Djetinja provokacija.Lastan » wrote: Moguće je.
Počev od modnih pedera.
Next.
Voleš jednom u životu; sad bogatu il sirotu - tu ne bira pamet, nego kur... srce.Emericzy » wrote: Ni moje. Rekao sam već. Što ju dulje gleda, to više vidim njezine pozitivne odlike, a sve mi je manje čudna njezina tjelesna građa. Cura izgleda jebački.
A što se triče ovog ostalog, slažem se skoro sa svime što si ispričao. Životno-seksualne priče i putovi su nam različiti, ali na kraju mislimo skoro isto. Glupači ama baš nikakav izgled ne bi pomogao. A pametnoj ne treba neka osobita formalna fizička ljepota, jer ju počinjemo doživljavati kao lijepu.
U ljepoti nema 'stvarnosti'. Postoji formalna ljepota koja se prihvaća u javnosti i nju određuju kojekakvi arbitri; danas modni pederi. I postoji 'prava' ljepota o kojoj ti i ja i Lastan govorimo -- tj. koja i kakva žena u muškarcu izazove želju.
Dogodi se da se te dvije poklope. Ne baš često.
Slažem se.Emericzy » wrote: Naravno. Rekao sam ti već. Neka cvijeta tisuću pi... cvjetova.
Nije moja poanta da formuliram kanon prave ljepote nego da kažem da su nametnuti kanoni glupi. Muče i žene i muškarce i kvare im uživanje u životu.
Nije stvar u tome što nas trojica konkretno volimo nego to da nam puca kurac za nametnuta pravila. Volimo ono što doživljavamo kao ljepotu. Judolino ne voli iste komade kao ja, vjeruj mi. On i ja se nikad oko komada ne bismo posvadili.
Pa pička mu materina, i ti si bila gazdarica, kaj ne?Morticia » wrote:
Ne znam jesi li ga naljutio, ali ako i jesi, nisi prvi.
Jednom ili dvaput je i meni pošlo za rukom, iako đubre ne bi nikad priznalo.
Jesi ti lud, ja sam lijepa k'o slika, čovječe.judolino » wrote: Ma ja sam stoposto siguran da ni ti nisi tako ružna ko što misliš.
Pitaj Zea, možemo upriličit jedan svingeraj, pa da ne bude sebično...
Šta, sad ću i s tobom da se bijem, je li?!baja » wrote: a otkud njoj prekrasna faca?
Pa nije baš da ginem prepoznati ih...Nikolajevna » wrote:Judolino ne prepoznaje umjetne sise.
Narafski. Što da se svađamo, kad moremo lepo da ih potalimo...Emericzy » wrote: Judolino ne voli iste komade kao ja, vjeruj mi. On i ja se nikad oko komada ne bismo posvadili.
A gle, niti sam taman,niti svetao, ali ima me - kolko treba treba!Morticia » wrote:
Slažem se.
Samo kažem, to što se kod nekih muškaraca poklapa ukus sa današnjim trendom ne znači da su oni nužno isprana mozga.
Ili pederi.
Ustvari, čini mi se da (barem na ovoj temi, po onome što je napisano i što sam vidjela)- slično teži sličnom.
Krupniji muškarci su se izjasnili da vole krupnije žene.
Oni mršaviji preferiraju mršavije.
Jedino je judolinu svejedno, bitno da ima škartoc pri ruci.![]()
Bit će da je on taman.
Na kakavo brijanje misliš? Ono, moram li platiti samo pet ili osam gemišta.judolino » wrote: Pa nije baš da ginem prepoznati ih...
Za dva gemišta opraštam umjetne sise, za tri to što se obrijala, za pet članstvo u vladajućoj stranci...
oćemo sisama?
imalaŠteta, loše se vidi, al' žena ima krasnu glavu.

judolino » wrote:
Naljutio sam vrleta. NALJUTIO SAM VRLETA!
Ja sam Gazda. S velikim G. Ne zaboravite, nikada!
Pokušali su me odgojiti kao pionira i kao katolika, vidi se to. Ali da, na kraju sam završio na nepoštivanju autoriteta.judolino » wrote:
Vrle boluje od nepoštivanja autoriteta. Čovjek bi rekao da je komunjara, a s druge strane njegovi seksulani afiniteti vuku na klerikalca?
Stara garda.judolino » wrote: Pa nije baš da ginem prepoznati ih...
Za dva gemišta opraštam umjetne sise, za tri to što se obrijala, za pet članstvo u vladajućoj stranci...
A gle, s Emerom pijem crno pivo, ali s njim ne moram biti u ekšnu...Margarita » wrote: Na kakavo brijanje misliš? Ono, moram li platiti samo pet ili osam gemišta.
judolino » wrote:Jebi se i ti i piva, javila se anoreksična Margerita.
Kad smo kod starijih komada - Helen Mirren izgleda super.Emericzy » wrote: Kao mlada (poznam ju od srednje škole) bila je super-lijepa. Mislim da je za svoje godine (oko 60) još uvijek izuzetno atraktivna žena.
molim lijepo, ratujem s Morticiom i to sisama
da, vidi se na onoj fotki koju je Morti stavilaEmericzy wrote:Kao mlada (poznam ju od srednje škole) bila je super-lijepa. Mislim da je za svoje godine (oko 60) još uvijek izuzetno atraktivna žena.
fenomenalnoMaleficent wrote:Helen Mirren izgleda super
To ja nazivam dostojanstvenim starenjem.Maleficent » wrote:
Kad smo kod starijih komada - Helen Mirren izgleda super.
A kaj da ti velim?
judolino » wrote:
Vrle boluje od nepoštivanja autoriteta. Čovjek bi rekao da je komunjara, a s druge strane njegovi seksulani afiniteti vuku na klerikalca?
Tu smo slični, samo što sam ja nadrastao te pizadrije kojima su nas šopali te postao omladinac!Pokušali su me odgojiti kao pionira i kao katolika, vidi se to. Ali da, na kraju sam završio na nepoštivanju autoriteta.
judolino » wrote: Pa nije baš da ginem prepoznati ih...
Pa, kak bi to reko. Pička bez okusa i mirisa. Mater mu jebem, svuda nam je kao primatima spala dlaka osim s ključnih područja. I sad proizvođači parfema žele nadomjestiti najlljepši miris. Ima scena u Carpenterovoj Christini kad neki matori kaže: "Miris novog auta; najljepši miris na svijetu osim možda pičke."Stara garda.Nije čudno da se slažeš s Emačem.
Šta je sad, balavci,a? Mene i Emera 300 godina!Emericzy » wrote: Kao mlada (poznam ju od srednje škole) bila je super-lijepa. Mislim da je za svoje godine (oko 60) još uvijek izuzetno atraktivna žena.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests