BoDerek » wrote:Nije mi uspilo stavit sliku, al baš sam gledala malo slike Linde Evangeliste. Jebote, najljepša je od svih. Vanserijska ljepotica.

divna
Po meni, točno to.baja » wrote:možemo li nju smatrati zlatnom sredinom?
Pa, izgleda da se u teoriji svi slažemo, eventualno nam se ukusi razlikuju.Emericzy » wrote: Po meni, točno to.
10-20 kila više bilo bi bucasto, a meni simpatično, kao dio mojeg osobnog ukusa. Iznad toga, pretjerano, ali ovisilo bi o šarmu.
Deset kila manje meni bi osobno bilo premršavo, ali još uvijek objektivno normalno. Ispod toga, meni osobno već bi bivalo bolesno.
I bilo bi lijepo da onda to svi prihvatimo. Nekome je lijepo jedno, a drugome drugo. Ali kurac; problem i jest u tome da se jedan standard -- vrlo blizak izgledu Keire Knightley -- nameće od strane medija, modne i kozmetičke industrije. A bogami i 65 posto javnosti. To je ono što mora biti lijepo. Točka. Kome nije taj je seljo. Tko izgleda drukčije je jadnik. To jest, jadnica.Morticia » wrote:Pa, izgleda da se u teoriji svi slažemo, eventualno nam se ukusi razlikuju.
A tko će to shvatiti? Mislim to nametanje i kreiranje standarda, mišljenja...? Ovih, eventualnih, 35 posto koji ostaju, a nisu većina...Emericzy » wrote: I bilo bi lijepo da onda to svi prihvatimo. Nekome je lijepo jedno, a drugome drugo. Ali kurac; problem i jest u tome da se jedan standard -- vrlo blizak izgledu Keire Knightley -- nameće od strane medija, modne i kozmetičke industrije. A bogami i 65 posto javnosti. To je ono što mora biti lijepo. Točka. Kome nije taj je seljo. Tko izgleda drukčije je jadnik. To jest, jadnica.
Pa... ne, nije bolesna. Kad je obučena u nešto deblje, ne izgleda čak ni tako loše. Nije mi lijepa, ali je OK. Samo nek se ne skida, please.Morticia » wrote:Ne mora ti se sviđati, ni blizu, može ti biti istinski odbojna i ružna, ali po tvome, nije bolesna.
Tako je.Pješčana » wrote:mislim da bi se žene manje osjećale žrtvama društva kad bi imale priliku kupovati garderobu za svoju veličinu, bez da im se kaže da se traperice njihove veličine tu ne prodaju, ili da nemaju tako velike brojeve. ili da se ti brojevi prestanu stalno smanjivati, što dovodi da potrage za sve većim brojeva.
ne pušim priču da se to radi da bi žene bile sretnije, jer nose lažno manje brojeve.
Ne da mi se traziti, al ja sam klonku shvatila da kaze da nema u medijima/na revijama modela koje nose te normalne konfek. velicine. Ne da nema robe za kupiti.sad, ja nađem odjeću bez problema, a vidiš da kaže Klonka da se njoj čini da tih brojeva nema uopće.

Zbog sličnog osmijeha, a i navike nošenja potkošulja na traperice, svojedobno su me zvali Brus...kuki » wrote:Za ovaj asimetrični osmijeh Cal Lightman uvijek kaže "contempt".
Ja slinim na svinjska dimljena rebra. Na ženama su mi privlačniji neki mekši dijelovi.
Uopće ga ne diskvalificira. Svojim blogom poručuje punašnijim ženama da mogu izgledati privlačno, a da se ne ubiju UN dijetama, vožnjom sobnog bicikla i sličnim pizdarijama.Megalodona » wrote: zašto? mi smo svi idioti koji bi na modnom blogu komentirali ženinu guzicu?
naše blogerice su isto različitih građa, i uglavnom se komentira odjeća.
osim ako se ne stavi u pozu: gledajte mi guzicu/noge/sise/što god.
ali time sama autorica diskvalificira svoj blog kao modni, i postaje blog "vidi me, vidi me"
Imamo mi dečki i druge osjetilne organe kojima bi možda baš bila ugodna (premda mi ni oči nisu bile razočarane epskim prizorom).jednokratni klon » wrote:
Ima guzicu. Van proporcija koje su oku ugodne.
Također. I tada bih možda jebao mrtvog četnika u bradu. Srećom, uzgojio sam kriterije i izgubio nevinost.judolino » wrote:
I sam sam imao kratkotrajnu fazu praćenja trendova (s osmog na prvi razred): kupovao obleku, češljao se u trendu i takve gluposti, ali, hvala moćnom Kromu, kratko je trajalo.
Pijani Vrlet je sanjao kako mu se diže pišica. Onda je shvatio da ne sanja, nego da ga jedno djevojče dira po spolovilu. Pa je djevojče odgurnuto, jer sam snubio drugu. Što se mene tiče, ja sam sam sebi dokazao da ne trebam jebati sve što hoda, a ti misli što hoćeš. Nikada nisam bio toliko gladan da bih morao žvakati potplate.judolino » wrote:
A što se tiče Vrleta, on sere ko foka. Kad se napije, jebo bi mrtvog četnika u bradu. Sam kaj mu se ne bi digo. Mislim, Vrletu, ne četniku. Zapravo, obojici.![]()
To, ženo, to!Maleficent » wrote:
Mi zapravo podcjenjujemo strejt muškarce.
E jebiga, stari, kad ti je kratak - zato ti trebaju djevojčice za analni seks...vrrrlet » wrote:
Neće, ako obuče planet, guzica joj se neće vidjeti.
Ponekad. Za ovu sigurno ne bih htio da je nenemoćna, pa vidi kolika je. Odluči li se nabiti do kraja pri analnom seksu, možeš joj lako završiti u guzici.
Slažem se, Ono s Dove bila je sjajna stvar!Maleficent » wrote:
Meni su bile ok one s reklame za Dove. Bilo ih je svakakvih.
No, mislim da bi bilo najkorisnije i najbolje veličati one utrenirane. Meni su takve prekrasne.
A jebiga, hrabrost je ne bojati se Emera, Lastana i mene!jednokratni klon » wrote:Vrtimo se u krug. Ja sam rekla da je žena hrabra. Samo to. Jer ne prikriti tu guzicu i riskirati komentare u najblažu ruku da ističe guzicujest hrabro. Da je ističe, onda bi se naguzila, kako se guzi većina mršavih modela da istakne guzicu.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 8 guests