Bez zajebancije, mislim da smo jedini u cijelom kvartu koji skupljaju drek za svojim psom.
Ne, ovo nije tema u kojoj se hvalim kako skupljam drek za psom.
Moj kvart je velik, ima pseću livadu i zbilja puno pasa.
Na livadi su postavljeni koševi za odlaganje vrećica s drekom, no isti zjape prazni. Po broju vrećica doslovce mogu pratiti koliko je puta naša beštija srala tijekom trjedna.
Psi jurcaju cijelim kvartom bez povodnika. Vlasnici ih vežu valjda jedino kad ih ostavljaju ispred dućana/birtije
Pseća livada je ogromna i zbilja je dovoljna za šetnju, no to im nije dosta, već i dalje šeću pse po običnim parkovima. Park ispred moje zgrade već sada smrdi k'o kuga. A još nije ni krenulo toplo vrijeme. Ljeti se po njemu ne može šetati od smrada.
K'o zadnji debil hodam po livadi i dijelim ljudima vrećice za drek, svađam se s njima, objašnjavam im da ovakav nemar dovodi do bacanja otrova na pseće livade/širenja boleština među psima...no, bez ikakvog učinka.
Sad sam odlučila svaki dan zvati komunalne redare.
Dobila sam broj telefona komunalnog redara zaduženog za naš kvart i mislim ga zvati do iznemoglosti.
Čemu ova tema?
Da vas potaknem da i vi zovete komunalne redare.
Na broju 610-1566 možete dobiti podatke o komunalnom redaru zaduženom za vaš kvart i krenite s prijavama. Natjerajte ih da češće posjećuju vaš kvart.
Možda nakon nekog vremena isplivamo iz dreka.