavno ne volim kada dječaci glume rasne pičke. Totalno sam demode.Melody » wrote:Anđa se fakat sva sasušila, iako mi se čini da još uvijek ima sise. A za Portmanicu nekako mislim da joj je to prirodno, ona ima tu dječačku građu, ko zna. Meni je kjut. Ali Keira
Eno je i Mira Furlan otišla u krasni kurac, a nekad su o njoj pisali pjesme. Evo jedne, premda se, nažalost, ne sjećam autora:
MOJA PRVA MASTURBACIJA
Mira Furlan
Mira Furlan
uh, uh, uh, uh
Mira Furlan
Mira Furlan
uh, uh, uh, uh...
Ma nisi demode, imaš pravo. No eto, branim Portmanicu jer ona, koliko se sjećam, nije glumila rasne pičke, a Keira jes'.
Plus još, Anđi ništa drugo ni ne preostaje nego glumit rasne pičke
Mada mislim da ljudi pretjeruju više s ruganjem Anđinom "novom" tijelu, možda žena ima problema sa zdravljem ili neku bolest, ono. :empat:
Nikad od mene pljuvačica
judolino » wrote:Meni je stvarno već pun kurac te filmske pedofilije i očerupanih vrapčića tip one jadne Portmanice.
A i za Andju isto, samo ima lubanju kao da je iz konc. logora izasla.
A e.A ja jednostavno ne volim kada dječaci glume rasne pičke.
Gdje sam ja ono stavljala slike Portmanice s manje sisa nego pubertirajuci dvanaestogodisnjak kako glumi bozicu seksa.
Il je tema izbrisana?
-
- Information
-