Tip osobe/tijela koji vam se sviđa

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 23 Mar 2012, 10:47

Gazda » wrote: Većina žena, na žalost, nisu za više od jednom ili dva puta. To nije njihova krivica. Mi smo krivi.
Meni zapravo nije jasno kakav appeal ti uopće ima žena, za koju kažeš da je za 'jednom ili dvaput'. Zašto onda ijednom? Praktički ne vidim nekog boljeg odgovora nego da sam sebi nešto dokažeš, a to mi zvuči prilično bezveze.

Nego, da ne idemo u off: a kakav je onda tvoj 'tip', za više od jednom-dvaput-pedesetputa?

Gazda

Post 23 Mar 2012, 11:06

nodens » wrote:
Meni zapravo nije jasno kakav appeal ti uopće ima žena, za koju kažeš da je za 'jednom ili dvaput'. Zašto onda ijednom? Praktički ne vidim nekog boljeg odgovora nego da sam sebi nešto dokažeš, a to mi zvuči prilično bezveze.

Nego, da ne idemo u off: a kakav je onda tvoj 'tip', za više od jednom-dvaput-pedesetputa?
Zato što moraš širiti svoje sjemenčice što šire, nema se vremena!

Pa napisao sam: mala, mlada, ima crne šiške, nije debela i simpatična je. :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 23 Mar 2012, 11:11

nodens » wrote:Zgodna, zanimljiva, pametna, opičena, kontemplativna, filozofski nastrojena, empatična, razborita, domišljata, maštovita... djevica. :rofl:

Zgodna, recimo, k'o Jean Simmons.
Shvatio sam iz prve, radi se o ovoj gospodični:
Image
nodens

Post 23 Mar 2012, 12:02

judolino » wrote: Shvatio sam iz prve, radi se o ovoj gospodični:
Nije bitno da ti shvatiš. :zubo: Da si zgodna, zanimljiva, pametna, opičena, kontemplativna, filozofski nastrojena, empatična, razborita, domišljata i maštovita djevica - onda bi mi možda tvoje mišljenje bilo važno. :rofl:

Ali naravno, imaš pravo izreći svoje mišljenje bez obzira što ono meni nije bitno. :raspa: Jasno, zar ne?

Gazda » wrote:Zato što moraš širiti svoje sjemenčice što šire, nema se vremena!
:misli: Hoćeš reći da ti nikad ne koristiš kondome? :misli:

Jer ako koristiš, ne vidim kakve točno sjemenčice širiš okolo. :zubo:

Možda virtualne, one zamišljene u glavi... simboličke neke sjemenčice. Čudno kako nemaš onda kognitivnu disonancu. Ja mislim da bih se u toj situaciji osjećao kao bulimičar, naime kad bih seks doživljavao kao širenje sjemenčica, iako očito nikakvog širenja u praksi nema. :rofl:

Gazda » wrote:Pa napisao sam: mala, mlada, ima crne šiške, nije debela i simpatična je.
Mala, mlada, crne šiške, vitka - fizički atributi, a od psiholoških imamo atribut 'simpatična'. :zubo: (doduše, možda i to zapravo misliš u fizičkom smislu. :cerek: ) Hmmmm. A koliko ono reče da imaš godina? :cerek:
Gazda

Post 23 Mar 2012, 13:08

nodens » wrote:Ali naravno, imaš pravo izreći svoje mišljenje bez obzira što ono meni nije bitno. :raspa: Jasno, zar ne?

:misli: Hoćeš reći da ti nikad ne koristiš kondome? :misli:

Jer ako koristiš, ne vidim kakve točno sjemenčice širiš okolo. :zubo:

Možda virtualne, one zamišljene u glavi... simboličke neke sjemenčice. Čudno kako nemaš onda kognitivnu disonancu. Ja mislim da bih se u toj situaciji osjećao kao bulimičar, naime kad bih seks doživljavao kao širenje sjemenčica, iako očito nikakvog širenja u praksi nema. :rofl:

Mala, mlada, crne šiške, vitka - fizički atributi, a od psiholoških imamo atribut 'simpatična'. :zubo: (doduše, možda i to zapravo misliš u fizičkom smislu. :cerek: ) Hmmmm. A koliko ono reče da imaš godina? :cerek:
Sad sam shvatio Mirkovićev upis.
Potjeh

Post 15 Apr 2012, 11:22

Na dnevniku.hr:

Što veća stražnjica, to duži život
Nedavno je jedna studija pokazala kako žene kruškolikog oblika tijela imaju manje šanse za obolijevanje od bolesti srca ili metabolizma. Ne radi se samo o nezdravoj prehrani i manjku tjelesne aktivnosti, nego i o genetskim predispozicijama zbog kojih se kod nekih žena salo taloži na stražnjici i bedrima, umjesto na trbuhu.

Dr. Konstantinos Manolopoulos sa Sveučilišta Oxford bavi se proučavanjem svojstava masti koja se taloži na području stražnjice, te je otkrio da salo na tom dijelu tijela bolje apsorbira masne kiseline, te tako sprječava taloženje masti u krvim žilama. Sukladno tome, Manoloupoulos zaključuje kako žene s 'genom za veliku stražnjicu' imaju manje šanse za srčani udar. Osim toga, otkrio je i da masnoće koje se talože na donjoj polovici našeg tijela otpuštaju hormone koji se bore protiv bolesti kao što je dijabetes.

Ovo ja zovem spajanje ugodnog s korisnim. :rofl:
Pješčana

Post 15 Apr 2012, 12:33

Potjeh » wrote:N
Ovo ja zovem spajanje ugodnog s korisnim. :rofl:
:D

teško tom doktoru..
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Almost Rosey

Post 15 Apr 2012, 16:57

Jel nije to stara vijest?
Kruška - dobro, jabuka - loše.
  • Information