Kako ste danas obučeni?

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
ombia

Post 29 Mar 2012, 22:57

Pješčana » wrote:inače, ako tražite udobne cipele, iz druge ruke preporučam Mephisto, frendica je oduševljena njima.
malo su skuplje, ali prava koža,e
Bivsi ih je jako hvalio, kleo se u tu marku. Vjerujem da su udobne, moraju biti za te novce, al nisam nasla ni jedan zenski model a da bi mi se dopao. :o
Da trajale su mu jako dugo.
Meni se sviđa ova sadašnja moda podebljanih potplata. To oduzme par cm, a cipela i dalje izgleda visoka.
Da. Obicno pisu po internet shopovima, peta 11 cm ali zapravo je "samo" 8 ili 9. Utjesan tekst da. :zubo:
učer sam si kupila u X nation prugaste crveno bijele
A tak se zovu?
Ovo :cerek: , mislim da sam negdje ovdje s Vodenom o tome, ja bas volim te bijelo crvene ili bijelo plave kombinacije.

Herp
Nikki Gauda

Post 29 Mar 2012, 22:57

Pješčana » wrote: o kojima? izrađivačima cipela ili kupcima? :D
O onima koji idu na petama u brda :D
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Almost Rosey

Post 29 Mar 2012, 22:58

Maleficent » wrote:
Meni se sviđa ova sadašnja moda podebljanih potplata. To oduzme par cm, a cipela i dalje izgleda visoka.
A i dobiješ na udobnosti, jer nekako drugačije hodaš, mrvicu se "ljuljaš" na toj platformi, ne znam bolje objasnit.
blue
Asgard

Post 29 Mar 2012, 22:58

Trenutno sam obučena u svjetlo plavu pidžamu i narančasti ogrtač, prekrivena zelenom dekom :D

Pete baš i ne nosim, ali zapikirah sad jedne povišene cipele, samo nije bilo broja :tuzni:
Pješčana

Post 29 Mar 2012, 23:01

Almost Rosey » wrote: A i dobiješ na udobnosti, jer nekako drugačije hodaš, mrvicu se "ljuljaš" na toj platformi, ne znam bolje objasnit.
imam jedne ljetne natikače takve, drvene, e u njima pješačim na posao. divne su, preudobne. naravno, taj brazilski dućan je propao, uspjela sam dva para cipela kupiti :tuzni:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ombia

Post 29 Mar 2012, 23:03

Nisu te memphisto stikle. Barem ja nisam dosad vidjela da rade stikle.
To je debela peta od 4 cm. Obicno debela :zubo: kozna snala ide preko...
Doduse ne znam sto je Pjescanina furala.
Al opet u brda idem u cicak sandalama.
Almost Rosey

Post 29 Mar 2012, 23:05

Pješčana » wrote: imam jedne ljetne natikače takve, drvene, e u njima pješačim na posao. divne su, preudobne. naravno, taj brazilski dućan je propao, uspjela sam dva para cipela kupiti :tuzni:
Ja imam jedne takve sandale, debela peta i platforma (samo što peta nije visoka uopće), tepam im da izgledaju "talijanski" :rofl: al baš su mi taj vintage đir, a udobne ko san, cijeli koncert prestajala u njima.

blue, to ti se zove colour blocking :raspa: :rofl:
*jezebel*

Post 29 Mar 2012, 23:29

vidim da spominjete mephisto. ja sam ih otkrila relativno nedavno. vizualno mi uglavnom nisu nesto privlacne (muski modeli su mi puno ljepsi od zenskih), ali jedne sandale mi se jako svidjaju.

mephisto obuca mislim da vrijedi tih para - em izgleda jako kvalitetno, em je zaista rijetkost da se kod klasicnije i casual obuce pazi na udobno i zdravo gaziste. isprobala sam nekoliko modela, cak i one koje mi nisu lijepe (cisto da probam) i odusevljena sam. ja vecinu vremena provodim u tenisicama ili planinarskoj obuci, tesko nadjem udobnu klasicnu obucu (osim sto bas i ne volim klasicno, em mi je stopalo ekstremno osjetljivo, em imam malo siri prednji dio), ma koliko je platila (ne sjecam se kad sam zadnji put obula nesto jeftino, ali uvijek si moram barem ubaciti onaj gel ulozak pod petu i sl.). ali mephisto - mislim da je za svaku preporuku i svakako si barem probajte par modela ako ne znate sto obuti na posao, a noge su vam osjetljive. pet koraka od trga, nista vas ne kosta probati. sandale koje su me privukle imaju gaziste slicno kao kod birkenstocka, zaista lijepa potpora svoda, ali je peta povisena. mogu se isfurati i na dnevni i na vecernji look. inace ne volim petu, ali one su mi bas fino sjele. odredjene zatvorene casual cipele im imaju ulozak koji je udobniji od mnogih tenisica (a sve moje tenisice su u rangu 100-200 eur).

