Koliko je dovoljno, a koliko previše?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
karambol

Post 19 Mar 2012, 11:33

Gazda » wrote: Škodom Octaviom veza. :B

Mislim, to je samo ubijanje vremena, koje može biti sasvim dovoljno, ali jamačno će ti dosaditi jednom. Jer, šta kad skužiš da si razumio sve što imaš razumjeti, i što kad ti prestane ta osoba davati privid o životu i poželjnosti? Jer, bude, takvi prividi nikad ne traju jako dugo.
Ne upustam se ja sa skodom u takve pustolovine. Da imam bemvejca ili jaguarceka, valjda bih tom rutom isao s laktom isturenim kroz prozor...
Ma, pitam, jer zadnjih dana ispovjedam frenda i slusam ta pjesnicka tumacenja... Zene i muskarci u 40ima...ah! :gaah:

ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 19 Mar 2012, 11:38

Meni se zadnje vrijeme čini da su žene i muškarci u četrdesetima spremni za novu vezu.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Gazda

Post 19 Mar 2012, 11:42

Većina ljudi nikad nije spremna, čak i kad misle da jesu. Ali neka ih, bolje je voditi ljubav nego rat..
Morticia

Post 19 Mar 2012, 11:43

ElliQuinn » wrote:Meni se zadnje vrijeme čini da su žene i muškarci u četrdesetima spremni za novu vezu.
Pa da, to je i logično.
Ljudi do tad uglavnom ostvare neke veće ciljeve, djeca poodrastu i što ostane?
Otromboljeno dupe koje gledaš već 20 godina. :o :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
karambol

Post 19 Mar 2012, 11:56

Morticia » wrote:
Pa da, to je i logično.
Ne mora biti..kaj cu traziti novije otromboljeno dupe ili traziti neku da ponudim svoje nebaskameno dupe? Ma, to je strah, frka da ti je pol zivota proslo, a ti nisi ucinio nista ili vrlo malo onoga sto si mislio da ces uciniti kad si imao 18 -19 godina. Pokoriti svijet, skuziti majanski kalendar, seviti holivudske plasticnjace, kriviti se na pozornici i skupljati bacene grudnjake, lezati i cekati ispiraciju za novu genijalnost kojom ces podariti svijet...a imas kaj?
Posao, obitelj, stan, kucu, auto, mir...zapravo dosadu i ovi doma su tako predvidljivi i nezainteresirani za novo otkrivanje ljepota ovog zivota... A okolo ima ljudi, zgodnih i pzmetnih i nude se i treba ih samo uzeti i zajebati sve sto si do sada ucinio. Novi zivot se radjaaaa.... Hojlaaa!!! :D
Morticia

Post 19 Mar 2012, 12:17

Eto vidiš kako si ti to lijepo sročio. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
karambol

Post 19 Mar 2012, 12:28

Morticia » wrote:Eto vidiš kako si ti to lijepo sročio. :zubo:
Jesam, a?
Ne znam kako bi sam sebi oprostio i kako bih djetetu objasnio takvu vrstu budalastine radi koje bi mi, u konacnici, bilo neizmjerno zao.
Znas, nije me nitko razumio, bilo mi je tesko, pjesnicka dusa u meni je umirala, a s druge strane su bila takva dva oka, duboka i puna razumijevanja, shvacala su svaku moju muku i prihvacala svaku moju rijec. Tako su me razumjela i dosli su leptirici, rojevi leptirica, sreca najveca, rodih se opet, sorry....but yebigga.... :gaah: :facepalm: :bicedobro:
Morticia

Post 19 Mar 2012, 12:30

A gle, ne znam što bih ti rekla.

Vjerujem da to ovisi od osobe do osobe.
Mislim da kad bi se meni dogodilo da prema nekom drugom osjetim sve to što ti nabrajaš ja ne bih imala izbora nego otići.
Crkla bih inače.
karambol

Post 19 Mar 2012, 12:34

Morticia » wrote:A gle, ne znam što bih ti rekla.

Vjerujem da to ovisi od osobe do osobe.
Mislim da kad bi se meni dogodilo da prema nekom drugom osjetim sve to što ti nabrajaš ja ne bih imala izbora nego otići.
Crkla bih inače.
Ma, ne bi. Divljas neko vrijeme i onda se slika pocne kvariti... Na kraju ti bude zao jer sve rastepes,a ostanes sam na svijetu... Tome sam najcesce svjedocio. :tuzni:
Morticia

Post 19 Mar 2012, 12:39

Pa, vrlo lako moguće da bih na kraju teško zažalila.
Al' u onom trenutku mozak baj baj. :zubo:
ombia

Post 19 Mar 2012, 20:04

Morticia » wrote:
Pa da, to je i logično.
U cetrdesetima djeca poodrastu?
Gledajuci oko sebe, djeca im tek tad krenu u skolu.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 19 Mar 2012, 20:51

ElliQuinn » wrote:Meni se zadnje vrijeme čini da su žene i muškarci u četrdesetima spremni za novu vezu.
Aj nek ima i takvih kojima se to čini, fino je vidit da nije sve lošo. :cerek:

Men se s druge strane čini da ću, nastavim li vako, u četrdesetim postat ravnodušna i skroz nezainteresirana za sve druge, a još više zavolit sebe. :zubo:
Hm, trebam ić đecu pravit, postat ću i mizantropčina. :misli:
Tea Tree

