Da, to je koma.baja » wrote:
što me uistinu brine jest voda
prošla godina je bila sušna, urod prepolovljen, nekidan čitam da su u engleskoj već uveli restrikcije na zalijevanje vrtova, a tek je ožujak.... a kod nas vodom upravlja privatna prčija
Skužio/la sam da je svijet otišao u kurac kad...
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Nije problem sto je voda - najcesce ipak ne skroz u privatnim rukama nego u PP-partnerstvima, s razlicitim postotkom privatnog i javnog udjela.
Veci je problem kad je voda u drzavnim rukama i kad se nitko ne osjeca odgovoran za odrzavanje ili moderniziranje infrastrukture, a k tome drzava nema para. E to jest problem.
Karambol

Veci je problem kad je voda u drzavnim rukama i kad se nitko ne osjeca odgovoran za odrzavanje ili moderniziranje infrastrukture, a k tome drzava nema para. E to jest problem.
Karambol
ne mislim da je svijet otišao u kurac. mislim da je malo odletio na skali previše od optimalnog.
trebalo bi to poštelati.
netko je davno rekao da je svijet otišao u kurac kad je sex postao čist, a zrak prljav
trebalo bi to poštelati.
netko je davno rekao da je svijet otišao u kurac kad je sex postao čist, a zrak prljav
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
To je tradicionalno cendranje svake generacije. Nekad su to naše bake činile na kavi u dvorištu, djedovi u birtiji kod Štefeka, a mi to ovako online tumbamo...blue » wrote:Zašto mislite da je svijet otišao u kurac?![]()
Sad je gore u odnosu na što? Srednji vijek? Paleolitik? Renesansu?
Vašu mladost?
Rat u Abesiniji, vražja kutija s malim ljudima unutra...nekada, a danas, eto, tražimo svoje razloge...
Slobodno se pridruži...
Jebiga, da imam vremenski stroj trajno bi se nastanila u sedamdesetima i osamdesetima.blue » wrote:Zašto mislite da je svijet otišao u kurac?![]()
Sad je gore u odnosu na što? Srednji vijek? Paleolitik? Renesansu?
Vašu mladost?
Dajte mi avion, idem u Abesiniju!karambol » wrote:
To je tradicionalno cendranje svake generacije. Nekad su to naše bake činile na kavi u dvorištu, djedovi u birtiji kod Štefeka, a mi to ovako online tumbamo...
Rat u Abesiniji, vražja kutija s malim ljudima unutra...nekada, a danas, eto, tražimo svoje razloge...![]()
Slobodno se pridruži...
Svijet je otišao u kurac onog dana kad sam shvatio da darove ne nosi Mali Isus, nego mama i tata. Tada sam shvatio da ovo život možda i neće biti tako lako.
To je moja, subjektivna percepcija ukurčivanja svijeta. Možemo mi sad pričati kako djeca imaju mobitele pametnije od njihovih roditelja, s kojima provode više vremena, a mladež se ne diže u tramvaju, ali mladež se nije dizala u tramvaju ni prije tisuću godina.
Objektivno, svijet nije otišao ukurac, on je oduvijek bio u kurcu, štoviše, neki autori smatraju da je on sam kurac. Nije mi jasna uloga pičke, i gdje je uopće ona. Jer bez pičke, kurac smisla nema.
To je moja, subjektivna percepcija ukurčivanja svijeta. Možemo mi sad pričati kako djeca imaju mobitele pametnije od njihovih roditelja, s kojima provode više vremena, a mladež se ne diže u tramvaju, ali mladež se nije dizala u tramvaju ni prije tisuću godina.
Objektivno, svijet nije otišao ukurac, on je oduvijek bio u kurcu, štoviše, neki autori smatraju da je on sam kurac. Nije mi jasna uloga pičke, i gdje je uopće ona. Jer bez pičke, kurac smisla nema.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ona će doletjeti u obliku meteora s plamtećim vatrenim repom i orgazmički prodrmati muda i kitu ovog svijeta. Tako će sve dobiti smisao kao i onomad kad su veliki gmazovi ištrcnuti u atmosferu...vrrrlet » wrote:Objektivno, svijet nije otišao ukurac, on je oduvijek bio u kurcu, štoviše, neki autori smatraju da je on sam kurac. Nije mi jasna uloga pičke, i gdje je uopće ona. Jer bez pičke, kurac smisla nema.

Idi u pičku materinu! Jelda da sad život opet ima smisla, jelda, jelda....vrrrlet » wrote:Svijet je otišao u kurac onog dana kad sam shvatio da darove ne nosi Mali Isus, nego mama i tata. Tada sam shvatio da ovo život možda i neće biti tako lako.
A ovo s mladeži me opet podsjetilo na činjenicu da se mladeži više ne diže.
najveći je problem kad je formalno u državnim rukama, a upravljana privatnim interesimaombia » wrote: Veci je problem kad je voda u drzavnim rukama i kad se nitko ne osjeca odgovoran za odrzavanje ili moderniziranje infrastrukture, a k tome drzava nema para. E to jest problem.
jerbo para u vodnom gospodarstvu ima mnoštvo
što ona nije crna rupa?vrrrlet wrote:Objektivno, svijet nije otišao ukurac, on je oduvijek bio u kurcu, štoviše, neki autori smatraju da je on sam kurac. Nije mi jasna uloga pičke, i gdje je uopće ona. Jer bez pičke, kurac smisla nema.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Svijet je super.
Rijetko kad je bio bolji.
Dobro, aj, bio je onaj Uskrs kad sam smazala 3 Milke s keksima i šlagom od po 300 g, a bome i 3 male sa sitnim lješnjacima, i još sijaset svih onijeh Uskršnjih đakonija, a nikakih problema imala nisam.
Jebga, s 15 moš i ciment jest.
Al dobro, da se živit i s jednom velkom Milkom.
Sve u svemu, odlično je.
Dobro, aj, bio je onaj Uskrs kad sam smazala 3 Milke s keksima i šlagom od po 300 g, a bome i 3 male sa sitnim lješnjacima, i još sijaset svih onijeh Uskršnjih đakonija, a nikakih problema imala nisam.
Jebga, s 15 moš i ciment jest.
Al dobro, da se živit i s jednom velkom Milkom.
Sve u svemu, odlično je.
"Remember when sex was safe and flying was dangerous?"Pješčana » wrote:
Ja se ne sjećam.
Groupie :cerek:
pa kako bi im se dizao, jadni ne bili, kad počnu pušiti, piti i trokirati se odmah čim odbace duduLeteća » wrote:
A ovo s mladeži me opet podsjetilo na činjenicu da se mladeži više ne diže.
slušam ih sinoć, s balkona, kako se naguravaju, urlače... i kaže jedan: aaaa, to je bilo onda kad si se napio, a drugi će: neee, to je onda kad se nagutao normabela
osnovna su škola, 6-7 razred
To nije svijet otišao u qrac, već ti...s oproštenjem...Morticia » wrote:...sam uz večeru gledala neku katastrofu na Dnevniku, i nastavila jesti bez da sam trepnula, mrtva hladna.
Ne mogu gledati clipove s youtube-a trenutno, ali koliko vidim radi se o nekim snimkama skitnica, na kojima ih ponižavaju?
U tada vrlo modernoj i naprednoj Velikoj Britaniji u 18. ili 19. stoljeću, postojali su zatvori u koje su trpali siromašne i tjerali ih na rad. Smatralo se da su siromašni društveni otpad i da su sami krivi za svoje stanje. Pitanje siromaštva nije riješeno ni danas, ali ipak postoje prenoćišta i pučke kuhinje
-
- Information
-