teta koja radi u ducanu mi je bila veoma usluzna, ali ne i nametljiva. neke modele mi je sugerirala pa sam ubacila u njih nogu bas da vidim i skuzila da mi je zena odmah prepoznala tip stopala. bile su mi ruzne, ali svejedno sam ostala impresionirana cipelama jer su mi bile k'o salivene. izasla sam bez da sam ista kupila jer mi je jos bilo prerano za sandale, a i nisam si ih u tom trenutku mogla priustiti (mislim da su oko 800 kn), ali mislim da cu se kad-tad vratiti u taj ducan. udobno, dobro i nitko me nije ugnjavio (najgore mi je kad prodavacica pokusava na silu nesto prodati pa ti daje krivi broj ili model jer valjda misli da si budala).

mephisto sam spomenula u poliklinici u kojoj sam radila uloske i doktorica mi kaze da je mephisto jedan od proizvodjaca koje preporucaju svojim klijentima.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
kuki

Post 29 Mar 2012, 23:58

Maleficent » wrote: Mene bole prsti i onaj svinuti dio tabana koji nosi tijelo.
I mene. Imam jedne apsolutno preslatke štikle sa šarenom tkaninicom i mašnicom od te iste šarene tkaninice, ali kad sam ih obula (jednom) išla sam iz kluba k bivšem doma pješke i duboko zahvalna njegovoj obitelji koja je kupila stan sto metara od mjesta na koje sam ja mudro otišla u štiklama i s namjerom da plešem. :lux:

Onda sam odlučila da ću kupit neki mekani jastučić za to gazište, ali ahm, nekako se u međuvremenu nisam odlučila nosit štikle. To je bilo prije neke tri godine. :zubo:
kuki

Post 30 Mar 2012, 00:00

Ajme, pa te Mephisto i nisu nego za u šumu. :o
ombia

Post 30 Mar 2012, 00:05

Imaju garant tanki dzon, onako elegantno tanki. :zubo:
kuki

Post 30 Mar 2012, 00:23

Bios
slučajna nakupina stanica

Post 30 Mar 2012, 00:27

:rofl:

Izgledaju mi nekako socijalno.

Za u šumu su trekerice i gojze, popoku.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
kuki

Post 30 Mar 2012, 00:31

Kako socijalno? :D Izgledaju jako slatko. S druge strane je mašnica. :cerek:

Gle, meni ove mephisto izgledaju šumasto. :o Ili za šetat psa. Ako nije sramežljiv. :D
Bios

Post 30 Mar 2012, 00:33

Guglah Mephisto. Izgledaju socijalno. Ratno-radne. :D
ombia

Post 30 Mar 2012, 00:33

I ja imam sa istim dzonom. Preslatke, al neudobne za popizditi. Odozdola je dzon skroz gladak.
U tome si natuces taban da ti dodje umrijeti. :mama:
ombia

Post 30 Mar 2012, 00:35

Bios » wrote:Guglah Mephisto. Izgledaju socijalno. Ratno-radne. :D
Da. :o
kuki

Post 30 Mar 2012, 00:41

Bios » wrote:Guglah Mephisto. Izgledaju socijalno. Ratno-radne. :D
Aha, ja sam mislila da meni govoriš. :D

Da. :D

(Di je poanta, onda mogu i kroksice obut. :o)
Bios

Post 30 Mar 2012, 00:45

Kroksice kad zatrudniš, naravno. :D

Tim socijalkama ne nalazim svrhu.
*jezebel*

Post 30 Mar 2012, 00:50

ma guzice su vam socijalne. :o meni su uglavnom ruznjikave, ali nadje se pokoji prihvatljiv model. onih koje mi se svidjaju nemaju na web-stranici (ne kuzim zasto, te su mi najbolje i zapravo jedine koje bih kupila), ali za ovako nesto bas i ne mogu reci da mi je grozno:

http://www.mephisto.com/de/product/city ... en/catleen
http://www.mephisto.com/de/product/frei ... len/adelie
http://www.mephisto.com/de/product/frei ... alen/adena
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
kuki

Post 30 Mar 2012, 00:53

Prve su možda okej, ne kužim šta je ovo na sredini ovog remenčića preko prstiju.

Druge i treće.. ahm. Km. Hm. Ghm.
Bios

Post 30 Mar 2012, 00:53

Ružne su. :o
*jezebel*

Post 30 Mar 2012, 00:55

e kad kupim one koje mi se svidjaju (u stilu onih prvih, samo ljepse), stavit cu ih ovdje pa onda recite jesu vam ruzne ili ne! lIjepse su od pjescaninih! :durica: !!!!!11 :mulica: 1111!!!!!1
kuki

Post 30 Mar 2012, 00:58

Dobro, ti ćeš svoje bar nosit. Ja sam kupila lijepe štiklice s deset centimetara pete pa sam ih u ruci nosila. Iz te perspektive, bolje bi mi bilo da sam išla u tim.. tim... tim ortopedskim pomagalima za revolucionarno djelovanje u zemljama Južne Amerike. :o
Morticia

Post 30 Mar 2012, 09:10

:horor:

Jebite se i vi i Mephisto!!! :madkava:

Išla sam ih guglat i ovo mi je izbacilo!

Image

Image

Koji je to kurac, to ne bih ni za vlastitu sahranu obula! :mama:

A sad gledam i ove od jez...
Eventualno ove prve bi se dale iskombinirat, al' ove druge i treće...
Ne. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
  • Information