Post 19 Mar 2012, 20:54

nina williams » wrote: Men se s druge strane čini da ću, nastavim li vako, u četrdesetim postat ravnodušna i skroz nezainteresirana za sve druge, a još više zavolit sebe. :zubo:
Pa nije to uopće loše kako zvuči, znaš! :zubo:
Kud ćeš ljepše od sebe? :ne zna:
nina williams

Post 19 Mar 2012, 20:58

Tea Tree » wrote: Pa nije to uopće loše kako zvuči, znaš! :zubo:
Kud ćeš ljepše od sebe? :ne zna:
Ma, volim se i vako već previše. :zubo:
Štajaznam, lijepo je imat sluha za druge, ljepše se i ti sam osjećaš kad ga imaš...ne znam, uvijek sam vjerovala u to. Ono, bolji si čoek i te šeme.
Tea Tree

Post 19 Mar 2012, 21:01

nina williams » wrote: Ma, volim se i vako već previše. :zubo:
Nikad nije previše. :nono:
Štajaznam, lijepo je imat sluha za druge, ljepše se i ti sam osjećaš kad ga imaš...ne znam, uvijek sam vjerovala u to. Ono, bolji si čoek i te šeme.
Sluha? :gleda, a ne čuje:

Morala bih se voljeti još više, ako budem još bolja. Nemam toliko ljubavi u sebi čak ni za sebe. :D

Jooj, sami problemi. :tuzni:
nina williams

Post 19 Mar 2012, 21:05

Mah, sve je dobro dok se ne sekiraš, to je moja deviza. Bezbrižnost je jako podcijenjena stvar, najbolje je: ni brige, ni pameti, ni čira na želucu. :zubo:
blaze

Post 19 Mar 2012, 22:37

nina williams » wrote:Bezbrižnost je jako podcijenjena stvar
pa meni se čini da je to ono što ljudi traže u novoj vezi kad ih satre kriza srednjih godina. bezbrižnost jako diže libido
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
blaze

Post 20 Mar 2012, 00:51

karambol » wrote:
Ma, pitam, jer zadnjih dana ispovjedam frenda i slusam ta pjesnicka tumacenja... Zene i muskarci u 40ima...ah! :gaah:
pa jesi pitao kad su se zadnji put poseksali?
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Morticia

Post 20 Mar 2012, 08:52

blaze » wrote: pa jesi pitao kad su se zadnji put poseksali?
Poše tebe.
Pa prije 17 mjeseci.

Ali nije seks najbitniji, nemoj tako. :o :zubo:
karambol

Post 20 Mar 2012, 09:36

blaze » wrote: pa jesi pitao kad su se zadnji put poseksali?
Jos da i to slusam???
Morticia

Post 20 Mar 2012, 09:38

karambol » wrote:
Jos da i to slusam???
Čekaj, on se tebi jada o razvodu, a ne spominje seksualni život kakav je imao/nemao sa ženom?
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 20 Mar 2012, 09:50

Morticia wrote:
Čekaj, on se tebi jada o razvodu, a ne spominje seksualni život kakav je imao/nemao sa ženom?
Jesmo li to nabasali na put prema putu da saznamo zašto je ta veza pukla? :giggle:

Pričuvni moderator.
karambol

Post 20 Mar 2012, 10:05

Morticia » wrote:
Poljubi me, pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me... Mislim da je jedan od uzroka bio i taj, ali taj je pak nedostatak posljedica koja se uklapa u, po njemu, puno kompleksniju pricu,a po meni je stvar jednostavna... Kako je rekao emericzy, oholost je obostrana i nekako se te storije uvijek vrte u istom zacaranom krugu nepriznavanja i ne uvidjanja vlastitih pogresaka vec uzajamnog optuzivanja i uzivanja u ulozi zrtve... Ne mogu danas vise, put putujem i netko bi mogao stradati...cus!
karambol

Post 09 Jun 2012, 19:49

Evo je proslo 2 i pol mjeseca otkako sam s frendom zadnji put razgovarao. Posljednja 2 mjeseca je, vise manje, u lujki. Stanar bolnice u Vrapcu... Ne dospijevam do njega pa nemam pojma sto se konkretno odigravalo, ali imam dojam da se potpuno posvetio vlastitoj nesretnosti kao smislu i nadahnucu za sutra... Nisam ga osudjivao, ali sam mu rekao kako ne zelim biti njegovo dezurno rame za plakanje jer se ne slazem s ulogom zrtve koju si je namjenio... Mozda sam ga gurnuo u provaliju, ne znam... Znam da ga je supruga molila za oprost i nekakav dogovor, molila ga da se vrati zbog dvoje male djece, ali on je bio 'cvrst' u odluci da ne moze s tim teretom preljuba zivjeti. Nemam pojma kaj se sada dogadja... Mislim da preljub nije najgora stvar koja se moze dogoditi u zivotu. Ima puno losijih i ruznijih stvari. Naravno da saznanje o preljubu silno boli, muci i jedno i drugo... Nisam pametan, ali mislim da vrijedi svaki razgovor na tu temu. Jedino ne znam kako doci do iskrene komunikacije? I zato jer je preljubnicka mantra 'nikada, ama bas nikada, priznati'.... A treba, ako se pokusava ici dalje. I to su prosli, ali nemam pojma kako ce zavrsiti.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 09 Jun 2012, 21:40

Znaš, ako ti je frend završio na tabletama, čisto sumnjam da je to tek zbog nevjere: možda je nevjera bila pogonsko gorivo za eskalaciju postojećih problema. Što, ako je problem već postojao, baca novo svjetlo na ženinu nevjeru. Tko zna što se događalo iza zatvorenih vrata da joj je zatrebao netko drugi.

Pričuvni moderator.
  • Information